Dodikov nagli zaokret prema politici SAD-a

Uvek je on bio dobar s njima.

Dodik na prvom mestu radi za dobrobit R Srpske, a Srbiji ako se zalomi da ima iste interese ok je.

Ja mu to uopšte ne zameram, naprotiv, prvo gleda sebe ( čitaj: svoju zemlju, kuću ) , a onda tek pomozi komšiji, prijatelju...tako i Bog zapoveda.

A meni lično se javlja da će Bajden da pobedi na tim tamo njihovim izborima i ne sumnjam da će Dodo već naći zajednički jezik i s njim kao i sa sadašnjim im klovnom.

Неће Бјаден победити , али није ни битно ко ће победити

Ne.To ti govori da si ti ispušio i da nemaš svoju državu nego da smo te sabili u tor iz koga tvoji političari a i narod besno pretite,na prazno dok se mi iživljavamo na vama.

OK, ovo je vec situacija za doktora.
Samo da ti javim da su vam sve ali sve SAO koje ste pravili propale a Hrvatska i BiH ima ISTE granice kao i npr. 1981.godine dok to kod Srbije nije slučaj.
Sad popij bobe...

Dodik: Nekoliko puta sam pisao Trampu, nastaviću i dalje da pišem

Autor:
N1 Sarajevo

Podeli:
Link je kopiran

Izvor: N1

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik uputio je nekoliko pisama predsedniku SAD Donaldu Trampu. Poslednje pismo bilo je u vezi sa premeštanjem Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim.

"Nekoliko puta sam pisao Trampu, nastaviću i dalje da pišem. Potrebno je da se zna da ima jedna politika predsednika u SAD, ali i ostaci koje predsednik nije mogao pobediti, duboku državu", rekao je Dodik.

Na pitanje novinarke N1 da li je Tramp ikada odgovorio Dodik je rekao: "Odgovor je ponašanje, stavovi i sve manje mešanje stranaca u BiH, to je odgovor".

Poslednje pismo uputio je 9. septembra u kojem je "pozdravio njegovu inicijativu za normalizaciju odnosa između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata" i obavestio ga je da kao "srpski član Predsedništva BiH želeo dati doprinos njegovoj inicijativi" tako što je predložio premeštanje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim te kako želi da "BiH sledi primer SAD".

Dodik je rekao da su njegovu inicijativu trebali da podrže i ostali članovi Predsedništva, ali do toga nije došlo.

http://rs.n1info.com/Region/a641923/Dodik-pisao-Trampu.html

Dodara savetuje Trumpa sta da radi u vezi globalnih desavanja

Kakav BAJA!

Dodik: Nekoliko puta sam pisao Trampu, nastaviću i dalje da pišem

Autor:
N1 Sarajevo

Podeli:
Link je kopiran

Izvor: N1

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik uputio je nekoliko pisama predsedniku SAD Donaldu Trampu. Poslednje pismo bilo je u vezi sa premeštanjem Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim.

"Nekoliko puta sam pisao Trampu, nastaviću i dalje da pišem. Potrebno je da se zna da ima jedna politika predsednika u SAD, ali i ostaci koje predsednik nije mogao pobediti, duboku državu", rekao je Dodik.

Na pitanje novinarke N1 da li je Tramp ikada odgovorio Dodik je rekao: "Odgovor je ponašanje, stavovi i sve manje mešanje stranaca u BiH, to je odgovor".

Poslednje pismo uputio je 9. septembra u kojem je "pozdravio njegovu inicijativu za normalizaciju odnosa između Izraela i Ujedinjenih Arapskih Emirata" i obavestio ga je da kao "srpski član Predsedništva BiH želeo dati doprinos njegovoj inicijativi" tako što je predložio premeštanje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim te kako želi da "BiH sledi primer SAD".

Dodik je rekao da su njegovu inicijativu trebali da podrže i ostali članovi Predsedništva, ali do toga nije došlo.

http://rs.n1info.com/Region/a641923/Dodik-pisao-Trampu.html

Dodara savetuje Trumpa sta da radi u vezi globalnih desavanja

Kakav BAJA!

Додиче, пусти Трампа. Има жену и децу...

Uvek moraš gledati šta je bilo i izvlačiti pouke.Tako znamo da je bilo kakvo ujedinjavanje sa našim istorijskim neprijateljima teška maloumnost i mazohizam koja može samo da vodi u nestanak.
I ti moraš malo pažljivije da pročitaš.
Ja sam napisao:

" Kad bi se u Bosni Srbi i Bošnjaci ujedinili, samo u nameri da oteraju merikansku i ostale zapadne ambasade, BiH bi procvetala".

Po mom dubokom uverenju BiH može funkcionisati i ako se ne dira u RS i njene ingerencije.

Srbi i Bošnjaci mogu ostvariti suživot (ne ujedinjenje) u jednoj državi.

Istorija je pokazala da pravoslavci i muslimani mogu kohabitirati i imati korektne odnose.
Pravoslavci, mnogo lakše sa muslimanima nego sa rimokatolicima.

Samo zapadnjaci da ne umešaju svoje pokvarene prste.

Back