Додик на састанку са Путином: Република Српска би желела да постане део БРИКС-а!

Sredio Volodja priznanje, nema zime. Cela svo u Ukrajini se zapravo vodi ne bi li se teritorijalno povezali Laktasi sa Moskvom.
Исмејавај се ти, али неће ти бити смешно кад Руска Армија избије на Дунав!

Исмејавај се ти, али неће ти бити смешно кад Руска Армија избије на Дунав!
Rusko izbijanje ne Dunav me neodoljivo podseca na sledecu seriju:

1729851010619.png

Ja da sam na Putinovom mestu posebno bih rekao konobarima da obrate paznju na Dodika, covek ce da pokupi svu hranu sa stola, nece da ostane nista za druge goste.
Ti ne možeš biti ni vratar u nekom jeftinom hotelu. Čak i oni imaju neki ugled.

Dodik se šetao po Bijeloj Kući, sastajao u Kremlju sa Putinom koje ti nikada uživo nećeš vidjeti. Hahahahaha ti da si na Putinovom mjestu? Pa ti Dodiku ne možeš biti ni vozač. A radio bi a? Naravno, nećeš priznati.

Ti ne možeš biti ni vratar u nekom jeftinom hotelu. Čak i oni imaju neki ugled.

Dodik se šetao po Bijeloj Kući, sastajao u Kremlju sa Putinom koje ti nikada uživo nećeš vidjeti. Hahahahaha ti da si na Putinovom mjestu? Pa ti Dodiku ne možeš biti ni vozač. A radio bi a? Naravno, nećeš priznati.
Pa da dragone, posto covek verovatno ima jednog zaposlenog u protokolu, kojem je jedini posao da mu prica, kada ovaj ide da se sastaje sa tim nesvrstanima: 'Pazite gospodine Dodik, ovde se ne jedu prasici/ovde se ne jedu telici/ nemojte da pokupite bas sve pogacice sa svedskog stola'.

Pa da dragone, posto covek verovatno ima jednog zaposlenog u protokolu, kojem je jedini posao da mu prica, kada ovaj ide da se sastaje sa tim nesvrstanima: 'Pazite gospodine Dodik, ovde se ne jedu prasici/ovde se ne jedu telici/ nemojte da pokupite bas sve pogacice sa svedskog stola'.
Dodik je rođen u seljačkoj porodici ali to nije nikakva mana kako je ti pokušavaš ovde podmetnuti. Kao dijete je čuvao ovce i on to nije krio ali danas se sastaje kao političar sa najmoćnijim ljudima na svijetu.

To što ga ti pokušavaš ismijati i predstaviti kao seljačinu govori da je to u stvari tvoja refleksija. Znaš po čemu možeš poznati nekog ko je mnogo čitao? Po tome koliko bogat riječnik ima a Dodik ga ima ako si ga slušao i ako razumiješ takav vokabular.
Znaš kako ćeš poznati seljobera? Tako što svoje ponašanje i osobine pokušava pripisati drugome.

Dodik je rođen u seljačkoj porodici ali to nije nikakva mana kako je ti pokušavaš ovde podmetnuti. Kao dijete je čuvao ovce i on to nije krio ali danas se sastaje kao političar sa najmoćnijim ljudima na svijetu.

To što ga ti pokušavaš ismijati i predstaviti kao seljačinu govori da je to u stvari tvoja refleksija. Znaš po čemu možeš poznati nekog ko je mnogo čitao? Po tome koliko bogat riječnik ima a Dodik ga ima ako si ga slušao i ako razumiješ takav vokabular.
Znaš kako ćeš poznati seljobera? Tako što svoje ponašanje i osobine pokušava pripisati drugome.
Ma ne sumnjam ja da je Dodik jedan renesansni covek iz Laktasa, ali bih ga ipak drzao na oku kada je svedski sto.

Nisi baš najoštrija olovka u fioci, kao i ostale pristalice BRIKS prevare.

Milojko i Radojka idu u Frankfurt da privredjuju i šalju kintu u Surdulicu a ne u Šenžen ili Buljansk na uzaludan rad, jer i odatle bježe u Žarkovo npr.

