mario80
Legenda
- Poruka
- 70.578
Leče se u srbiji za džabe, školuju, glasaju, red je i da idu u srbiji u vojsku
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел и ти мрзиш Србе преко Дрине?Leče se u srbiji za džabe, školuju, glasaju, red je i da idu u srbiji u vojsku
Vidiš kako znaš.Leče se u srbiji za džabe, školuju, glasaju, red je i da idu u srbiji u vojsku
Mrzim sve naciste i fašiste.Јел и ти мрзиш Србе преко Дрине?
Па јел су прекодрински Срби некакви ,,нацисти и фашисти", кад их толико мрзиш?Mrzim sve naciste i fašiste.
Natezi su oni sto su glupi a vredni.....upropaste i sebe i sve oko sebe....Dodik: Tražimo način kako da mladići iz RS odsluže vojni rok u Srbiji
Betadanas 10:49
Foto: EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da bi mladići iz RS trebalo da služe vojsku u Srbiji i potom se vrate, kao i da bi zbog toga trebalo da se brže zaposle ili dobiju druge privilegije.
„Dragi mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da naši momci idu u Srbiju, odsluže vojni rok i vrate se u Srpsku“, rekao je Dodik, u intervjuu za Večernje novosti.
„Videćemo na koji način mladićima koji ovo prihvate da omogućimo brže zapošljavaje, ili druge vrste privilegija“, rekao je Dodik.
Govoreći o prilikama u Bosni i Hercegovini (BIH), rekao je da je cilj RS povratak Dejtonskom sporazumu.
„BiH neće dobiti više nijedan prenos nadležnosti. Ako se ne vratite Dejtonskom sporazumu mi odlazimo iz BiH, pa nek’ to zovu kako hoće, secesija ili nešto drugo. Izabran sam da branim interese naroda u Srpskoj“, poručio je Dodik političkim protivnicima.
https://www.danas.rs/svet/region/do...-da-mladici-iz-rs-odsluze-vojni-rok-u-srbiji/
Pored oslobadjajuće presude Dodiku i ovo bi mogao Tramp da pečatira.
Nezaustavljiv proces propadanja.......RS i RS se polako ujedinjuju ... to je nezaustavljiv proces.
Go.edo moze da vuce kola, ali je opasno kada pomisli da zna put......To se menja sa Trampom, možda Krle promeni ove stavove žutog dip stejta.
Srbin sa Bosanskim pasosem, vojnik na stranom ratistu.......Jos samo fali da po kasarnama u Srbiji zabrane pricanje viceva o Bosancima.
Jos samo fali da po kasarnama u Srbiji zabrane pricanje viceva o Bosancima.
Sumnjam da on Srbiju percipira kao svoju zemlju.
Mrzi on sve Srbe. i one sa desne i one sa leve strane Drine.Јел и ти мрзиш Србе преко Дрине?
Којим то нама?Vama ni žuti sok nisu dali čak ni u jeku privatizacije kada su se definisali Pobednici Tranzicije
Једино што је провидно си ти. Ако ниси довољно паметан да расудиш шта је зајебанција а шта не, повећај унос јаја.Ti aplaudiraš nezavisnim Vojvodinama a ovamo bi još i da deliš sendviče? Providno.