Додик: БиХ ће се распасти, ако се наставе притисци

Pa i ide poprilično onako kako se i predviđalo - Srbi opstruiraju sve i svašta, ali to je ujedno i maksimum onog što mogu da urade. Bezveze troše vrijeme i sebi i drugima.

BiH vam je neminovnost, samo je diskutabilno unutarnje uređenje. Što prije to shvatite, bolje za sve.

e?
jes cuo za pojam "slika sa terena"? da ti malo pomognem, retorika ti je smijesna:lol:

Republikosrbi su Srbi iz Republike Srpske - to je bar kristalno jasno. Tako vam se zove entitet, sami ste mu dali ime.

S druge strane, "muje", "balije" i slične gluposti su klasični pokušaj vrijeđanja.

Nije svejedno, rekao bi klinac sa reklame. ;)

Entitetu da, narod već odavno ima svoje ime, a to su Srbi. Ni ljude koji žive u Republici Hrvatskoj niko ne zove republikohrvati, niti neko vas iz Federacije zove federativni bosanci.
Dakle, molbu si dobio. Idući put idu poeni.

Entitetu da, narod već odavno ima svoje ime, a to su Srbi. Ni ljude koji žive u Republici Hrvatskoj niko ne zove republikohrvati, niti neko vas iz Federacije zove federativni bosanci.
Dakle, molbu si dobio. Idući put idu poeni.

Kamo sreće, jer ljude koji žive u R. Hrvatskoj dobar dio pravoslavne forumske populacije uglavnom naziva ustašama dok Bošnjake čak i moderatori ovdje nazivaju Turcima, poturicama, itd.

No dobro, svejedno.... evo recimo neka umjesto "republikosrbi" bude naziv bosanski Srbi, a Srbi iz Srbije neka budu Srbijanci. Pošteno?

Kamo sreće, jer ljude koji žive u R. Hrvatskoj dobar dio pravoslavne forumske populacije uglavnom naziva ustašama dok Bošnjake čak i moderatori ovdje nazivaju Turcima, poturicama, itd.

No dobro, svejedno.... evo recimo neka umjesto "republikosrbi" bude naziv bosanski Srbi, a Srbi iz Srbije neka budu Srbijanci. Pošteno?

Nemam ništa protiv da nas nazivaš Bosanski Srbi, jer mi to jesmo. Ne znam da li će se Lale, Beograđani i još neki drugi naljutiti što ih zoveš Srbijancima, jer je taj naziv rezervisan za ljude iz Šumadije :D

http://www.sueddeutsche.de/politik/89/490465/text/
evo prevescu ti kljucni deo,zbog cega je ispao cirkus oko ovoga
"Turci su okupirali Nemacku,kao Kosovari (siptari)Kosovo,
naime,ogromnim prirodnim prirastajem"
........izjava od pre nedelju dana:bye:

Davati i pozivati se na takve fašističke izjave može, na žalost, samo veoma ograničena osoba. Naime, Turci trenutno čine u Njemačkoj ispod 4% stanovništva dok Albanci na Kosovu čine preko 90% stanovništva.

Pa-pa. :bye:

Nemam ništa protiv da nas nazivaš Bosanski Srbi, jer mi to jesmo. Ne znam da li će se Lale, Beograđani i još neki drugi naljutiti što ih zoveš Srbijancima, jer je taj naziv rezervisan za ljude iz Šumadije :D

Ma nije problem, Lale neka budu Vojvođani.

Vidiš kako se sa mnom lako dogovoriti. ;)

a ko vam je spevao ovu pesmicu,...............eto mi nismo:per:

Davati i pozivati se na takve fašističke izjave može, na žalost, samo veoma ograničena osoba. Naime, Turci trenutno čine u Njemačkoj ispod 4% stanovništva dok Albanci na Kosovu čine preko 90% stanovništva.

Pa-pa. :bye:
Pa poenta je kako su stigli do tih 90%,
sto je covek lepo rekao,
al gde ces ti to razumeti:hahaha:

Nismo mi bosanski Srbi mi smo Srbi i mislim da je ovo provokacija,ovo je za mene veca uvreda nego republikorbi

Najveci problem u BiH je upravo ovaj majmun Dodik ( izvinjavam se majmunima )

Najveci problem u BIH je sarajevska ekstremisticka politika odnosno takozvana multietniCarska politika koja zeli da prisvoji Bosnu za zamo jedan narod iako nema bas nikakvo pravo na to...

Bosna je Srpska zemlja i niko nema pravo da nasino otima tudje ,posle genocida iz 1941 Srbi su i dalje vecina bili na 65% teritorija BIH a danas su samo svedeni na 49%

643px-BiHEtnicka1981.jpg

Nismo mi bosanski Srbi mi smo Srbi i mislim da je ovo provokacija,ovo je za mene veca uvreda nego republikorbi

Bosanski je geografska odrednica. Osim toga, ne vidim zbog čega Srbi treba da negiraju svoju istoriju na prostoru Bosne i da odbijaju da se sa njom identifikuju. To nam je i najveća greška u politici.

sta ti nije jasno hrvat?

pa razbijacemo i razbicemo BIH odprilike ko sto ste vi rasturili SFRJ

kaj ti nije jasno?

..:hahaha:..momak..pazi..nisu ovo 90te..a tko pita Srbiju..
1)sta hoce..
2)sta zeli..
..pazi..Srbija(Beograd),..je nekad bio netko i nesto na ovim prostoima..danas..:hahaha: :hahaha:
..niti je ekonomski niti vojno sposobna..
..jedina stvar..koja ide Beogradu u korist.je ona famozna Badinterova komisija..i nista drugo..:bye:..

Lepo neka se Republika Srpska pripoji Srbiji a muslimani i Hrvati neka se dele tamo izmedju sebe:mrgreen::mrgreen: i da nemamo vise posla sa vama nikada..daleko vam lepa kuca .

..taj film..neces gledati..nikada..pa čak ni onda...
..nemoj se previse uzdati u Srbiju...Srbija se nikad nece-nesmije mijesati u unutrasnje stvari jedne...medjunarodno priznate drzave..jer ako slucajno i pokusa..to je mač sa dvije ostrice..;)..

Lepo neka se Republika Srpska pripoji Srbiji a muslimani i Hrvati neka se dele tamo izmedju sebe:mrgreen::mrgreen: i da nemamo vise posla sa vama nikada..daleko vam lepa kuca .

:)

Jedino ako bi stanovnistvo Srbije pristalo na tako nesto...

Neverovatno je da bilo ko pomislja da ce Dodika uopste neko pitati bilo sta u vezi sudbine BiH...nerealnost ispred politicke nepismenosti.

Back