Dodik osuđen na godinu dana zatvora! Predsednik RS dobio i šest godina zabrane bavljenja politikom

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па зато што им даје политички наратив свјетске подршке којој се надају.Више су пута бацили карту у којој кажу РС је геноцидна творевина ако ништа барем због тога не треба да постоји и остале делузије на које играју.
Ne insistiraju samo Muslimani. U koliko međunarodnih presuda je donešeno i utvrđeno da je bio Genocid.u koliko drugih država je donešeno rezolucija o Srebrenici. I EU i UN su donešene rezolucije o Genocidu. To znači da mi samo citiramo sudske presude, a ne izmišljamo niti mi na tome insistiramo. Deluzije su u vašim glavama, i mržnja koju ispoljavate je u vašim srcima. A ako je u srcima onda je i u korijenu, i u stabli i u granama i u plodovima vašim......nema vama pomoći.....

Колико је ово само подмукло извртање кроз призму тобожње наивности.

Sta je konkretno podmuklo?

Ako koristis tako pakosnu rec, molim te, precizno objasni sebe.

Zasto je Ratko Mladic na mojim fasadama?
Zasto smo prinudjeni da zivimo pored grafita o zlocinu u BiH i to o zlocinu pocinjenom pre trideset godina?

Ocigledno je da mi to ne zelimo i zato koliko oni crtaju, toliko mi saramo cvece preko njegovog lika.
Morate razumeti da svako ima pravo da se oseca kao Srbin bez da mu neko sara grad i kvart krvnicima.

Zasto RS primorava Srbiju da se zrtvuje za njene interese? Dodik nije moj interes, neka se brani sam.
Ako neko zeli da deci bude uzor Mladic i da mu ista celivaju murale po gradu, ja sam duzna toj deci da podignem glas.

Sta je tu konretno podmuklo?
Bila bih podmukla da radim iza ledja, sto ja ne cinim vec vrlo direktno govorim u lice da je moj posao Srbija, a ne Velika Srbija i da imam isuvise svojih briga oko granica sa Kosovom (oko problema koji mozda ne bih ni imala da se nisam gurala u druge ratove) te da nemam luksuz da se bavim tudjim drzavama.

I da moj grad ne sme biti nasaran ratnim zlocincima i slovom Z.
I to svoje pravo cu braniti zauvek i to vrlo glasno, kao sto cu braniti pravo na kulturu, skolu, parkove i cist vazduh.

A da se Mladić odmah predao Hagu prošao bi drugačije?

Da smo zaista zeleli da se pokajemo za te sulude ratove, za bezumnost ubijanja usred Evrope, za klanje nozevima, za logore i silovanja, nikada nismo ni smeli da cekamo Hag.

Nijedan od tri naroda nije smeo da ceka.

Svima njima smo morali sami da sudimo.
Samo smo tako imali sansu da zasluzimo postovanje.
I sada bi taj rat boravio u mucnoj proslosti, ne bi bio ziv na fasadama i u srcima polupismenih i koristoljubivih.

Dodik i Vucic su secikese i oni su uvreda za sve Srbe. Takodje su obojica posledica ratova i opste propasti. U normalnim okolnostima oni nikada ne bi ni bili predsednici.
I vreme im je da se povuku. Da oslobode ovaj narod, sa ove ili one strane Drine.
Vreme je da se stavi tacka na '90-e.

A zamisli sebe.... One koji su streljali tolike civile nisi u stanju iskreno da osudis iz duse i sustine svoga bica, tacnije njihov postupak...Makar da zalis zbog postupka onih sa kojima se identifikujes... Ali si zato od kad znam za ovaj forum uvek tu da etiketiras one koji su to nazivali genocidom(ili kako god)...Njihova krivica je za tebe ogromna... Pokusaj da razumes svoje postupke i svoj karakter, koliko je samo to antihriscanski i neljudski, bez obzira sto ti kao i svako u sebi vidi dobrog coveka...To je makar lako....
Pobogu covece pa sta ako je rekla da je to pocetak genocida? Nemoj samo molim te da mislis i ubedjujes sebe kako ti jeste zao tih streljanja zarobljenika i kako ti ustvari osudjujes pocinioce, samo eto vidis nepravdu u tome da se to naziva genocidom, pa se protiv toga boris...Nemoj mi to , molim te...
Svesno iznešena laž kojom treba pokriti pravi genocid u Jasenovcu.

Zasto smo prinudjeni da zivimo pored grafita o zlocinu u BiH i to o zlocinu pocinjenom pre trideset godina?

