JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.326
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na mapi nema Crne Gore
Drugo mi Srbi zelimo celu Crnu Goru a ne pojedine delove
Sve je to nase srpsko
hebala te crna gora........................ne pominji nikada pred srbima tu septicku jamu.
Sa'će Srbija bit od Tokija do Milvokija .. samo treba još Srba da se iseli ..
Svi bi samo mape crtali, šta je to na Balkanu pa svi vole crtati te mape...
Sa'će Srbija bit od Tokija do Milvokija .. samo treba još Srba da se iseli ..
ja cuvam sangajsku granicu nista ne brinite
Meni izgleda da vam je postalo kontraproduktivno da se širite na naš račun, a niste ni vele brojni da bi prijetili okolo ..
Meni izgleda da vam je postalo kontraproduktivno da se širite na naš račun, a niste ni vele brojni da bi prijetili okolo ..
"Потпиши баа.. Алија,
па нека је к'о авлија!"
Izetbegović je potpisao zbog pritiska .. takođe, i Milošević je potpisao da ne bi dalje gubili teritorije , plus je imao kombinaciju sa Tuđmanom .. Ali oba entiteta i distrikt su definisani kao tronacionalni + Ostalih građana . ( u Ostale spadaju i oni koji se izjašnjavaju kao Bosanci , što je nonsens) ..
Međutim, neki žele da koncentrišu vlast u svoje šape (SNSD i HDZ, tj. Laktašenko i Kradezejac) , i zato vama prodaju nacionalizam a sebi uzimaju pare ..
Nana Fata ima pravo na svoju PRIVATNU IMOVINU nevezano u kom je entitetu ili distriktu, a druga je stvar što LOPOVSKA KLIKA NE POŠTUJE USTAV i ZAKONE OVE ZEMLJE, postavili su svoje apartčike u institucije BiH pa misle da Ustav i Zakoni ne važe .. Ali , sve je do jednom ..
Sta ocekujes ,neku novu konferenciju ,novo resenje, Tesko ,taj trenutak je bio i gotovo , Ne odgovara vama ,ne odgovara Srbia ,ne odgovara Hrvatima, UN ponovo da se vraca tamo nece jer su sada na redu Iran,Libija, sta ce sa Sirijom ,Jemen jos gori, Bosna je zavrsena,narodi su razdvojeni jos pre 25 godina ,Izabrali ste nacionalistu cak i ekstremnog za vodju ,kako mislite da ga nametnute drugima.
Očekujem da uđemo u NATO, da bi se stabilizovali politički i ekonomski , zatim da se poštuju Ustav i Zakoni ove zemlje i da uđemo u EU , jer mi smo Europljani ..
Znači, očekujem ono što bi većina ljudi u BiH trebala da očekuje za svoje dobro , a što "elite" ne žele , jer im je ovako više nego dobro ..
Nacionalističko-lopovske kombinatore će da ispušu , Srbija i Hrvatska se neće proširiti na račun BiH , to su već sad u svakom smislu načete države ..
Sve je to ostvarljivo. Dogovorite se nekako, Ono sto ne dozvoljavate Srbima nemojte da trazite za sebe.Ne date im granicne prelaze ka Srbiji ,ne date ovima most da prave,tuzikate stalno po sudovima. Shvatite da se situacija promenila ,pogledaj Kosovo ni nama nije prijatno ali tako je kako je, Imate milion Srba tamo i jos najmanje milion sa korenima iz Bosne ovde, Mada se cini da ih ima i vise,