ДОДИК: ДОСТА ЈЕ ТИРАНИЈЕ

Daj bart to su tvoje puste želje. Što ga do sada nisu smijenili? Ivaniću je bolje da ćuti. Zar on misli da je zaboravljeno njegovo šurovanje sa SDP-om, na prošlim izborima i pokušaj da se bošbjačkim glasovima progura za člana predsjedništva :think:

Tako je .
Ivanić je uz pomoć SDP trebao biti novi Komšić .
Može komotno da se vrati "šumskom biznisu", što se tiče politike, za njega je to prošlo vrijeme.
 
Dodik ima podrsku jakih igraca....Rusija ga podrzava direktno...Izrael isto ,prosle godine je bio u Banjaluci Izraelski ministar vanjskih poslova Avigador Liberman zaobisao sarajevo dosao u Banjaluku,jevreji su mnogo mocni,a ima u americkoj administrciji onih koji ga podrzavaju

Додик: Руси улажу 120 милиона у истраживање нафте

БАЊА ЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће руске компаније "Зарубежњефт" и "Гаспромњефт" у испитивање налазишта сирове нафте у РС уложити 120 милиона долара и да ће Влада РС без оклијевања дати сагласности за експлоатацију.



http://www.srb-rss.com/article_додик_руси_улажу_120_милиона_у_истраживање_нафте__3232256.htm


:cool:
 
Srpska placa 300 milona evra svake godine budzetu BIH , to znaci svaki gradjanin placa 250 evra ili 500 km za BIH . Pa niko nije retardiran da ima tolike troskove . Znaci svaki dan jedan hleb dajem pederima iz vlasti BIH

Па зато они и неће распад БиХ...јасно је да би били на просјачком штапу кад би се РС одвојила.
 
Додик: Руси улажу 120 милиона у истраживање нафте

БАЊА ЛУКА - Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће руске компаније "Зарубежњефт" и "Гаспромњефт" у испитивање налазишта сирове нафте у РС уложити 120 милиона долара и да ће Влада РС без оклијевања дати сагласности за експлоатацију.






:cool:

A POSLE SUSRETA DODIKA SA PUTINOM SUMA JE VECA .... ;)

Результаты нефтяного сотрудничества с Республикой Сербской
23 марта в Белграде в ходе встречи Председателя Правительства Российской Федерации В.В. Путина и Президента Республики Сербской (Босния и Герцеговина) М. Додика состоялось обсуждение актуальных вопросов текущей и перспективной деятельности государственной компании ОАО «Зарубежнефть» на территории Боснии и Герцеговины.

Генеральный директор ОАО «Зарубежнефть» Н.Г. Брунич информировал руководителей делегации о ходе реализации проекта реконструкции и модернизации АО НПЗ «Брод», АО МПЗ «Модрича» и развития сбытовой сети АО «Нестро Петрол» в Республике Сербской. С 2007 года объем суммарных инвестиций составил более 300 млн. евро. Вкладывание денежных средств российским инвестором и активная реализация проекта позволили после длительного простоя в результате военных действий восстановить нефтеперерабатывающую отрасль страны.

В настоящее время только нефтеперерабатывающий завод «Брод» обеспечивает 25% доходов государственного бюджета Боснии и Герцеговины и предоставляет работу более 1700 местных граждан. Объем переработки завода «Брод» составляет в настоящее время 1,2 млн тонн в год. После модернизации этот показатель увеличится до 4,2 млн.

Важно отметить, что деятельность ОАО «Зарубежнефть» в Республике Сербской не ограничивается только проектами в области нефтепереработки и сбыта. Компания приступает к новому масштабному проекту – осуществлению разведки и добычи нефти и газа на территории Республики Сербской. С этой целью в феврале 2011 года было создано совместное предприятие между ОАО «НефтегазИнКор» (дочернее общество ОАО «Зарубежнефть») и НИС (дочерняя компания «Газпром нефть») - «Ядран Нафтагас». По предварительным оценкам ожидается открытие месторождений с извлекаемыми ресурсами более 10 млн. тонн. Суммарный объем инвестиций в проект при открытии месторождений составит до 300 млн. долларов США.
www.ruscable.ru
 
Реакције из Републике Српске:

Република Српска треба се отарасити Милорада Додика!

(Форум ЕСЦ)

Источно Сарајево 15. април 2011.


Форум ЕСЦ: Господине Ђокановићу, шта мислите о прихватању иницијативе Милорада Додика у Народној Скупштини Републике Српске?

dr_dragan_djokanovic15042011223344.png


Др Драган Ђокановић: Дејтонска Република Српска није резултат ни Караџићеве, а поготово није резултат политике Милорада Додика, и то нико у Републици Српској не смије да заборави.

Позиви који се грађанима Републике Српске покушавају упутити из Бањалуке су позиви на неслогу са Европском унијом, позиви на неслогу са Сједињеним Америчким Државама и позиви на непотребно заоштравање политичких односа са Бошњацима, одоносно Федерацијом БиХ.

Срби су у Босни и Херцеговини сасвим лијепо позиционирани Дејтонским споразумом, а Републици Српској је осигурана будућност и зависи, искључиво, од наше политичке воље и жеље да је имамо и чувамо.

Било какав политички волунтаризам, а позиви на референдуме - које нико у Европи и САД не подржава – не представљају ништа друго него изразе политичког волунтаризма, а евентуална одржавања таквих референдума била би, увјерен сам у то, непотребне авантуре за Србе у Републици Српској.

Милорад Додик, овом својом иницијативом, апсолутно неусаглашеном са политиком међународне заједнице, још једном, показује да је штетна политичка личност и да га се грађани Републике Српске требају што скорије отарасити.

http://www.eastsarajevocity.com/

Potpuno se slažem! Dodik urušava Republiku Srpsku!
 
Potpuno se slažem! Dodik urušava Republiku Srpsku!

Одкуд знаш да му неко други не дува у леђа?
Можда је добио зелено светло од Руса?

Једино што ми се не допада је помагање усташама.
И такође мислим да са Бошњацима не траба да отвара сукоб.
 
Mozes ti Dodiku da polapas kobaju, ako ti on dozvoli....Dodik je car, ima podrsku Putina, i bori se za svoj Srpski narod, za razliku od briselskih marioneta tadica, ivanica i ostale bagre

Odlika provincijalaca je da u nedostatku argumenata bježe u bezobrazluk, primitivizam i vulgarnost. To kako se bori za srpski narod, upravo je sporno Tužilaštvo istraživalo.
 
Sigurno je to da radi bez podrške EU-a, SAD-a i velikog dijela Srba u Republici Srpskoj kojima je dosta besciljne, glupe i primitivne politike tzv "Cara Laktaša i Banja Luke".

Факат је да од народа више нема подршку коју је имао некад. Али не због халабуке око отцепљења, напротив, то му још увек највише гласова и доноси. Већ због корупције и лошег стандарда.
 

Back
Top