Ocigledno je da mi to ne zelimo i zato koliko oni crtaju, toliko mi saramo cvece preko njegovog lika.
Morate razumeti da svako ima pravo da se oseca kao Srbin bez da mu neko sara grad i kvart krvnicima.

Zasto RS primorava Srbiju da se zrtvuje za njene interese? Dodik nije moj interes, neka se brani sam.
Ako neko zeli da deci bude uzor Mladic i da mu ista celivaju murale po gradu, ja sam duzna toj deci da podignem glas.

Bila bih podmukla da radim iza ledja, sto ja ne cinim vec vrlo direktno govorim u lice da je moj posao Srbija, a ne Velika Srbija i da imam isuvise svojih briga oko granica sa Kosovom (oko problema koji mozda ne bih ni imala da se nisam gurala u druge ratove) te da nemam luksuz da se bavim tudjim drzavama.

I to svoje pravo cu braniti zauvek i to vrlo glasno, kao sto cu braniti pravo na kulturu, skolu, parkove i cist vazduh.
U svoje ime.

Извини, али на првом месту су лични интереси односно интереси породице, па онда интереси локалне заједнице, рецимо града Београда. Логично је да наш буџет буде већи од војвођанског, и ако они имају чак три региона, а сваки посебно је већи од нашег града. После тога следе национални интереси у зависности од порекла.
Пошто је твоје порекло са простора уже Србије, разумем зашто ти смета Младић и Z.
Aли и мене не занима много Курти и сматрам да је исламска тзв. ''држава'' Косово 100 пута озбиљнија држава од тзв. БиХ.
Те поделе просто мораш да прихватиш и да им се не супростављаш, јер што се више буниш, отпор ће бити јачи.
То је као када бих ја теби држао предавање да тај енглески алфабет који користиш ми смета, а ти онда намерно још чешће пишеш по форуму.

Ma ni blizu.
Jedan od prvih zločina u istočnoj Hercegovini, dogodio se porodici sa kojim sam u rodbinskim odnosima. Bez bilo kakvog razloga, upala je u selo grupa krvnika i poklala sve od kolevke do groba. Sekla glave, udove, vadila oči. Takvih ustaških zločina po srpskim krajevima u WWII imaš na hiljade. Ne stranu Jasenovac i ostali logori smrti.

Mladić je u Srebrenici streljao one koje su on i njegovi smatrali vojno sposobnim muškarcima i koje su uhvatili u pokušaju proboja do Tuzle. Potreban je veliki trud da se tu nađe značajnije prisustvo civila. Opet, Mladić i lokalni Srbi su se svetili za zločine koje je prethodno počinila Naserova 28. divizija Armije BiH.
A oni su se svetili za zločine koje su prethodno Srbi počinili u Višegradu i Zvorniku. Srbi iz Višegrada i Zvornika za zločine koje su prema njima počinili muslimani u ustaškoj odori u WWI. Pa zločini JVuO, pa "šuckori". Spirala zla koja mora prestati.
Муслимани из источне Херцеговине више не постоје, али они су се деценијама крили иза усташа, јер комунисти су стално понављали да рецимо исламски злочинци из Куле Фазлагића су усташе, а права истина је да су заправо то муслимани, данашњи Бошњаци, а не неки Хрвати.
Хрвата није ни било у источној Херцеговини, а градови попут Фоче и Гацка су имали готово 50% муслимана.

Poslednja izmena od moderatora:

Ево и у овој поруци си сасвим добро сама појаснила шта је то конкретно подмукло и нема то никакве везе са Младићем или било којим појединцем, већ са ставом који провлачиш између редова.
da imam isuvise svojih briga oko granica sa Kosovom (oko problema koji mozda ne bih ni imala da se nisam gurala u druge ratove) te da nemam luksuz da se bavim tudjim drzavama.
Zasto RS primorava Srbiju da se zrtvuje za njene interese?
Шта би требало да значи то друге ратове и бављење туђим државама, колико далеко сеже твоје сјећање, зар нисмо били иста држава, зар то није био заједнички рат, само што су неки ратовали у њемy, а неки нису, односно рат вођен на дијелу територије исте државе. Зар не мислиш да је лицемјерно одрећи се дијела свог народа због личног комодитета и гледати са стране његову борбу осуђујући га што се усудио да устане и бори за своје право и слободу само зато што је теби нарушена зона комфора.
Занимљиво је и то што ти "имаш бриге око границе са Косовом", а не бригу за своје сународнике на Косову који живе у гетоима, теби је битно "твоје право на културу и паркове", шта те брига што је угрожено право на живот твојих сународника на том Косову, што они живе у свакодневном страху за своју дјецу. Али ти вјероватно не сматраш да су ти прекодринци и Косовци сународници, први живе у другој држави већ тридесетак година, ови други петнаестак, тако да нисте исти народ, зар не?

