Додик приредио коктел поводом победе Трампа; Република Српска слави

Super. Koliko je umrlo? Kao kad je žvalavi ludak ponosno objavio da je neke godine rođeno 60+ 000 beba u Srbiji. Zaboravio da pomene da je umrlo 90+000 ljudi, a iz zemlje otišlo oko 40 000.
Људи умиру и рађају се, не верујем да то користиш као аргумент.

Види, мени је главни критеријум да ли је Додик добар за његов народ то да ли тај народ подржава његову политику или не.

А на изборима у РС победио је ко?

Људи умиру и рађају се, не верујем да то користиш као аргумент.

Види, мени је главни критеријум да ли је Додик добар за његов народ то да ли тај народ подржава његову политику или не.

А на изборима у РС победио је ко?
To samo znači da je narod tupav.

To samo znači da je narod tupav.
Онда је демократија тотално промашени систем.

Гле чуда, могу и да се сложим са тобом.. Само ја замену за њу не видим у НАТО диктатури или било којој западњачкој диктатури.

Онда је демократија тотално промашени систем.

Гле чуда, могу и да се сложим са тобом.. Само ја замену за њу не видим у НАТО диктатури или било којој западњачкој диктатури.
Da je promašen sistem shvatio je još Čerčil. Ali je najmanje zlo, ako je narod samosvestan i edukovan makar malo. Primer: Ameri videli da Bajden i demokrate ne valjaju, glasali za Trampa i republikance. Kod nas to nije slučaj.

Мени је добро. Идеално није, али никад није ни било, нити ће бити. Али живим пристојно.
Mom jednom drugaru nije dobro. Uložio je 300 000 evra koje je zaradio tokom 27 godina rada u Italiji u restoran u Beogradu, u centru grada. Međutim lokacija se svidela nekom drugom, bio je primoran da proda lokal tom drugom, a dobio je samo 15000 evra, što je praktično potrošio na iseljenje opreme, nameštaja i inventara. Za ostatak para mu je rečeno da zaboravi. I ne može ništa, nema pomoći ni od koga.

Mom jednom drugaru nije dobro. Uložio je 300 000 evra koje je zaradio tokom 27 godina rada u Italiji u restoran u Beogradu, u centru grada. Međutim lokacija se svidela nekom drugom, bio je primoran da proda lokal tom drugom, a dobio je samo 15000 evra, što je praktično potrošio na iseljenje opreme, nameštaja i inventara. Za ostatak para mu je rečeno da zaboravi. I ne može ništa, nema pomoći ni od koga.
Такве појаве постоје у сваком друштву, немој да се лажемо.
Неправедно је то, али нема гаранције да му се то не би десило у некој другој земљи.

Такве појаве постоје у сваком друштву, немој да се лажемо.
Неправедно је то, али нема гаранције да му се то не би десило у некој другој земљи.
Nepravedno? U policiju nije otišao, jer mu je rečeno da su mu ćerke jako slatke, da idu u taj i taj vrtić, da mu je sin jako pametan i da ide u tu i tu osnovnu školu, a i da je lepo što mu je žena trudna, daleko bilo da joj se nešto desi.

Za to ti glasaš.

Nepravedno? U policiju nije otišao, jer mu je rečeno da su mu ćerke jako slatke, da idu u taj i taj vrtić, da mu je sin jako pametan i da ide u tu i tu osnovnu školu, a i da je lepo što mu je žena trudna, daleko bilo da joj se nešto desi.

Za to ti glasaš.
По чему се то разликује кад италијански мафијаши потплаћују америчке конгресмена и полицајце за своје интересе и брутално прогоне све који томе се супротставе.

Криминал је,нажалост, општеприсутна ствар, системска појава и не сматрам да има везе са овом или оном влашћу.

Ево ја живим у истој тој Србији, нисам имао никаквих проблема те природе (а имали смо и имамо приватан бизнис) нити знам некога ко је имао такав проблем.

Корупција и криминал свуда постоје да се не лажемо. Треба се борити против тога што више, али нисам сигуран да је то до власти. Мислиш ако се смене Вучић или Додик и дође неки други код њега то не би било?

По чему се то разликује кад италијански мафијаши потплаћују америчке конгресмена и полицајце за своје интересе и брутално прогоне све који томе се супротставе.

Криминал је,нажалост, општеприсутна ствар, системска појава и не сматрам да има везе са овом или оном влашћу.

Ево ја живим у истој тој Србији, нисам имао никаквих проблема те природе (а имали смо и имамо приватан бизнис) нити знам некога ко је имао такав проблем.

Корупција и криминал свуда постоје да се не лажемо. Треба се борити против тога што више, али нисам сигуран да је то до власти. Мислиш ако се смене Вучић или Додик и дође неки други код њега то не би било?
Floskule.

Да да док ви преносите лажне вијести како су шиптари већ одрадили лобирање а Додик масти брке безвезе ево једна шиптарска да не буде како Емихс нешто измишља на своју руку... :lol: Опуштено знам да вас боли овај пораз али полако не боримо се ми против вас него само за своје простор, да нас та иста САД пусти да дишемо.Већ 30 година углавном раде против наших интереса, ред је да и ми имамо своје лобисте.

https://www.kosovo-online.com/vesti...titala-donaldu-trampu-pobedu-na-izborima-6-11

https://serbiantimes.info/srbi-prvi...u-u-stabu-novog-predsednika-na-floridi-video/
So u rane drugosrbijanske. Ne možeš ti dovoljno da je utrljaš koliko su oni zaslužili.

Yebe se meni i za Trampa i za Kamalu. Pravi pare, burazere, mani se politike, pa još i pogrešne.
Pa tebe je ovo izgleda žestoko potreslo? A i ima zbog čega. :D

90DCB292-71B9-40E6-8485-DC1F59C97EC9.png

Back