Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 42.370
Pismeni si , znas da citas.Dodik izjavio samOPRELJENJE?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pismeni si , znas da citas.Dodik izjavio samOPRELJENJE?
Naslov teme je nepismen.Pismeni si , znas da citas.
Original PolitikaNaslov teme je nepismen.
Pa što ti nisi pravilno napisao tj.ispravio?Original Politika
Ja ne mogu da menjam originalni naslov sa komim se otvara tema.Pa što ti nisi pravilno napisao tj.ispravio?
Nemoj slucajno da afirmise pravno uredjenu drzavu sa iole normalnom ekonomijom.
Само још да нам кажеш какве ти тачно имаш везе са Србима?Može ali ne da računa na Srbiju,nek pravi svoju državu,neka se samopredeljuje,samo,ne Srbija.
Kad god se u Bosni mislilo Srbi platili cenu,ne bosanski pravoslavci,mislim na Srbe.
I kakve veze ima sa BiH kad je toliko zapeo da ista opstane. Mislim, tvrdi da nema veze...Само још да нам кажеш какве ти тачно имаш везе са Србима?![]()

Ма мени је све јасно кад видим ницк равногорац, а на слици бишон, још један од БиХ ЛГБТ пропагандиста који воли да се братими са браћом му Хрватима.I kakve veze ima sa BiH kad je toliko zapeo da ista opstane. Mislim, tvrdi da nema veze...![]()
Bar da je promenio malo navodni lokalni identitet, pa da je rekao Pomoravac... Ali opet Šumadinac, kao svi njegovi ostali klonovi.Ма мени је све јасно кад видим ницк равногорац, а на слици бишон, још један од БиХ ЛГБТ пропагандиста који воли да се братими са браћом му Хрватима.

Zadnjih 400 godina znam poreklo,tiСамо још да нам кажеш какве ти тачно имаш везе са Србима?![]()
Свака част, значи и даље на тавану скриваш Икону, али авај, размисли је ли то довољно да задобијеш поштовање?Zadnjih 400 godina znam poreklo,ti![]()
Па јесте он Шумадинац, али ако мало боље погледаш већина "форумских Шумадинаца" су блиски са муслиманима и склони братимљењу са Хрватима са којима често оркестрирано наступају и редовно измјењзју емотиконе подршке.Bar da je promenio malo navodni lokalni identitet, pa da je rekao Pomoravac... Ali opet Šumadinac, kao svi njegovi ostali klonovi.![]()
Šumadinci poštuju ljude a ne podnose neljude ma koje vetoispovesti bili.To što vi i muslimani verujete lopovima i ratujete zadržite za preko Drine.Čim odete u EU družite se,idete na slave i Bajrame a ovde glumatate ratnike.Па јесте он Шумадинац, али ако мало боље погледаш већина "форумских Шумадинаца" су блиски са муслиманима и склони братимљењу са Хрватима са којима често оркестрирано наступају и редовно измјењзју емотиконе подршке.![]()
Kakav čovek... sunce ti žarko.Šumadinci poštuju ljude a ne podnose neljude ma koje vetoispovesti bili.To što vi i muslimani verujete lopovima i ratujete zadržite za preko Drine.Čim odete u EU družite se,idete na slave i Bajrame a ovde glumatate ratnike.
Rekoh,držite se vi BiH i nadjite mir i živite kao ljudi,pustite vi Šumadince na miru.

Нека си се ти бар на данашњи дан присјетио коријена па макар и на тако рогобатан начин.Šumadinci poštuju ljude a ne podnose neljude ma koje vetoispovesti bili.To što vi i muslimani verujete lopovima i ratujete zadržite za preko Drine.Čim odete u EU družite se,idete na slave i Bajrame a ovde glumatate ratnike.
Rekoh,držite se vi BiH i nadjite mir i živite kao ljudi,pustite vi Šumadince na miru.
И спалили нам Александријску библиотеку.Prvo sto su nam uzeli, uzeli su nam Egipat.
Dinadtija iz Šumadije su Obrenovići ali ne bih sa prekodrincima o tome.Kakav čovek... sunce ti žarko.
Dođe nam princ iz Šumadije, poručujuići tako nešto sasvim drugo, a on bi nas spajao sa potomcima ustaša... I ne vidi šupljinu u tome...
A ranije je govorio u ime Srba valjda je mislio na "svoje" Šumadince da treba da budu braća sa muslimanima...
За Црну Гору се слажем, али за Републику Српску не. Без АВ и Додика била би то просперитетна српска држава.Neka se Republika Srpska dvoji i neka im je sa srećom. Ali ja ih ne želim u sastavu Srbije. Nek im je dalek put, a posebno Crnogorcima. Sa njima nikad u istoj državi.
Koji si ti car!, od nekog koje bio sklon savezništvu sa muslimanima
Republika Srpska od 2016. godine prirodnim priraštajem izgubila gotovo 60.000 stanovnika, a samo prošle godine 6.184
![]()

A sta kazu kakvo je stanje na 23%?![]()