Dodik poručio: Ako bude krize tu je Srbija da nam pomogne

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.048

Dodik poručio: Ako bude krize tu je Srbija da nam pomogne​

"Кada je riječ o hrani, Srpska je ima dovoljno, a dijelom smo naslonjeni na Srbiju i zahvalan sam vlastima ove zemlje što nas podržavaju..."

REPUBLIKA SRPSKA07.11.2022 | 21:52
Dodik poručio: Ako bude krize tu je Srbija da nam pomogne

Milorad Dodik izjavio je večeras da će naredne godine dio cijena robe široke potrošnje biti ograničen, a cijena nekih proizvoda će biti smanjena.

"Кada je riječ o hrani, Srpska je ima dovoljno, a dijelom smo naslonjeni na Srbiju i zahvalan sam vlastima ove zemlje što nas podržavaju. Gas ne koristimo puno i nećemo imati problema", kazao je Dodik tokom gostovanja na sinovoj televiziji Una.

Кomentarišući odlazak stanovništva iz Srpske i BiH, Dodik kaže da sve više sreće ljude koji žele da se vrate, jer, kako kaže, Zapad nije više što je bio.

(BN Foto: Srna)

Srbija da pare braci prekodrincima :heart::cool:

Neno

Elita
Moderator
Poruka
16.667

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
U čemu je problem? Samo se "nebraća" ne pomažu. Sutra ako bi Srpska pomagala Srbiji ni to ne bi bilo u redu.. :mrgreen: Srečom pa svoju mržnju, kako god da pokušavaš ne možeš skriti ni zamaskirati..kažu da bensedini malo to otupe, ali ne može se dobiti bez recepta. :mrgreen:

Još uvek se nije odjedio što smo mu pobili drugare teroriste u Srebrenici, mada ne vidim razlog za ljutnju jer su to ipak bili teroristi :whistling:

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.048
U čemu je problem? Samo se "nebraća" ne pomažu. Sutra ako bi Srpska pomagala Srbiji ni to ne bi bilo u redu.. :mrgreen: Srečom pa svoju mržnju, kako god da pokušavaš ne možeš skriti ni zamaskirati..kažu da bensedini malo to otupe, ali ne može se dobiti bez recepta. :mrgreen:

Pare ce ici samo u jednom smeru. Nismo dzabe poslali ove nase preko Drine da zagospodare Beogradom. :cool:

207042.jpg

veliki krang

Legenda
Poruka
71.081
Pare ce ici samo u jednom smeru. Nismo dzabe poslali ove nase preko Drine da zagospodare Beogradom. :cool:

207042.jpg

Nisi ti nikoga poslao, pre će biti da smo mi tebe degažirali u inostranstvo kako bismo očistili svoju zemlju od terorista. U suštini si dobro prošao, jer si mogao i da završiš u Potočarima, mada s obzirom na trendove, kada budeš uginuo tvoje ime će svakako biti uklesano na spomenik palim teroristima :whistling:

radeta62

Buduća legenda
Poruka
41.795
Nisi ti nikoga poslao, pre će biti da smo mi tebe degažirali u inostranstvo kako bismo očistili svoju zemlju od terorista. U suštini si dobro prošao, jer si mogao i da završiš u Potočarima, mada s obzirom na trendove, kada budeš uginuo tvoje ime će svakako biti uklesano na spomenik palim teroristima :whistling:
Bolje mi nego milogorci.