Додик или Путин?

Додик или Путин?

• Додик

• Путин

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ВОДКА

Iskusan
Banovan
Poruka
5.913
Ко вам је дражи од ове двојице, коме би сте пре понудили место председника Србије? Иако ми је Путин дражи јер је моје висине, мој фаворит је ипак Милорад јер је Србин.

Ко вам је дражи од ове двојице, коме би сте пре понудили место председника Србије? Иако ми је Путин дражи јер је моје висине, мој фаворит је ипак Милорад јер је Србин.

Ja prosto ne mogu, u stvari ne da ne mogu, ODBIJAM da poverujem da ovo egzistira u mojoj blizini! :udriglavu:

Које ОВО?

Gubi se bre! :lol:
Gledaj u strelicu i idi za njom!
gif_05.gif

Kako te bre nije blam da ovako nešto napišeš, da ti pređe preko usta, preko tastature! Nagledah se ovde svega i svačega, ali svake nedelje osvane još jedan... :bljak:

Gubi se bre! :lol:
Gledaj u strelicu i idi za njom!
gif_05.gif

Kako te bre nije blam da ovako nešto napišeš, da ti pređe preko usta, preko tastature! Nagledah se ovde svega i svačega, ali svake nedelje osvane još jedan... :bljak:

OK, само за тебе, уместо Додика узећемо Тачија, а уместо Путина Обаму. Кога би више волео на месту председника Србије од њих двојице(Обама, Тачи)?

Jesi izludeo??? Šta je s tobom?

Ти мени ниси јасан. Да си био на Маракани и чуо како цео стадион позива Тадића да се убије а Путина назива председником било би ти јасно зашто Путин. За Додика не треба ни објашњавати.

Back