Извини, али на првом месту су лични интереси односно интереси породице, па онда интереси локалне заједнице, рецимо града Београда. Логично је да наш буџет буде већи од војвођанског, и ако они имају чак три региона, а сваки посебно је већи од нашег града. После тога следе национални интереси у зависности од порекла.
Пошто је твоје порекло са простора уже Србије, разумем зашто ти смета Младић и Z.
Aли и мене не занима много Курти и сматрам да је исламска тзв. ''држава'' Косово 100 пута озбиљнија држава од тзв. БиХ.
Те поделе просто мораш да прихватиш и да им се не супростављаш, јер што се више буниш, отпор ће бити јачи.
То је као када бих ја теби држао предавање да тај енглески алфабет који користиш ми смета, а ти онда намерно још чешће пишеш по форуму.
Ја мислим да би ти и дотична госпођа били фантастичан пар, тако би се фино надопуњавали.😎

Да ли је оно што ова госпођа говори слика Србије према којој би требало да гравитира народ из Српске? На жалост ово није усамљен и случајан став, овакав став су имали тзв елитисти из Београда и много прије, као што га имају многи и данас.

Да ли је оно што ова госпођа говори слика Србије према којој би требало да гравитира народ из Српске? На жалост ово није усамљен и случајан став, овакав став су имали тзв елитисти из Београда и много прије, као што га имају многи и данас.
Njeno mišljenje ne predstavlja ni Beograd, još manje Srbiju.

Njeno mišljenje ne predstavlja ni Beograd, još manje Srbiju.
Ебг, како објашњаваш да је на Крсти већина форумаша из оне мањине којој она припадa, а да сте ви који би требали бити већина и који не мислите тако на ниво статистичке грешке овдје на форуму, на друштвеним мрежама такође већина има њен став.

Ко је тај Јовица, одакле је, са ким је био повезан?
Јовица је радио за ЦИА-у. На суђењу је то истицао као олакшавајућу околност.
Десна рука му је био Хрват Симатовић.
Све је пролазно, само је српска глупост вечна.

Престани се понашати као да не знаш да је политика и политичка реч зацементирана истина.
Када играш карте, игграте ли сви по истим правилима или свако по својим?
Треба ли да мислимо да си глуп и необразован?

Nikad nisam voleo milokrada-dezertera, ali ovo je čisto političko suđenje od strane nekog bzvze lika !!
Nametnutog od strane, nikad izabrane, briselske eu birokratije.
Te birokrate iz brisela su obična kanalizacija za države članice eu u kojoj završavaju svi isluženi i nepotrebni im političarčići u svojim zemljama.
Bliži se kraj tog čivutskog projekta, zvanog eu
Hteli su da naprave novu EUSA ali kulturne, radne, moralne itd..vrednosti su prevelike da bi napravili novi melting pot poput usa

ovaj video ništa ne pokazuje ono što već ne znam pošto sam i sam odgledao sve te snimke i filmove..

slažem se da su streljani i vojnici ali streljani su i civili

100, 500, 800
bmk koliko ali jesu

pušteni su samo žene i deca, muškarci su streljani

hoćeš da kažeš da kada je Mladić sa svojim zlikovcima ušao u Srebrenicu da su u njoj ostala samo deca i žene?

da ti nađem snimak neki da ti osvežim pamćenje pa da vidiš da je tu bilo i muškaraca i da nisu svi zarobljeni po šumama kako kažeš..

evo snimak traje samo 36 sekundi

od 30 te do 36 te, na kraju snimka kamera prelazi preko mase..ima dece, žena ali i muškaraca.. e to su civili koji su kasnije pobijeni..ti muškarci
msm samo deo njih.. ubijeno je mnogo više

ovo je tipcina mantra nesrba, pocevsi jos od vukovara.

tako je i u vukovaru ispalo da su posle proboja jna u vukovar sve one ustase tamo u stvari civili i ranjenici u bolnici ... :mazi:
a otpor do malopre su pruzali marsovci jel ? :mrgreen:

sve one pobijene srbe u vukovaru civile niejsu oni pobili vec marsovci.

