Додик: БиХ ће се распасти, ако се наставе притисци

Sigurno, kako da ne. :lol:

Ne pitaju se ni Bošnjaci ni Hrvati, da te utješim. Samo Zapad.

Trenutno je na snazi mali sukob između evropske i američke administacije o tome ko je nadležan za stanje u BiH. Jedna od te dvije (ili obje zajedno) odlučuju, a ne BH plemena kako vi naivno mantrate slušajući laktaškog profitera.

Da se Zapad pita odavno Republike Srpske ne bi bilo. :bye:
Ne pita se Zapad nista nego srpski narod koji cini Republiku Srpsku, a ti placa mala placi... :klap:

Zamolio bih te da više ne koristiš izraz 'republikosrbi', a ostale da se klone formulacija kao što su 'muje', 'balije' i slično.
Zamolio bih vas i da ne prizivate novi rat.

Hvala.

Republikosrbi su Srbi iz Republike Srpske - to je bar kristalno jasno. Tako vam se zove entitet, sami ste mu dali ime.

S druge strane, "muje", "balije" i slične gluposti su klasični pokušaj vrijeđanja.

Nije svejedno, rekao bi klinac sa reklame. ;)

Trenutno je na snazi mali sukob između evropske i američke administacije o tome ko je nadležan za stanje u BiH. Jedna od te dvije (ili obje zajedno) odlučuju, a ne BH plemena kako vi naivno mantrate slušajući laktaškog profitera.

republika srpska i dodik nece sigurno prihvatiti nista sto nije u interesu naroda republike srpske tako da mozes da skaces kolko hoces , bez uvazavanja interesa i volje srpskog naroda - ostaje status quo

Da se Zapad pita odavno Republike Srpske ne bi bilo. :bye:
Ne pita se Zapad nista nego srpski narod koji cini Republiku Srpsku, a ti placa mala placi... :klap:

Naprotiv, da je Zapad htio RS i ne bi bilo. Baš kao i RSK.

Ta vaša zavaravanja kako ste vi "svojom borbom ovo-ono tamo-vamo" sebi nešto obezbijedili, nemaju veze sa mozgom.

tako je. zato je vreme da se BIH raspadne voljom Republike Srpske.

Neće se BiH raspasti voljom RS već logičkim sledom događaja i nespojivošću interesa konstitutivnih naroda koji u njoj žive.
Jasno je i vrapcima na krovu da ne mogu silom pomiriti nepomirivo ili u EU sede imbecili?!
Svakom svoj deo kolača, čist račun-duga ljubav i kud koji mili moji

Poslednja izmena:
Naprotiv, da je Zapad htio RS i ne bi bilo. Baš kao i RSK.

Ta vaša zavaravanja kako ste vi "svojom borbom ovo-ono tamo-vamo" sebi nešto obezbijedili, nemaju veze sa mozgom.

lol pa Zapad i jeste radio sve sto je mogao da unisti Republiku Srpsku, cak ju je i bombardovao. Fora je u tome sto joj nisu mogli nista :super:

Odlično, i potegao sam Jugu da se likovi skupe na gomilu. :lol:

Na osnovu čega to srblje forumsko, gledajući raspad SFRJ, bazira utopiju da će se "BiH raspasti kao Jugoslavija"? Jel vi i dalje živite u ubjeđenju da republikosrbe neko nešto pita? Ne, djeco, oni su svoje kredite odavno potrošili.

@ Munchen - krpu i pravac klozet, ne smaraj.