Javi se kad pristojno naucis Srpski i povratis izgubljenu logiku zdravog razuma da bi mogli da komuniciramo.
Zasada te ostavljam da uzivas u svom neznanju i osecaju nize vrednosti.
:D

Додик на састанку са Путином: Република Српска би желела да постане део БРИКС-а!​

Председник Русије Владимир Путин и председник Републике Српске Милорад Додик - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2024

© Sputnik / Alexei Danichev

Руски лидер Владимир Путин састао се са председником Републике Српске Милорадом Додиком на маргинама самита БРИКС у Казању.
Путин је навео да му је драго што види Додика у Казању.

"Ми знамо са каквим тешкоћама се суочавате и преко каквих искушења да прелазите како би заштитили своје националне интересе. Драго ми је што вас видим овде у Казању, и да вам је било корисно на Самиту БРИКС-а и да сте имали добре пословне контакте током овог догађаја", рекао је он.
Руски лидер је оценио да се шире политички контакти Москве и Бањалуке.
„Наше колеге с обе стране су у сталном контакту у области политичке сарадње“, рекао је Путин.
Са друге стране, Додик је рекао да је сарадња Српске и Русије пуна поштовања и разумевања.
"Велика заслуга је ваша што смо имали прилику да видимо како то изгледа и волели би да будемо укључени у неком формату у БРИКС-у", казе је председник Српске.

"Русија је званично четврта економија по ММФ и то показује да санкције не раде оно што они желе. Нажалост, и нама уводе санкције. Пре два дана смо одбили захтев да се уведу визе за руске грађане. Ми то нећемо дозволити", истакао је Додик.
Додик је истакао да Русија није изолована.
“Нису успели да изолују ни Русију ни вас лично, и то нас све јако радује. Хвала вам што сте нам омогућили да се овде нађемо”, навео је Додик.

Путин је на састанку објаснио да су потпуне бесмислице оптужбе на рачун Русије да организује немире на Западу. Покушаји Запада да за то оптужи Москву су жеља да избегну одговорност за грешке према другим земљама ради сопствене доминације, истакао је Путин. Русија, како је додао, не жели конфронтацију и иде својим путем.

„Данас је на прес-конференцији постављено питање да ли стојимо иза нереда у неким престоницама. То су потпуне бесмислице. Само нам је то фалило, а немамо ни инструменте да организујемо тамо некакве шетње и нереде“, прокоментарисао је Путин.

Ово је 26. састанак двојице лидера, којим су још једном потврђене добре везе Републике Српске и Руске Федерације.

https://sputnikportal.rs/20241025/dodik-na-sastanku-sa-putinom-u-kazanju-1178776175.html

Najbolji srpski politicar na vlasti trenutno - Milorad Dodik , igra u interesu srpskog naroda a ne onako kako hoce belosvetski zapadni satanisti i ubice.
Која срамота за Вучића. Али Бога ми и за све Србе. Да нас представља председник ентитета друге државе, који нема никаква званична права у спољној политици те ржаве... Чак и уз све посебности Р. Српске у међународној арени, то је срамота. Али ипак, ово је одлично за Српску, тако да поздрављам.

Која срамота за Вучића. Али Бога ми и за све Србе. Да нас представља председник ентитета друге државе, који нема никаква званична права у спољној политици те ржаве... Чак и уз све посебности Р. Српске у међународној арени, то је срамота. Али ипак, ово је одлично за Српску, тако да поздрављам.
Република Србија је имала своје представнике на Самиту БРИКСа. Додик је представљао РС, наша делегација Србију.
Да није тако,не би било заставе Србије на Самиту.

Исти тај Додик који подржава Вучића и каже да је Вучић ујединио Србе?
pa, ja nisam rekao da je on pametan, nego hrabar, aljek je pametan, ali kukavica izdajnicka, zato mu se ovaj klanja, jer je glup

hrabre su i ukre, vi's kako ginu, ali su glupe, ako se do sada nisu opametile

hrabre su i ukre,
Не засмејавај ме,њихов фронт се распада, предају се малтене добровољно.
Украјинци не желе уопште овај рат, него их Хазар Зеленски силом тера и рат и погибију!

Back