Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 43.622
on to iz poštovanja... tako bi i ti trebala... ja kad nas spominjem uvijek prvo Vas stavim...
Dovoljno je da vas pomenem , jer realno ste "nepomenici"
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on to iz poštovanja... tako bi i ti trebala... ja kad nas spominjem uvijek prvo Vas stavim...
otišao je Dodo da dogovori da se ubrza izgradnja mosta kod gradiške, kako bi on brže mogao na svoje imanje u BožjakoviniOtišao Doda da javi i Srbima u Hr da Alek Veliki obnavlja ideju velike Srbije
ajde makar i to, već to nam puno znači...Dovoljno je da vas pomenem , jer realno ste "nepomenici"
otišao je Dodo da dogovori da se ubrza izgradnja mosta kod gradiške, kako bi on brže mogao na svoje imanje u Božjakovini
pa dali smo vam crnogorsko primorje pa ste i to proćerdali...Poslao ga Putin da ih pita hoće li i kad će predati deo obale Srbima ..
pa dali smo vam crnogorsko primorje pa ste i to proćerdali...
a to ne merePrevlaka ...
a to ne mere
će ne vidite... imamo mi za vas medicinu...Će vidimo
Gle, ne povlačim ja nikakve paralele nego bukvalno citiram Dodika. Ja njega čak i shvaćam, ali to je što se tiče njega tribalo ostati u tajnosti, a nije, kužiš?ako je kurt waldhajm mogao biti sekretar UN čemu sva ova preseravanja...
će ne vidite... imamo mi za vas medicinu...
budi ti samo uvjerenja da ćeš da vidiš, ali nemoj reć da ti nisam rekao... vi obalu morete da gledate samo kad niste na crvenoj listi...Misliš na nemačku "medecinu"
Ona je kaput .
Теби је посао да се овде просераваш, али авај Додигова посета Загребу је само део ваше предизборне кампање јер се локални избори у вашој земљи ближе. Твој газда Додиг је ем издухао за ЦИК и не може више на велико да краде гласове, ем баш ништа нема да понуди грађанима које је његов криминалан режим уништио - осим да преко својих ботина попут тебе пали мајмуне по ко зна који пут подгревајући им наде о подели Босне. О томе не само да нема говора, већ по свему судећи предстоји "велико спремање". Наиме, Американци су после дуго времена експлицитно наложили Високом представнику да употреби тзв. Бонска овлашћења ако буде потребно везано за скору промену Устава БиХ.Па *еботе ви мухамеданци сте сварно ретардирани.Знаш колико Додика боли она ствар да представља БИХ у Хрватској.Он и јесте отишао као представник Срба и РС, да преговара о будућности БИХ као легитиман представник Републике Српске.Бошње све нервозније свјесне су да су постали усамљени у игри званој УНИТАРНА БИХ.
budi ti samo uvjerenja da ćeš da vidiš, ali nemoj reć da ti nisam rekao... vi obalu morete da gledate samo kad niste na crvenoj listi...
Теби је посао да се овде просераваш, али авај Додигова посета Загребу је само део ваше предизборне кампање јер се локални избори у вашој земљи ближе. Твој газда Додиг је ем издухао за ЦИК и не може више на велико да краде гласове, ем баш ништа нема да понуди грађанима које је његов криминалан режим уништио - осим да преко својих ботина попут тебе пали мајмуне по ко зна који пут подгревајући им наде о подели Босне. О томе не само да нема говора, већ по свему судећи предстоји "велико спремање". Наиме, Американци су после дуго времена експлицитно наложили Високом представнику да употреби тзв. Бонска овлашћења ако буде потребно везано за скору промену Устава БиХ.
to je tako u vašim glavama ispercipirano... nemaš ti pojma tko je sve ginuo i oslobađao dubrovnik... i južno primorje... al nije to loše , dobro je da niste u stanju skužiti, jedino što nije dobro, je da ćete opet stati na iste grablje....Mi smo obalu imali i čak i prodavali , mnogo pre nego što je hrvat postojao ...
Uzgred Milo koji je krenuo u osvajanje pokazao se kao hr čovek , daklem sve je bio igrokaz , cetinjski crveni hrvati gađali svoje da dobiju priznanje ... Srbi tu veze nisu imali, samo su bili iskorišteni da se svet prevari i otme obala ...
Ne znam zašto se taj narod Prevlake Konavla i Pelješca ne pobuni zato što su bili žrtvovani , baš kao i vukovarčani od gramzive vlasti iz Zagreba
to je tako u vašim glavama ispercipirano... nemaš ti pojma tko je sve ginuo i oslobađao dubrovnik... i južno primorje... al nije to loše , dobro je da niste u stanju skužiti, jedino što nije dobro, je da ćete opet stati na iste grablje....
Да ништ' од Владе еФБиХ опет. Само лош дан у заје6ници....propade danas sastanak između dragana i bakira....
ima, u božjakovini ogromno imanje.... ima on i hrvatske dokumentePitanje za crosane .... zna li se ima li Doda nekretnine i firme i u Hr ?
nek ti je dragi bog zahvalan gosp. dodik i nek pogleda na pravoslavni narod.Dodik uručio 100.000 evra za obnovu Saborne crkve u Zagrebu
Foto: Srna | Dodik uručio 100.000 evra za obnovu Saborne crkve u Zagrebu
Srna 16.09.2020 15:47
ZAGREB - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik zvaničnu posjetu Zagrebu započeo je sastankom sa mitropolitom zagrebačko-ljubljanskim Porfirijem.
Tokom susreta sa vladikom Porfirijem, srpski član Predsjedništva BiH uručio je donaciju Vlade Republike Srpske u iznosu od 100.000 evra za obnovu Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu koja je oštećena u zemljotresu.
U nastavku posjete Zagrebu, Dodik će se sastati sa predsjednikom Hrvatske Zoranom Milanovićem i predsjednikom Vlade Andrejem Plenkovićem.
Sastanak Dodika sa Milanovićem predviđen je u 16.00 časova, a sa Plenkovićem u 17.30.
krstjani da se uvežu protivi islamske države i krst svjetli da zasja nad bašćaršijom.Да ништ' од Владе еФБиХ опет. Само лош дан у заје6ници.