aleksije radicevic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.070
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pih! Neš ti, 15 priznanja. Kosovo ima 100+ priznanja pa opet ne može postati članica UN-a.“Republiku Srpsku će, kada bude proglašena nezavisnost, u roku od nekoliko dana priznati 15 zemalja”, kazao je Dodik.
Dalje je naveo da “ne pristaje na bošnjačku dominaciju Bosnom i Hercegovinom” i na, kako je ocenio, “podaništvo na koje pristaje opozicija u RS”.
“Mi znamo šta su napori muslimana u BiH. Znamo da su uradili sve da razvale dejtonsku BiH i da je što je više moguće približe unitarnoj zemlji”, naglasio je lider SNSD-a.
Prema njegovim rečima, niko više u svetu ne razume stvari u vezi sa Dejtonskim sporazumom i da svi znaju da je BiH „sklepana“ zemlja.
Dodik je najavio da će naredne sedmice boraviti u Beogradu, Parizu i Vašingtonu, najavljujući i posetu Moksvi koja je, kako je naglasio, strateški partner Republike Srpske.
https://www.danas.rs/svet/region/dodik-moj-glavni-cilj-je-nezavsina-republika-srpska/
I među tih 15 - Hrvatska!Pih! Neš ti, 15 priznanja. Kosovo ima 100+ priznanja pa opet ne može postati članica UN-a.

covek bez muda ne vredi ga pominjati 20 god ponavlja sta god daje glasove“Republiku Srpsku će, kada bude proglašena nezavisnost, u roku od nekoliko dana priznati 15 zemalja”, kazao je Dodik.
Dalje je naveo da “ne pristaje na bošnjačku dominaciju Bosnom i Hercegovinom” i na, kako je ocenio, “podaništvo na koje pristaje opozicija u RS”.
“Mi znamo šta su napori muslimana u BiH. Znamo da su uradili sve da razvale dejtonsku BiH i da je što je više moguće približe unitarnoj zemlji”, naglasio je lider SNSD-a.
Prema njegovim rečima, niko više u svetu ne razume stvari u vezi sa Dejtonskim sporazumom i da svi znaju da je BiH „sklepana“ zemlja.
Dodik je najavio da će naredne sedmice boraviti u Beogradu, Parizu i Vašingtonu, najavljujući i posetu Moksvi koja je, kako je naglasio, strateški partner Republike Srpske.
https://www.danas.rs/svet/region/dodik-moj-glavni-cilj-je-nezavsina-republika-srpska/
Ako, prema vašem tumačenju, Kosovu ne vrijedi 100+ međunarodnih priznanja, onda ne bi ni Srpskoj vrijedilo ništa 15 priznanja pa sve da je Hrvatska prizna dvaput.I među tih 15 - Hrvatska!![]()
Koje su to države? Ne verujem da postoji država koja bi priznala RS, pa ni Srbija jer to nije uradila ni 1992.
Orban je sretan kad ga posjeti bilo ko, bilo kako, bilo kada
Puna podrška sprečavanju Palestinaca da sljedeći put ubijaju djecu po rejv partijimaPuna podrška Palestincima u Gazi i ostalim delovima Palestine.
Vreme je za brutalno NATO bombardovanje Izraela pod komandom "generala" Hazara Wesleya Clarka.
Gledaj nešto,živim u Istočnom Sarajevu gdje su smještene u blizini ( Sarajevo) zajedničke institucije u BiH. Veliki broj Srba radi u tim institucijama. Ne bitno bili oni snsd ili sds. Njihova djeca rade po razno raznim ministarstvima. Putuju džabe širom svijeta na račun države. Niko od njih neće glasati za nezavisnu Republiku Srpsku jer i sami shvataju da nema lakše i bolje pare nego biti državni službenik u nekoj od zajedničkih institucija. Sutra da se Srpska odcijepi,gdje će oni ? Od čeg će živjeti ? Nisu to ljudi koji su spremni zapeti i poturiti leđa u privatnom sektoru. Navikli su na lagodan i luksuzan život.Da je Dodik protiv nezavisnosti, valjda ne bi bio toliko na udaru Bošnji!
Čini mi se da si sklon opoziciji koja je za dilove sa Bošnjama pa Dodika pokušavaju nekako da izjednače sa sobom govoreći da je protiv nezavisnosti.
Popij malo,nisi već dugo.Orban je sretan kad ga posjeti bilo ko, bilo kako, bilo kada
Za 3 mjeseca je prošlo svršeno vrijeme
Lako je Srbovati iz Banja Luke,zasto nije pricao o nezavisnosti kada je isao u Vasington po zlatni padobran?
Zašto je prvo polje crvenoPopij malo,nisi već dugo.
Pogledajte prilog 1855651
A sta to?A kad to Dodig namerava da ucini ?