Додик: БиХ ће се распасти, ако се наставе притисци

Pusti sad priču o zločinima. Nekima se opravdanje za zločine bazira na istorijskim dešavanjima, i u genetici, pa se sad bavimo time.

NE !

Sad se bavimo tvojim fasiznom. Bavimo se tvojoj podrsci zlocincima, i tvom negiranju zlocina.

Da li je u Kravicama izvrsen zlocin nad Srbima od strane muslimana ?
DA ili NE ?
 
Rizah Gruda ,geograf, publicista, istoričar i novinar iz Novog Pazara:
"Svi istorijski izvori govore da su Bosnjaci, Albanci i Crnogorci ilirskog porijekla. Jedan dio Albanaca srbiziran je, a to su: Nemanjici, Balsici, Mrnjacevici, Crnojevici, Bjelopavlovici, Karadjordjevici, Kastratovici i Vasojevici, itd."

"Prema predanju, neka albanska i crnogorska plemena, npr. Krasnići i Vasojevići, imaju zajedničko poreklo."
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Албанци

"Mnoge poznate ličnosti su rodom ili poreklom iz Vasojevića kao: Karađorđe,Vuk Karadžić , Mojsije Zečević, Mihailo Lalić, Slobodan Milošević, vojvoda Petar Bojović, vojvoda Petar Jokić iz Prvog srpskog ustanka, četnički komandant Đorđije Lašić, vojvoda Momčilo Đujić dr. Divna Veković i dr."
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Васојевићи

Milorad Bošnjak i Slobodan Jakovljević "Karađorđevići - sakrivena istorija" izdavač Lio Gornji Milanovac :
Djed po ocu Karađorđa Petrovića, vođe Prvog srpskog ustanka, bio je Albanac i zvao se Djin Maraš Klimenta, navodi se u novoj knjizi 'Karađorđevići - sakrivena istorija'. Autori su objavili i dokumente, rukopise i razne prepiske kojima se, kako tvrde, dokazuje da Karađorđevići vode porijeklo od pokatoličenog albanskog plemena iz okolice Skadra.

Autori objašnjavaju da je tada stiglo oko 500 albanskih porodica koje su bile niskog rasta, pritom zle i surove naravi, da su jedva govorili srpski, a voljeli su stočarstvo i bili postojanog karaktera. Autori se posebno pozivaju na djela Andrije Luburića, tiskana 1937, u kojima se navodi da je pravoslavno pleme Klimenta slavilo Svetog Klimenta Rimskog, što su navodno slavili i Karađorđevići. Autori tvrde da je tu slavu slavio Karađorđe, njegov sin Aleksandar i unuk Petar, koji se 'iznenada na Cetinju odriče svoje krsne slave i počinje slaviti Svetog Andreju Prvozvanog'. Autori tvrde da je kralj Petar znao za porijeklo svojih predaka.


Znači , Karađorđe i Ibrahim Rugova iz istog jata.

Čuj , i Milošević od Vasojevića, izgleda da ste veći šiptari od šiptara.

Ali, sve to nije važno, samo - kad se vi bavite genetikom drugih, i drugi će vašom.

:hahaha::rotf::zcepanje::hahaha::rotf::zcepanje::hahaha::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1::cepanje:
pa ti mi postajes i simpaticna:hahaha::cepanje:
Taj tvoj odza iz Novog Pazara je isto tako duhovit kao i ti(mozda i duhovitiji)
Nisi ga valjda svatila ozbiljno ? Bas bi me razocarala.Ovako imam lepo misljenje o tebi da si komunikativna i duhovita (ne birajuci temu da iskazes smisao za humor);)
 
Ne dirajte jadnu Kuljanku,ona ne zna šta je zločin.Pitajte je da li su muslimani u BiH izvršili genocid nad Srbima,to će da dođe do njenih vijuga.
:mrgreen:


Frisko47.gif
konj.gif
 

Back
Top