Dodik: Bez lekcija ambasade SAD

Moja Republika

Domaćin
Poruka
3.671
A jest dobro kad Rusi uloze milijarde u RS a Izrael ti zahvalan za blokadu priznavanja Palestine. :super:
Mozes i iz Rogolja :hahaha: drzati Amerima lekcije. :rotf:

Додик: БиХ не може спасити ни декларација амбасаде САД

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је непримјерено да америчка aмбасада у БиХ било коме држи лекције о питању унутрашње политике, те нагласио да БиХ институционално све више тоне и да је не може спасити ни декларација aмбасаде САД.

- Прошло је вријеме када нам је америчка aмбасада могла држати предавање. Они покушавају да задрже право да се мијешају у унутрашње ствари у БиХ - рекао је Додик у Рогољима код Градишке.
Он је истакао да је у својој ранијој изјави да је Република Српска држава, а БиХ њен оков, а за коју је америчка aмбасада саопштила да је "контрапродуктивна и у супротности са Уставом и Дејтонским споразумом", говорио о ситуацији у БиХ, те да ни у једној ријечи није поменуо САД.
Предсједник Српске упитао је зашто је aмбасада САД прије годину дана подржала високог представника у БиХ Валентина Инцка да се обори одлука Централне изборне комисије о изборима у ФBиХ, а која сада ствара проблеме.
"Убијеђен сам да ово није став званичне америчке политике, већ појединаца из aмбасаде", рекао је Додик.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=66043
 
naravno da se iza ove patriotske priče kriju neka prenošenja nadležnosti i jačanje PIH .

Sakriveno pismo namjere , kak ouštedjeti milione da bi dobili milione kredita , kako podići kredit da bi vratili kreidt , je sakriveno , u tom pismu su pored ekonomskih uslova i neka politička popuštanaj , a ova Dodikova rodoljubljiva predstava je smiješna i ko zna koja po redu .

ROdoljubi ne pljačkaju svoju državu . PISMO NAMJERE . DA SE POKAŽE . BANOVATI DODIKA UVIJEK SPAMUJE I SKREĆE SA TEME .
 
Додик води изузетно паметну спољну политику. Док блиско сарађује с Русима, у исто време је у одличним односима с Израелом, јер блокира признавање Палестине од стране БиХ, а сви знамо да је Израел држава блиска Америци.
Ех, да је нама у Србији један Додик...
 
Додик води изузетно паметну спољну политику. Док блиско сарађује с Русима, у исто време је у одличним односима с Израелом, јер блокира признавање Палестине од стране БиХ, а сви знамо да је Израел држава блиска Америци.
Ех, да је нама у Србији један Додик...

imali ste ga što ste ga smenili

dodik%20tadic18844.jpg


imaće vremena za voćnjaka , a ako ga neki stranci budu tražil ida ide u ZAtvor , prvi ću stati na čelo jedinice da ga hvata , kao što bi i on hvatao MAldića i kao što ga nije štitio .
 

Back
Top