Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето, једном да болиди са Б92 ураде и нешто добро.........
Moje mišljenje je da bi RS davno bila progutana od strane FBiH da nije njega, samo da se drži toga što priča i da ga Tadić ne proda može dosta toga da postigne za RS.
А не помисли ли ико од вас, да је Додик у таквој позицији, да му се то све - може?Ne može njega Tadić da proda. Tadić je za njega običan gelipter. Mile je mnogo lukav i mnogo jak. Ništa ne radi na pamet, neodvagano, i nepromišljeno, a opet radi toliko mnogo u korist srpskog naroda. Jedva čekam ujedinjenje, pa da glasamo na prvim izborima za predsednika Srbije i srpskog predsednika Milorada Dodika.

Izbjegavam da budem prost i da se ponasam prostacki ali brate ovaj Dodik je takav seljak kakvog majka tesko radja. Gledam prije neko vece na TV Dodika kako ulazi u skupstinu i bace se na stolicu ko sa tavana da je pao
Seljacina teska.
Bas divno, neka malo i vama laze, da ne laze samo ovim iz manjeg bh.entiteta.
od straha nema leka...jel da.......
mene strah od jednog cobana kakav je Dodik?Aj' se menjamo! Mi vama Sarajliju Tadića, srebreničkog klanjača, a vi nama Mileta... i naravno, sa Miletom i Republiku Srpsku heheheh...to jedno bez drugog ne ide.
А не помисли ли ико од вас, да је Додик у таквој позицији, да му се то све - може?
Како већ толико пута рекох, Српска је у далеко бољој међународно-политичкој ситуацији него што је Србија.
Но, добро, слушајмо Додика само и даље, прија српским ушима таква реторика.
А, божездравља, једног дана, кад се коначно стекну прилике, наравно, и да се ујединимо...
![]()

mene strah od jednog cobana kakav je Dodik?
Ehh....
Ma eto vama mile, ali umjesto manjeg bh.entiteta nek povede svoje clanove porodice, posebno one zenske.
Ne može njega Tadić da proda. Tadić je za njega običan gelipter. Mile je mnogo lukav i mnogo jak. Ništa ne radi napamet, neodvagano, i nepromišljeno, a opet radi toliko mnogo u korist srpskog naroda. Jedva čekam ujedinjenje, pa da glasamo na prvim izborima za predsednika Srbije i srpskog predsednika Milorada Dodika.
dvoica najvecih srbenda(seselj,dodik)etnicki Hrvati.zemljo indjijo...