Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
За сендвич спремни!Regruti sns sekte!
Vama ni žuti sok nisu dali čak ni u jeku privatizacije kada su se definisali Pobednici TranzicijeЗа сендвич спремни!
Dodik: Tražimo način kako da mladići iz RS odsluže vojni rok u Srbiji
Betadanas 10:49
Foto: EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da bi mladići iz RS trebalo da služe vojsku u Srbiji i potom se vrate, kao i da bi zbog toga trebalo da se brže zaposle ili dobiju druge privilegije.
„Dragi mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da naši momci idu u Srbiju, odsluže vojni rok i vrate se u Srpsku“, rekao je Dodik, u intervjuu za Večernje novosti.
„Videćemo na koji način mladićima koji ovo prihvate da omogućimo brže zapošljavaje, ili druge vrste privilegija“, rekao je Dodik.
Govoreći o prilikama u Bosni i Hercegovini (BIH), rekao je da je cilj RS povratak Dejtonskom sporazumu.
„BiH neće dobiti više nijedan prenos nadležnosti. Ako se ne vratite Dejtonskom sporazumu mi odlazimo iz BiH, pa nek’ to zovu kako hoće, secesija ili nešto drugo. Izabran sam da branim interese naroda u Srpskoj“, poručio je Dodik političkim protivnicima.
https://www.danas.rs/svet/region/do...-da-mladici-iz-rs-odsluze-vojni-rok-u-srbiji/
Pored oslobadjajuće presude Dodiku i ovo bi mogao Tramp da pečatira.
Zar u tome ima nečeg lošeg?Pored oslobadjajuće presude Dodiku i ovo bi mogao Tramp da pečatira.
Ti aplaudiraš nezavisnim Vojvodinama a ovamo bi još i da deliš sendviče? Providno.За сендвич спремни!
Ja podrzavam nestanak Albanije.Ја такође поздрављам настанак Велике Албаније.
Bosanci ce Srbiji doci glave.Срби из РС већ имају држављанство Србије и право да гласају на изборима у Србији. Они су то право честито испунили на прошлим изборима и гласали за Исправну Обцију!
To se menja sa Trampom, možda Krle promeni ove stavove žutog dip stejta.
Što se tiče Krleta.Duboko Krlo govori u skladu sa rečima predsednika Vučića od pre dva dana. Na proleće će se sve videti. Ako predsednik ne zaboravi šta je pričao.
mafija i kriminal na vlasti, najgori olos.СНС је странка Србског Препорода, не секта.
Pa sa dvojnim drzavljanstvom mogu da budu obucavani u vojsci Republike Srbije. Svako ko se izjasnjava kao etnicki Srbin, ili mu bar jedan roditelj etnicki Srbin mora imati pravo na drzavljanstvo u Srbiji, makar da je rodjen na Mesecu.Dodik: Tražimo način kako da mladići iz RS odsluže vojni rok u Srbiji
Betadanas 10:49
Foto: EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da bi mladići iz RS trebalo da služe vojsku u Srbiji i potom se vrate, kao i da bi zbog toga trebalo da se brže zaposle ili dobiju druge privilegije.
„Dragi mi je što je Srbija donela odluku o služenju vojnog roka i mi tražimo način kako naši momci iz Srpske da se uključe u redovno služenje vojnog roka u Srbiji. Putem određenih rešenja mi ćemo stimulisati da naši momci idu u Srbiju, odsluže vojni rok i vrate se u Srpsku“, rekao je Dodik, u intervjuu za Večernje novosti.
„Videćemo na koji način mladićima koji ovo prihvate da omogućimo brže zapošljavaje, ili druge vrste privilegija“, rekao je Dodik.
Govoreći o prilikama u Bosni i Hercegovini (BIH), rekao je da je cilj RS povratak Dejtonskom sporazumu.
„BiH neće dobiti više nijedan prenos nadležnosti. Ako se ne vratite Dejtonskom sporazumu mi odlazimo iz BiH, pa nek’ to zovu kako hoće, secesija ili nešto drugo. Izabran sam da branim interese naroda u Srpskoj“, poručio je Dodik političkim protivnicima.
https://www.danas.rs/svet/region/do...-da-mladici-iz-rs-odsluze-vojni-rok-u-srbiji/
Pored oslobadjajuće presude Dodiku i ovo bi mogao Tramp da pečatira.
ovo je prilično drska ideja...sad će Bošnjaci iz Raške oblasti da traže da služe vojni rok u federaciji BiH...
А Звицер ће да их руши ?mafija i kriminal na vlasti, najgori olos.
Ja podrzavam nestanak Albanije.
Čijoj zemlji?Naravno, svi Srbi koji to zele , mogu se prijaviti za vojnu obuku u našoj zemlji.
Комуњаре из Босне, а не Босанци...Bosanci ce Srbiji doci glave.
Ово је фотоморгана!И овај је био у том фазону у славним данима ''победе'' над НАТО нападачем па сад хрче по телевизијама и дели сопствене књиге за подпалу..
Pogledajte prilog 1640614