Додик на састанку са Путином: Република Српска би желела да постане део БРИКС-а!

da unesemo malo svetlosti u prazniku tvog mozga
Lažne slike, ovo je istina

1729841500775.png

1729841521518.png

Додик на састанку са Путином: Република Српска би желела да постане део БРИКС-а!​

Председник Русије Владимир Путин и председник Републике Српске Милорад Додик - Sputnik Србија, 1920, 25.10.2024

© Sputnik / Alexei Danichev

Руски лидер Владимир Путин састао се са председником Републике Српске Милорадом Додиком на маргинама самита БРИКС у Казању.
Путин је навео да му је драго што види Додика у Казању.

"Ми знамо са каквим тешкоћама се суочавате и преко каквих искушења да прелазите како би заштитили своје националне интересе. Драго ми је што вас видим овде у Казању, и да вам је било корисно на Самиту БРИКС-а и да сте имали добре пословне контакте током овог догађаја", рекао је он.
Руски лидер је оценио да се шире политички контакти Москве и Бањалуке.
„Наше колеге с обе стране су у сталном контакту у области политичке сарадње“, рекао је Путин.
Са друге стране, Додик је рекао да је сарадња Српске и Русије пуна поштовања и разумевања.
"Велика заслуга је ваша што смо имали прилику да видимо како то изгледа и волели би да будемо укључени у неком формату у БРИКС-у", казе је председник Српске.

"Русија је званично четврта економија по ММФ и то показује да санкције не раде оно што они желе. Нажалост, и нама уводе санкције. Пре два дана смо одбили захтев да се уведу визе за руске грађане. Ми то нећемо дозволити", истакао је Додик.
Додик је истакао да Русија није изолована.
“Нису успели да изолују ни Русију ни вас лично, и то нас све јако радује. Хвала вам што сте нам омогућили да се овде нађемо”, навео је Додик.

Путин је на састанку објаснио да су потпуне бесмислице оптужбе на рачун Русије да организује немире на Западу. Покушаји Запада да за то оптужи Москву су жеља да избегну одговорност за грешке према другим земљама ради сопствене доминације, истакао је Путин. Русија, како је додао, не жели конфронтацију и иде својим путем.

„Данас је на прес-конференцији постављено питање да ли стојимо иза нереда у неким престоницама. То су потпуне бесмислице. Само нам је то фалило, а немамо ни инструменте да организујемо тамо некакве шетње и нереде“, прокоментарисао је Путин.

Ово је 26. састанак двојице лидера, којим су још једном потврђене добре везе Републике Српске и Руске Федерације.

https://sputnikportal.rs/20241025/dodik-na-sastanku-sa-putinom-u-kazanju-1178776175.html

Najbolji srpski politicar na vlasti trenutno - Milorad Dodik , igra u interesu srpskog naroda a ne onako kako hoce belosvetski zapadni satanisti i ubice.
Zbog sličnih budala RSK više ne postoji,

imamo interes

kina rusija indija tamo je vecina onoga sto uvozimo

elektronika energija repromaterijal

sta vise zapad proizvodi?

pa nista!

Sve je to super, ali moraš negde da izvoziš. Lakše je uvoziti ali to uništava ekonomiju. Evropa nema problem sa uvozom, čak se i carinama brani od toga, nego je problem sa izvozom. Kako napraviti konkurentan proizvod i izvesti ga. Ne moramo da se priključujemo Briksu da "bolje uvozimo", svako će ti prodavati nebitno da li si u njegovoj organizaciji ili ne. Tužna istina je da mi za zemlje Briksa ne možemo ništa da izvozimo. Nemamo apsolutno ni jedan proizvod koji bi im bio od interesovanja. Tako da bi se naša saradnja sa zemljama Briksa totalno zasnivala samo na uvozu i to je sa ekonomske strane velika propast. Zato i kažem da mi sa stanovišta ekonomskog interesa nemamo šta da tražimo u Briksu, tamo možemo da idemo samo radi inata i loženja nacionalista, ali nemamo nikakve koristi, samo štetu. Mi treba da se držimo tržišta sa kojima poslujemo obostrano, a to je EU.

?????????????????????????????????????
Please explain
Thank you

Nisi baš najoštrija olovka u fioci, kao i ostale pristalice BRIKS prevare.

Milojko i Radojka idu u Frankfurt da privredjuju i šalju kintu u Surdulicu a ne u Šenžen ili Buljansk na uzaludan rad, jer i odatle bježe u Žarkovo npr.

Nisi baš najoštrija olovka u fioci, kao i ostale pristalice BRIKS prevare.

Milojko i Radojka idu u Frankfurt da privredjuju i šalju kintu u Surdulicu a ne u Šenžen ili Buljansk na uzaludan rad, jer i odatle bježe u Žarkovo npr.
Sredoje i Vidoje otisli iz Frankfurta u Kursk na privremeni rad. Mole porodicu da ih izvlaci iz slatkoce naprednog BRIGsa

Back