u srebrenici na potocarima jasno je da nema : ZENA . DJECE, STARACA OBA POLA !

dakle radi se o vojno sposbnim muskarcima. to ne moze niko da pogazi.

e sad , drugi je par ciepela sto kad su bili proazeni i kada je srpska vojska usla i porobila ih , naravno da su to odjednom sve civili po muslimanskoj mantri . :mazi:

onih 3 000 srba kod srebrenice medju kojima najveci broj CIVILA , zena djece, staraca, su pobili marsovci ? a ne ovi ''civili'' vojnosposobni iz srebrenice ?

da li je moguce da u ratu koji je besno bosnom i srebrenicom muskarci od 18 do 55 godina ostanu civili a ne budu sto je i normalno regrutovani u jedinice vojske na toj teritoriji ?

muslimani najbolje znaju sami odgovor na to pitanje. u ono doba to kod aliej prosto nije bilo moguce jer su srbi drzali skoro 70 % teritorije tokom rata i sve zivo je mobilisao sto je mogao . naravno ,sirotinja je najvise ratovala i obicna raja a oni njegovi i sa vezicama su se sklanjali po pozadini.

ali daleko od toga da su bili tokom rata CIVILI!

apsurd i par exelans glupost!

dok su naserovi koljaci i sam naser klali srpske civilie, zene, trudnicu kojoj su rasporili utrobu, onog djecaka od 11 godina koje masakrirase jer se vratio po psa , mene raduje bar jedna cinjenica u svom tom ludilu pa i u tom zlocinu a to je saznanje da je deo srpske vojske (pa i ti skorpioni) izuzeo sve ZENE, DJECU, STARCE !

to je bar dio cojstva ! da i u tom ludilu, i u tom zlocinu .

zlocin je samo zato sto im se nije sudilo.

narvano da bi se oni branili i na tom sudjenju da su bili ''civili'' . prethodne tri godine su srbe u okolini srebrenice ubijali MARSOVCI a ne naserovi koljaci jel...

:mazi:

tako da mantra o civilima je klasicna glupost i njesra nesrpske strane.

klasicna osvjeta, kao nazalost sastavni deo rata i ludila. ali i u toj osveti nijesu dirana DJECA ZENE KAO I STARCI BEZ OBZRIA NA POL STARACA!

ko to preskace je lazov i manipulant.

ne lazi !
svi muskarci koji nijesu vojno sposobni tj starci muskog pola su takodje postedjeni! postoje videa i stotine takvih primeraka! svi do jednog su postedjeni!

lazes lazni ''srbine''
deo koji je bio maloletan nije, i deo koji ne spada u vojnosposoben vec spada u starce je postedjen a to je bio ogroman broj tamo!
streljani je deo muskaraca , onaj vojnosposobni.
И њега сам хватао са хрватским изговором, ретко му излети.
Упитах га тада одакле је и није ми одговорио, изигнорисао а нема појма да је на тај начин рекао више него што је потребно.

sena uzenovic, pk za pravne poslove komandantu muslimanske brigade "neretvica" hasan hakalovic...o njenim kontaktima sa sda i usaid ne vrijedi ni komentarisati...i onda par indijanaca iz srbije krenu velicati muslimansku presudu.
На кога мислиш? У Србији живе и несрби.

Надам се да ћеш у тој борби дати и свој живот.

Ево и у овој поруци си сасвим добро сама појаснила шта је то конкретно подмукло и нема то никакве везе са Младићем или било којим појединцем, већ са ставом који провлачиш између редова.

