Dodik: Tražimo način kako da mladići iz RS odsluže vojni rok u Srbiji

Previše se si uvukao u režimsku propagandu. Počni čitati Psaltir i Novi zavet da razbistriš misli.
Читао и читам, Гедо. Ја сам утврђен у вери нисам неофит несигурни ко ти, мало сам ултра-зилот, па сам мало верник у папу.

Прилично нестабилно стање код тебе.

https://www.rts.rs/vesti/region/557...-da-momci-iz-rs-sluze-vojni-rok-u-srbiji.html

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му је драго што је Србија донела одлуку о служењу војног рока и да се тражи начин како да се момци из Републике Српске укључе у редовно служење војног рока у Србији.

Републици Српској је стало да Србија ојача своју војну моћ и да буде способна да одврати све војне савезе, па и НАТО, од неког уплитања, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик у интервјуу за "Вечерње новости".
Додик: Тражи се начин како да момци из РС служе војни рок у Србији

"Путем одређених решења ми ћемо стимулисати да наши момци иду у Србију, одслуже војни рок и врате се у Српску. Видећемо на који начин младићима који ово прихвате да омогућимо брже запошљавање, или друге врсте привилегије и подршке", рекао је Додик.
Оцењује да је позиција Србије као војно неутралне и слободарске земље једина могућа, али да је важно да ојача своју војску.
"Руководство Србије и председник Александар Вучић имају моју апсолутну подршку. Ради се о одговорном тиму који одмери сва најважнија национална и државна питања и доноси одлуке на бази тога", закључио је Додик.

Brojke sugerišu da se od prilike 70% pozvanih odazvalo, a ovih 30% znamo kakvi su po tome što trenutno vode državu.
Inače, ljudi koji su pozivali na opštu mobilizaciju (poput Bate Ivkovića) su bili osuđivani za širenje defetizma, jer je tvoj voljeni Sloba čekao da umre 1000 ljudi pa da vlada onim što ostane od SRJ
Do početka bombardovanja su svima govorili da ga neće biti. Nije bila ni jedna priprema za rat. Svi su samo znali šta su čuli na dnevniku a to je da je Sloba faktor mira i stabilnosti

На који начин спремне, ни Срби ни Бошњаци немају оружја и опрему да би опремили неки значајнији број јединица, ако би до тога дошло, лакше би било те младиће обучити, него доћи до опреме и оружја.
Bosni i Hercegovini je istekao rok trajanja. Sad dolazi Tramp. On je realista. Republika Srpska ide svojim putem.

Читао и читам, Гедо. Ја сам утврђен у вери нисам неофит несигурни ко ти, мало сам ултра-зилот, па сам мало верник у папу.

Прилично нестабилно стање код тебе.
Nisam ni neofit ni papista. A ti si tek upao u tešku sektu - SNS.

Brojke sugerišu da se od prilike 70% pozvanih odazvalo, a ovih 30% znamo kakvi su po tome što trenutno vode državu.
Inače, ljudi koji su pozivali na opštu mobilizaciju (poput Bate Ivkovića) su bili osuđivani za širenje defetizma, jer je tvoj voljeni Sloba čekao da umre 1000 ljudi pa da vlada onim što ostane od SRJ
Бројке знају заварати, а колико ми је Слоба омиљен, могу ти рећи да се врло добро сјећам периода кад су код нас чак и дјеци од лијекова могли дати само бруфен, као посљедицу санкција твог Слобе и његове клике које сад пљујеш, а деведесетих си ако си био пунољетан, вјероватно здушно подржавао.

https://www.rts.rs/vesti/region/557...-da-momci-iz-rs-sluze-vojni-rok-u-srbiji.html

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му је драго што је Србија донела одлуку о служењу војног рока и да се тражи начин како да се момци из Републике Српске укључе у редовно служење војног рока у Србији.

Републици Српској је стало да Србија ојача своју војну моћ и да буде способна да одврати све војне савезе, па и НАТО, од неког уплитања, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик у интервјуу за "Вечерње новости".

"Путем одређених решења ми ћемо стимулисати да наши момци иду у Србију, одслуже војни рок и врате се у Српску. Видећемо на који начин младићима који ово прихвате да омогућимо брже запошљавање, или друге врсте привилегије и подршке", рекао је Додик.
Оцењује да је позиција Србије као војно неутралне и слободарске земље једина могућа, али да је важно да ојача своју војску.
"Руководство Србије и председник Александар Вучић имају моју апсолутну подршку. Ради се о одговорном тиму који одмери сва најважнија национална и државна питања и доноси одлуке на бази тога", закључио је Додик.
Normalno
Sa bracom svojom

Ne poznajem ustav BiH ali sam siguran da u mnogim zemljama zagovaranje da građani jedne države služe u oružanim snagama druge države može da se okarakteriše kao veleizdaja, a uz to je i ratni zločin ukoliko neko pokuša prisilnu mobilizaciju građana u oružane snage druge države.
Postoje državljanstva Srpske i MHF.

Bosni i Hercegovini je istekao rok trajanja. Sad dolazi Tramp. On je realista. Republika Srpska ide svojim putem.
Реалност је да се Трамп ништа не пита по питању геостратешке политике као ни његов претходник, а што се тиче Босне и Републике Српске, можда си у праву, можда ниси, али без обзира на то, Српска се у овим околностима може евњнтуално одвојити само мирним и демократским путем ако добије зелено свјетло. Не видим ни један разлог зашто би улазила у неку заједницу са Србијом, имамо већ специјалне везе и то је сасвим довољно.

Ја ово поздрављам!
Безусловно ,ултимативно поздрављам сваки Корак ка коначном Уједињењу!
А,онда..миц по Миц--кренућемо да освајамо СВЕ где су наше Вековне Територије увек биле и биће.
С Вером у Бога!
A tek kad Turska krene da osvaja svoje vekovne teritorije...

Ima da nastrada tastatura od tolikog osvajanja.

Ali kupićemo drugu i nastaviti osvajanje!
Ти,ако не желиш да освајаш..тј. само повратиш србске вековне територије где би могао да направиш још 3 Београда,
никада више нећеш моћи за 12 Минута да дођеш из Гепрата до Земуна(по твојим Речима..било нешто,давно)..
Сад ћеш да се злопатиш Рели драјверу и да чекаш у Колони као и сви остали :D

Ти,ако не желиш да освајаш..тј. само повратиш србске вековне територије где би могао да направиш још 3 Београда,
никада више нећеш моћи за 12 Минута да дођеш из Гепрата до Земуна(по твојим Речима..било нешто,давно)..
Сад ћеш да се злопатиш Рели драјверу и да чекаш у Колони као и сви остали :D
Ma ja po gradu uglavnom idem motorom, kad god mogu.

Back