kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 43.873
ma kud bi on...“ ne laje kuja (pas) sela radi, nego sebe radi “ Dakle Dodig brani SVOJU imovine…
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kud bi on...“ ne laje kuja (pas) sela radi, nego sebe radi “ Dakle Dodig brani SVOJU imovine…
sreca pa nece cia da dirne u posao oko bjelog na kosovu...“ ne laje kuja (pas) sela radi, nego sebe radi “ Dakle Dodig brani SVOJU imovine…
ma kud bi on...
Ја сам веома сигуран да знају. Руски интерес је да остану Вучић и Додик на власти јер на њих могу да се поуздају и ослоне. А на кога другог? На Ђиласа у Србији не могу, опозиција у РС је такође неозбиљна. Немају на кога да се ослоне.Pojedini Ruski potezi od pocetka rata su krajnje nelogicni,nisam bas siguran da znaju sta rade.
Dodik da ostane naravno, a Vučić izdajnik mora biti sklonjen on je protivnik Rusije i Srpskih interesa. A ima zamena ite kako recimo Mi Snaga Naroda, DSS+POKS.Ја сам веома сигуран да знају. Руски интерес је да остану Вучић и Додик на власти јер на њих могу да се поуздају и ослоне. А на кога другог? На Ђиласа у Србији не могу, опозиција у РС је такође неозбиљна. Немају на кога да се ослоне.
Врло логично.
Не, него они који се уздају у НАТО и Америку, дакле, ви, добри Бошњани.Jadan je narod kojem su Vucic i Dodik vrhunac.
Међународна политика те демантује. Чињеница да су на власти толике године, само потврђује да су махери политике.Jeste tebi i slicnima, to samo govori o tome ko si i sta si.
Не, лоше си ти све разумео.Dodik: Republ'ka Srpska samostalna! Ocijepljenje! Referendum!
Dođe direktor CIA.
Dodik: Polit'ka ocijepljenja nikad nije bila naša polit'ka i mi podržavamo jedinstvo BiH.
Руси се не би сложили са тобом.Dodik da ostane naravno, a Vučić izdajnik mora biti sklonjen on je protivnik Rusije i Srpskih interesa
Dodao bih odmah za njima i senatora, druga Vulina.
КАКО ЈЕ ЈАСЕНОВАЧКУ ГРАЂУ ДОДИК ПРЕДАО АМЕРИКАНЦИМА, А ОНИ ХРВАТСКОЈ?Pre neki dan je javno negirao genocid na nekoj muslimanskoj televiziji.
Ove majke u crnom (kako se već zovu) tražile pokretanje krivičnog postupka.
Ne ,to samo potvrdjuje da je veliki broj stanovnistva sa sela sa kojim se moze lako manipulisati.Међународна политика те демантује. Чињеница да су на власти толике године, само потврђује да су махери политике.
Mi smo Bakira skinuli sa vlasti dok kod vas Vucic i Dodik sve jaci, razlika ogromna.Не, него они који се уздају у НАТО и Америку, дакле, ви, добри Бошњани.
Ko vam je došo umesto Bakira , bolje da ga niste skidali.Mi smo Bakira skinuli sa vlasti dok kod vas Vucic i Dodik sve jaci, razlika ogromna.
Ne bi se javljao da sam na tvom mjestu ,imas Vucica koji pita pravoslavnu crkvu kako da se vodi vanjska politika kao da je 16 vijek i Dodika svercera cigaretama koji pjeva u satorima na koridi .Ko vam je došo umesto Bakira , bolje da ga niste skidali.
To što vi imate tamo u FBiH ni najgorem neprijatelju poželeo nebi.Ne bi se javljao da sam na tvom mjestu ,imas Vucica koji pita pravoslavnu crkvu kako da se vodi vanjska politika kao da je 16 vijek i Dodika svercera cigaretama koji pjeva u satorima na koridi .
Pre par dana nije govorio tako.
Treba da imamo Vucica koji crkvu pita kakva treba da bude vanjska politika , nisi ni svjestan koliko to normalnim ljudima izgleda zalosno.To što vi imate tamo u FBiH ni najgorem neprijatelju poželeo nebi.
To je nešto ni na nebu ni na zemlji.