Zato što ne može na jednoj strani jedna multietička država da se cepa a na drugoj strani deo iste te države ujedinjuje po istim aršinima etniciteta po kojima se federacija cepala jer takva logika govori da se SFRJ planski uništila, pa ako je planski uništena onda se posao dovede do kraja ili se ne započinje

Poslednja izmena:
Neće se ona raspasti voljom RS već logičkim sledom događaja i nespojivošću interesa konstitutivnih naroda koji u njoj žive.
Jasno je i vrapscima na krovu da ne mogu silom pomiriti nepomirivo ili u EU sede imbecili?!

pa i meni je to jasno.

nemoguce je napraviti funkcionalnu drzavu srba hrvata i bosnjaka jer su nam interesu u totalnom sukobu.

ko sto ti rece nije mi jasno kako to nikako da shvate u briselu i washingtonu

Trenutno je na snazi mali sukob između evropske i američke administacije o tome ko je nadležan za stanje u BiH. Jedna od te dvije (ili obje zajedno) odlučuju, a ne BH plemena
kako vi naivno mantrate slušajući laktaškog profitera.
Ha,ha,.............i jos si ponosan time:zcepanje::zcepanje:
............da te utesim,necete se nikad ni pitati:zper:

Dio koji ti očito ne shvataš je taj da nikoga ne interesuje što dotični prihvataju a što ne.

Ne prihvataju ni BiH, pa ona itekako postoji.

BIH postoji samo u sarajevu i tamo gde ste vi bosnjaci vecina

u delovima gde su srbi i hrvati vecina ne stanuje ni 0.1% BIH

recimo jel bi smeo da dodjes u banja luku i skandiras bosna bosna alija alija

smeo bi al u qurcu osim ako nisi resio da dobijes jedno 3 meseca besplatne rehabilitacije u nekom stacionaru

lol pa Zapad i jeste radio sve sto je mogao da unisti Republiku Srpsku, cak ju je i bombardovao. Fora je u tome sto joj nisu mogli nista :super:

Ma nikako, samo su doveli do toga da se smanji toliko da vaši političari sjednu za pregovarački stol. :lol:

U Dejtonu vam je hrvatska strana čak i morala vraćati teritorije jer vas je HV odbacio više i brže od očekivanog.

Gde postoji? :hahaha: Koliko BiH ima u Banjaluci? :bye:

Osjetno više nego 1995. ili 1992., recimo.

Ja se nešto drugo pitam, zašto Bošnjaci neće da imaju svoju državu, pa to je bio cilj Otomanskog carstva i sada kada je na pragu ostvarivanja Bošnjaci to neće, zašto?

pa oni hoce da imaju svoj udrzavu to je smisao njihovog bitisanja, nego se trude da njihova drzava obuhvata celu teritoriju BIH, tj da sa nje proteraju sve srbe i hrvate ....

zato su oni i dalje za zajednicku jer nisu zadovoljni podelom , jer bi im u slucaju raspada BIH pripalo tek 23% teritorije BIH

al za to im mi nismo krivi, toliko im realno pripada, jer su na toliko % BIH vecinsko stanovnistvo.

zdra'o genije, sta ima? evo vec 15 godina ide onako kako ti i tvoji predvidjate:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Pa i ide poprilično onako kako se i predviđalo - Srbi opstruiraju sve i svašta, ali to je ujedno i maksimum onog što mogu da urade. Bezveze troše vrijeme i sebi i drugima.

BiH vam je neminovnost, samo je diskutabilno unutarnje uređenje. Što prije to shvatite, bolje za sve.

Pa i ide poprilično onako kako se i predviđalo - Srbi opstruiraju sve i svašta, ali to je ujedno i maksimum onog što mogu da urade. Bezveze troše vrijeme i sebi i drugima.

BiH vam je neminovnost, samo je diskutabilno unutarnje uređenje. Što prije to shvatite, bolje za sve.

mi Srbi smo do sad razvalili 2 carevine - tursku i austrijsku tako da nema da sumnjas da cemo razvaliti i ovu kvazitvorevinu zvanu BIH.

BIH je na putu raspada

mi srbi cemo je razbiti

sahranicemo dzamahiriju makar nam to bilo zadnje sto cemo uraditi

amerika neka udovoljava islamu i islamskim fundamentalistima preko tudje guzice a ne nase

.sjedi 1..:hahaha: :hahaha:..
.:hahaha: :hahaha::hahaha:....vidim..ja da si ti pobjegao s nastave..samo da bi pisao..gooposti..po netu..ajde...begaj u školu..skoopit ces previse neoporavdanih...:hahaha: :hahaha:..

Back