Quantcast

Dodik nacrtao MAPU nove DRŽAVE na Balkanu koju čine Srpska, Srbija i deo Crne Gore

Sta Ima Zemo

Zainteresovan član
Poruka
446
Како вас није срамота да уз помоћ великих сила, Отомана, Аустроугарске, Немачке и НАТО
отимате туђу земљу и још се поносите са тим? Ви нисте људи већ звери, одвратне хијене,
рекао би Његош.
Na stranu rakete one nikom ne donose dobro, ali ti previđaš da se kod nas nije borio nijedan američki vojnik, nijedan tenk nismo dobili, nijedan top ni haubicu. Malo ipak treba više realnosti. To je bila borba nas i vas u 95% slučajeva.
 

arco

Domaćin
Poruka
3.362
Na stranu rakete one nikom ne donose dobro, ali ti previđaš da se kod nas nije borio nijedan američki vojnik, nijedan tenk nismo dobili, nijedan top ni haubicu. Malo ipak treba više realnosti. To je bila borba nas i vas u 95% slučajeva.
vas i nasih civila da budes precizniji
vi nista ratovali sa Srbijom vec sa Srbima koji su ziveli u Hrvatskoj prema kojima ste poceli da se ponasate kao vasa slavna "NDH"


vi ulazite u borbe samo kad su na drugoj strani zene, babe a posebno volite da ubijate decu

da je Srbija usla u taj rat kako sleduje ne biste tako mahali moodima danas

568929
 

fosilvaso

Elita
Poruka
18.210
Lisica je mogao i do Zagreba jer mi tada nismo imali skoro ništa, ni dovoljno oružja ni još organiziranu vojsku. Ali mislim da je Slobo taktizirao da ga ne optuže za otvorenu agresiju. Ipak ne ide to tako u Evropi pred tolikim ljudima koji gledaju navečer vijesti. Slobo je dobro igrao, lukavo. Da je Lisica krenuo maksimalno i razarao velike gradove mi bi vrlo vjerovatno dobili skidanje embarga i masovnije količine oružja sa zapada jer bi krenuo totalni rat. Rat devedesetih velikim dijelom vodio se medijski, tko je na TV ispao bad guy taj je obično nahebo. Srbiju je dotukla sasvim nepotrebna avantura u Srebrenici, koja je zapravo djelo malog broja ljudi. Srpska akcija u Srebrenici donijela je Hrvatima dozvolu za Oluju.

Amerikanci su nama pred Oluju u istom tonu dali par dana da zažmire. Da to nije 'završeno' brzo skoro sam siguran da bi nas Amerikanci zaustavili ko tamo pred Banjalukom i ko zna šta bi bilo. Danas u svijetu uživo video prenosa nitko nema privilegiju da radi što hoće duže od mjesec dva.
Kako ne? A opsada Sarajeva? Slobo uopšte nije igrao, PUCAO mu PRSLUK za sve zapadno od Drine i Dunava!
 

JankoTheGreat

Veoma poznat
Poruka
12.173

! / Bivši šef CIA za Balkan Steven Meyer: BiH je samo država na papiru
07. 07. 2019. u 18:09:00

Steven Meyer bivši pomoćnik direktora američke Centralne obavještajne agencije za Balkan u periodu rata u Bosni i Hercegovini i čovjek koji je radio kao viši menadžer i analitičar specijalizovan za evropsku i rusku politiku, izjavio je u opširnom intervjuu za portal Telegraf.rs da Bosna i Hercegovine nije održiva, te da je to samo „država na papiru“.
„Želim da počnem time da je jedna od stvari koje mi je moje dugotrajno iskustvo ovdje pokazalo ta da vlada Sjedinjenih Država i američki političari zaista ne razumiju probleme ovdje. To je bilo naročito jasno tokom ratova devedesetih kada su američka vlada, State Department i Klintonova administracija odlučile kakva će biti politička budućnost Balkana. Najvažnija stvar koju je administracija promašila, a mnogo nas u CIA je osjećalo to, jeste dubina i važnost etničkih dimenzija“, kazao je Meyer.
https://cat.nl.eu.criteo.com/delivery/ckn.php?cppv=3&cpp=K-RCFhyL5xUZw0VMwsEAXfUj6sCN8P2MKm5N51F-z22rPO8a_VLfdQITOHnt4s7AB9aSufRCL7ZgB6oiNEFTJCJG3wYSXd3u80-lZZFt9hstN0kbOw9QieztivMyArA22O-JyDN0x6Iqorh6iETpih2COXW4AFzL3LLcOODnd_3zONT_mOfIXaULEoMvzuwn8XQ2SRLlgAVkc7ERAXlJf5elqo8kRm3Ucuxlu60dtxevrRdhyCe40_MK4vwjD6LREJuHJxI_JD3KBp_IanBEEs-83mqYKREmdFXcgBT4wiMwHo3ydymI2d-2rNrrGqWej6n8Q75-8ZpLn1zzGSXevcWeJzWDx1bsmoMwyCd0ORE_KRxFdmYOxjU1rnItS3r9nAGfGV_J-dUT9dHMXO-6r5OXfzA&maxdest=https%3A%2F%2Fwww.immotop.lu%2Fproperties%2Fnew%2Fhouse%2F1677485%3Futm_source%3Dcriteo%26utm_medium%3Dbanner%26utm_campaign%3DLu_new
Dodao je da američki političari ne shvataju koliko je važno etničko porijeklo, koliko je pripadnost narodu važna.
„Tokom 20 godina sam više puta rekao i napisao da nije moguća u ovom trenutku u vremenu izgradnja međuetničkih i multietničkih država. To će doći u budućnosti, ali sada države koje postoje na ovim prostorima treba da budu monoetničke - zajednice samo jednog naroda. Zbog toga BiH ne funkcioniše, zato je Kosovo u haosu i poteškoćama, zato Makedonija ima značajne probleme“, naglasio je on.
On je ponovio svoj stav da se zalaže za podjelu Bosne i Hercegovine.
„Znate, dugo govorim da ona nije održiva. To nije država, to je država na papiru. To je fiktivna država. Mislim da je to istina, i dalje važeća istina, i da sam u pravu. To je samo na papiru. Ima svoju zastavu i diplomatsku službu, ali čak se i ambasadori biraju na osnovu nacionalne pripadnosti i mijenjaju se tako. Prava moć u Bosni i Hercegovini počiva u etničkim zajednicama“, kazao je Meyer za Telegraf.rs.
 

Blues Brothers

Veoma poznat
Poruka
13.769
Crta DoHdik crta ako samo neka crta :mrgreen:

Oko 1.200 firmi otišlo iz Srpske

Domaći prevoznici se masovno sele u Sloveniju, a samo je iz Republike Srpske prošle godine u ovu zemlju Evropske unije preregistrovano oko 1.200 firmi.

Istovremeno je oko 4.000 profesionalnih vozača iz Srpske otišlo u zemlje zapadne Evrope, jer je ovdje gotovo nemoguće zaraditi od prevoza – kaže Nikola Grbić, predsjednik Udruženja prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske.


http://www.rtvbn.com/3958014/oko-1200-firmi-otislo-iz-srpske
 
Top