ДОДИК НИКАД БРУТАЛНИЈИ ПРЕМА МИГРАНТИМА: Имамо озбиљан проблем!

Popriličan procenat.Ali treba biti fin i tretirati ih u razgovoru kako oni žele dok ne počnu da nam drže licemerna i retardirana predavanja.

Slažem se, ne treba ih podsećati na poreklo osim ako ne postanu bezobrazni, pošto im povratka nema sve i da hoće nazad...
 
Bosnjaci ne vole Dodika iako jedini od Bih politicara nije NIKOGA ubio.Sto se za Bakira i onog Dzaferovica ne bi moglo reci, nose na dusi bar 15 sto Srba sto neposlusnih Bosnjaka. Dodik u pocetku uopste nije bio ni neki nacionalista ali kada se susreo sa teskim nacionalizmom SDA stranka pandan Seseljevcima bosnjacka varijanta i HDZ umivene ustase morao je i on da posegne za nacionalizmom. Takva zemlja sta da se radi. Gradjanska opcIja tamo i ne postoji.
 
U Bihaću bile ozbiljne antimigrantske demonstracije kakve u Srbiji nisu viđene tim povodom.


Hoće da sjeku boriće, neka ih sjeku u Sarajevu.

Milorad to govori u ime BiH.
Чекали да постану мањина па да се буне 😂
------------
Иначе, УСК обавио разговоре са UNICEF-ом (или то нешто што почиње са УН...), припреме касарне у Бихаћу у току ..... Бишћани долазе :per:
 
Чекали да постану мањина па да се буне 😂
------------
Иначе, УСК обавио разговоре са UNICEF-ом (или то нешто што почиње са УН...), припреме касарне у Бихаћу у току ..... Бишћани долазе :per:

Ovo je pakleni plan Mujadina za osvajanje Srpske. Prvo ima da kukaju kako ih migranti ugrožavaju, a onda će oni da postanu migranti i da traže azil u Srpskoj, mamicu im onu pokvarenu :kafa:
 
пристижу инструкције лагано, искористиће ову кризу са вирусом што убија пензионере да затвори РС и формира ТО - оправдано.

ovoliki sam im uvalio.jpg
 
Poslednja izmena:
Srbija treba da se oduži svetu na način na koji se svet posvetio njoj. Amerika, Australija i Evropa su primili odredjeni broj četnika nakon drugog svetskog rata. Četnici su tada bili ratni migranti. Srbija bi trebalo da primi ukupno 500 a Republika Srpska 80 migranata i to bi bilo to. Gledati da migranti budu i pravoslavni jer ima pravoslavnih sirijaca i iračana, a ne samo muslimane. Migrante iz zemalja u kojima se ne ratuje ne primati, sem u slučaju nekog pojedinca čija je profesija od izuzetnog državnog značaja pa je koristan srpskoj privredi i državi. Više od te cifre bio bi propast, jer Srbija i Srpska nemaju kapacitet za više. Takodje gledati da tih par stotina migranata budu korisni Srbiji i Srpskoj u smislu njihove profesije. Ukoliko neki crnac iz Afrike zatraži azil u Srbiji i dobar je fudbaler poput Boaćija, treba ga primiti. Pozdrav.
 
Poslednja izmena:

Back
Top