Додик: Усвојићемо закон о невладиним организацијама (ВИДЕО)

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.308

Додик: Усвојићемо закон о невладиним организацијама (ВИДЕО)​

Предсједник Републиике Српске Милорад Додик изјавио је да ће у Српској сигурно бити донесен закон о невладиним организацијама, те да то неће моћи да зауставе странци, па ни сама ЕУ.

Милорад Додик - Фото: predsjednikrs.net

Милорад ДодикФото: predsjednikrs.net
Коментаришући слање у скупштинску процедуру Нацрта закона о посебном регистру и јавности рада непрофитних организација и да ли је ово рјешење требало да буде усвојено и раније, Додик је изјавио да је Република Српска то покушала 2018. године, али је од тога одустала након интервенција које су биле снажне из ЕУ, те поручио да сада неће бити тако.
Strane NVO vise nece moci da vrsljaju i stvaraju smutnju


https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=507770
 

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.308
Hoće da kopira Ruse, samo što on nema nuklearke i štošta još. Zato je Putin diktator, a ovaj će ispasti samo smešan i glup.

Bice dve ruske vojne baze. Manjaca i Trebinje i tu ce Rus da tutne nuklearke. Baja je to dogovorio s Putinom. LICNO
 

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.430
Hoće da kopira Ruse, samo što on nema nuklearke i štošta još. Zato je Putin diktator,
Није Путин диктатор зато, него зато што вам је издиктирао да Хитлеров план више неће пролазити. А до ток то није рекао, био вам је добар.


a ovaj će ispasti samo smešan i glup.
Усто су урадили и 27.3.1941. Није као да се буниш због тога, иако су тад биле много горе околности. Чак испада да то оправдаваш баш због тих лоших околности које су касније испале геноцидне по Србе (који нису пуно допринели исходу тог рата), а да сад не подржаваш сличан потез јер се плашиш да то мало подршке са нечије стране може да буде од значаја за општу ствар.
 

Top