Додик: Британски план је да ме покупе и одведу на непознато мјесто

Nismo mi te sreće da nam drugi a posebno ne Britanci uklanjaju umobolne ludake sa visokih funkcija.

Već zapravo obrnuto, obično potpomognu da budale i nepismeni i poslušni dođu na politički vrh.
Nece te se vi muslimanci iz 23% usreciti kad ode Dodik
Evo da se kladimo da cete opet da histerisete ko god dodje na vlast u najmladjoj srpskoj drzavi Republici Srpskoj
Dodik svjez dasak vjetra na Balkanu kako su mu nekad tepali vam reintegirasao BIH posle onako krvavog rata pa vam opet ne valja ,vama smetaju svi Srbi i Republika Srpska
 
Nece te se vi muslimanci iz 23% usreciti kad ode Dodik
Evo da se kladimo da cete opet da histerisete ko god dodje na vlast u najmladjoj srpskoj drzavi Republici Srpskoj
Dodik svjez dasak vjetra na Balkanu kako su mu nekad tepali vam reintegirasao BIH posle onako krvavog rata pa vam opet ne valja ,vama smetaju svi Srbi i Republika Srpska

To što misliš da sam musliman samo zato što ne podržavam Dodika govori koliko pojma nemaš. Ne znaš đe biješ prijatelju.

Ako te baš zanima, a ne zanima te ništa, ja sam ti Srbin od oca Srbina i majke Srpkinje. Živim u Beogradu, dedovina u Šumadiji.

Za Dodika mogu samo da dodam da je sprski isprdak. Nepismen i neobrazovan balvan. Ne zna ni srpski jezik da priča kako valja. Takve u Šumadiji zovu seoski đilkoš. Najskuplja odela ne mogu da prekriju njegovu priglupu facu. Takvom samo sekiru da daš pa da cepa drva pošto ni za šta dugo nije. Pored svega obična lopurda, kriminalac koji je pokrao sve što se može pokrasti po Rebublici Srpskoj, to će malte ne svako iz RS da potvrdi.

Budala koja je otvoreno pretila najvećem gradu Banja Luci da će da im isključi grejanje na zimu samo zato što je tamo izgubio na izborima. To dovoljno govori, a dovoljno govori i o napaćenom narodu koje takve ludake mora da toleriše. Kao što i mi ovamo moramo da tolerišemo još većeg ludaka... da ćutiš, gutaš i pitaš ima li još.

Na političku scenu i državnu funkciju je došao u NATO oklopnom vozilu. Upravo takve balvane, ogrezle u kriminalu, isprane mozgove bez trunke savesti i morala biraju svetske sile, a posebno NATO i EU. Poslušne kao kerove koji će sve uraditi što im se kaže nimalo ne mareći za narod i dugoročne posledice.

Neće svetske sile da podrže obrazovane, savesne i sposobne ljude. Ne odgovaraju im, pre ili kasnije će postati neposlušni i popčeće da rade u korist države. U Srbiji su podržali Đinđića pa su se odmah pokajali te ga ubrzo i uklonili po kratkom postupku kao lekciju drugima koji čekaju svoj red da znaju šta sme a šta ne sme.
 
Putin i Vucic neće dozvoliti otmicu Milorada Dodika, sa Senjaka.

Na šta bi to ličilo da neko dodje na Senjak i iz rođene vile odme Milorada !?

To lići na budalaštinu koju povremeno u javnost izbacuju i Dodik i Vučić. Vučić više voli bajke o atentatu. Nebrajano puta je objavljivao pa čak i pravio scenske nastupe sa sve specijalcima u pozadini na vanrednim konferencijama objašnjavajući kako se na njega sprema atentat. Velika teorija zavere protiv velikog srpskog vođe.

Kamo sreće...

Na primerima oba ludaka, i Dodika i Vučića jasno je da i Rusija i Amerika vode istu politiku. I jednoj i drugoj sili odgovraju. Pa Vučić je imiao specijalne prijeme kod Putina, dobijao neka silna orednja, zasluge, hvalospeve. A od Evropske unije dobija častitke na pobedi na izborima i pola sata pre nego što su se izbori završili. SVe je tu jasno kao dan. To je sve jedna te ista sila odozgo koja diktira politiku na Balkanu.

Od dinastije Nemanjića u srednjem veku pa na ovamo ovim prostorima su vladali samo oni koji su dobili i imali podršku svetskih sila.
To je globalni politički sistem. I u vreme kraljeva nisi mogao biti kralj ako te drugi kraljevi ne priznaju za kralja. Kraljevsko društvo.

Dinastija Karađorđevića je dobila krunu od Engleske. Nisu se oni mogli sami proglasiti kraljevima. Karađorževići su u krvnom srdstvu za dinastirjom Vindzor i nosioci su engleske krune. U prevodu, da nekim slučajem izumru svi koji su u redi pre njih, Karađorđevići bi bili kraljevi Engleske. Umesto one besmrtne babetine koja ima 150 godina, "moja deda" bi bio kralj od Kanade do Australije i njegov lik bi se štampa na funtama.
 

Back
Top