Шта би требало да значи то друге ратове и бављење туђим државама, колико далеко сеже твоје сјећање, зар нисмо били иста држава, зар то није био заједнички рат, само што су неки ратовали у њемy, а неки нису, односно рат вођен на дијелу територије исте државе. Зар не мислиш да је лицемјерно одрећи се дијела свог народа због личног комодитета и гледати са стране његову борбу осуђујући га што се усудио да устане и бори за своје право и слободу само зато што је теби нарушена зона комфора.
Занимљиво је и то што ти "имаш бриге око границе са Косовом", а не бригу за своје сународнике на Косову који живе у гетоима, теби је битно "твоје право на културу и паркове", шта те брига што је угрожено право на живот твојих сународника на том Косову, што они живе у свакодневном страху за своју дјецу. Али ти вјероватно не сматраш да су ти прекодринци и Косовци сународници, први живе у другој држави већ тридесетак година, ови други петнаестак, тако да нисте исти народ, зар не?
U svakoj državi na svijetu živi pored većinskih naroda i skupine naroda iz susjednih država. Šta misliš kada bih svaki narod od toliko njih izrazio želju da zivi u "svojoim matičnim " državama. Kolko bi vremena trebalo da se to ostvari i koliko ratova da proizvede, i sa koliko žrtava da to sve prođe. Ja mislim da je to prosto nemoguće i da je bespotrebno, jer i tako, ako pojedincu nepaše da živi u nekoj državi ili u nekom okruženju ima punu slobodu da to promjeni, na miran i jednostavan način. Međutim zagovarači ovih ideja ne žele priznati da se u našem slučaju vode borbe ne za narod, nego za teritorije. Na našim prostorima uz to još se vode borbe za bolju prošlost a ne za bolju sadanjost i za bolju budućnost. Na vidiku nikakve nade da se to trezne glave, mirne duše i bez figa u džepu sjedne i ljudski dogovori kako dalje.....nažalost...

Da smo zaista zeleli da se pokajemo za te sulude ratove, za bezumnost ubijanja usred Evrope, za klanje nozevima, za logore i silovanja, nikada nismo ni smeli da cekamo Hag.

Nijedan od tri naroda nije smeo da ceka.

Svima njima smo morali sami da sudimo.
Samo smo tako imali sansu da zasluzimo postovanje.
I sada bi taj rat boravio u mucnoj proslosti, ne bi bio ziv na fasadama i u srcima polupismenih i koristoljubivih.

Dodik i Vucic su secikese i oni su uvreda za sve Srbe. Takodje su obojica posledica ratova i opste propasti. U normalnim okolnostima oni nikada ne bi ni bili predsednici.
I vreme im je da se povuku. Da oslobode ovaj narod, sa ove ili one strane Drine.
Vreme je da se stavi tacka na '90-e.
Мој ђед је рођен у збегу 1914-е, 1941-е штитио збегове, умро у избеглиштву девдесетих.
И замисли, криви су Вучић, Караџић, Младић и Додик.
Због вас овај народ живи у заблуди да може заједно и клање не заобиђе ни једну генерацију.
Додик није имао никакву улогу у рату али на неки волшебан начин ни он не ваља.
Одговарао би вам само климоглавац, слепи послушник?

Poslednja izmena od moderatora:
Престани се понашати као да не знаш да је политика и политичка реч зацементирана истина.
Када играш карте, игграте ли сви по истим правилима или свако по својим?
Треба ли да мислимо да си глуп и необразован?

Зашто се мени обраћаш?

ЛИнковао сам тњит без свог коментара.

Ако ти се тњит не свиђа, на тњитеру одговори ономе ко је тњитовао.

Оно нису моје речи нити мој видео, већ онога ко је тњитовао.

U svakoj državi na svijetu živi pored većinskih naroda i skupine naroda iz susjednih država. Šta misliš kada bih svaki narod od toliko njih izrazio želju da zivi u "svojoim matičnim " državama. Kolko bi vremena trebalo da se to ostvari i koliko ratova da proizvede, i sa koliko žrtava da to sve prođe. Ja mislim da je to prosto nemoguće i da je bespotrebno, jer i tako, ako pojedincu nepaše da živi u nekoj državi ili u nekom okruženju ima punu slobodu da to promjeni, na miran i jednostavan način. Međutim zagovarači ovih ideja ne žele priznati da se u našem slučaju vode borbe ne za narod, nego za teritorije. Na našim prostorima uz to još se vode borbe za bolju prošlost a ne za bolju sadanjost i za bolju budućnost. Na vidiku nikakve nade da se to trezne glave, mirne duše i bez figa u džepu sjedne i ljudski dogovori kako dalje.....nažalost...
Можеш ли навести још неку државу у којој живе заклети непријатељи који се кољу већ шест стотина година?
Својатате ту Босну а нисте је ни стварали, ни ослобађали, фактички сте остатак окупационе војне силе, која терорише
браниоце већ шест стотина година.

Зашто се мени обраћаш?

ЛИнковао сам тњит без свог коментара.

Ако ти се тњит не свиђа, на тњитеру одговори ономе ко је тњитовао.

Оно нису моје речи нити мој видео, већ онога ко је тњитовао.
Ти си тај који нам је пренео 'мудре' речи 'инфоратника'.
Ето сад можеш мој упис проследити њему.
Инфоратник?!!? Врхунска препотентна будалетина.

Back