Dodeljene diplome!

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
37.882
Na PMFu u BG dodeljuju se diplome šetačima i vozačima bicikla 🌸🌸🌸❤️❤️❤️ , kao i maratonki, sa svih fakulteta: Matematičkog, Fizičkog, Hemijskog i Fakulteta za fizičku hemiju!!!

Najviše je u šetnji za KG bilo matematičara!!!! Čak 32!!! 140 km, svaka čast!

Odjekuje
PUMPAJ kroz ceo amfiteatar
Kad bi samo mogao video da se vidi! ✨✨✨

1000010598.jpg

Poslednja izmena:
pa nece im ni trebati kapitalizam kad za njihovog zivota krene depopulaciona kriza.
ovo sa komunizmom (ili nekakvm hibridnim anarho-komunizmom) im je bolji ulog
a i to sto vezbaju da idu peske, i to je dobro, jer ko zna sta ce ta gorepomenuta kriza sve da proizvede
obzirom da će im najteža stvar na budućem poslu preko veze biti kako da se digne dupe a taman si seo/la ovo šetanje im samo odlaže tromb i hipertenziju

obzirom da će im najteža stvar na budućem poslu preko veze biti kako da se digne dupe a taman si seo/la ovo šetanje im samo odlaže tromb i hipertenziju

znas kad sam ja bio mlad, neki matorci su mi objasnjavali kako im je zivot bio tezak (pa sam ja ucio istoriju i nije im bilo lako uopste)

ja sam sve to pomno slusao i mislio - koliko ce nama biti tezak taj slatki zivot koji smo vodili?

pa se opet ispostavilo posle vremenske distance da i nama zivot nije bio lak i zadrzavamo pravo da kenjuckamo mladjima da je nas zivot bio tezak,

e pa po toj analogiji - i njihov zivot ce da bude tezak sigurno tezi onih matoraca s pocetka, zatim i tezi nego nama, i onda ce i oni doci u poziciju jednog dana dekadama kasnije da kenjuckaju mladjoj generaciji kako je njihov zivot bio tezak.

a ti oni buduci najmladji ce se cudom cuditi...

znas kad sam ja bio mlad, neki matorci su mi objasnjavali kako im je zivot bio tezak (pa sam ja ucio istoriju i nije im bilo lako uopste)

ja sam sve to pomno slusao i mislio - koliko ce nama biti tezak taj slatki zivot koji smo vodili?

pa se opet ispostavilo posle vremenske distance da i nama zivot nije bio lak i zadrzavamo pravo da kenjuckamo mladjima da je nas zivot bio tezak,

e pa po toj analogiji - i njihov zivot ce da bude tezak sigurno tezi onih matoraca s pocetka, zatim i tezi nego nama, i onda ce i oni doci u poziciju jednog dana dekadama kasnije da kenjuckaju mladjoj generaciji kako je njihov zivot bio tezak.

a ti oni buduci najmladji ce se cudom cuditi...
ja se sećam kako su stariji komentarisali:
"kakva su ovo deca? daj Bože da umrem da ne gledam šta će da rade sa ovom zemljom"

Kako su to oni još tada videli ne znam, ali za ove sad bi rekli:
"Daj Bože da ozakone eutanaziju po kućama"
(ionako se ne skidaju sa youtube)

ja se sećam kako su stariji komentarisali:
"kakva su ovo deca? daj Bože da umrem da ne gledam šta će da rade sa ovom zemljom"

Kako su to oni još tada videli ne znam, ali za ove sad bi rekli:
"Daj Bože da ozakone eutanaziju po kućama"
(ionako se ne skidaju sa youtube)

oce oce, ne sumnjam nimalo, to je sad vec svetski trend, matorci mnogo kenjuckaju a to je skupo, mozda uvedu neki program - na primer dobijes 24 penzije unapred ako ces odma da umres...

oce oce, ne sumnjam nimalo, to je sad vec svetski trend, matorci mnogo kenjuckaju a to je skupo, mozda uvedu neki program - na primer dobijes 24 penzije unapred ako ces odma da umres...
eto jel vidiš da je Stojko kroz humor surovo u pravu?

naša generacija se umela sprdati sa nametnutim vrednostima što današnja generacija doživljava kao transfer blama dok kuriozno na youtube objašnjavaju kako su oni uspešno skapirali nametnute trendove pa da objasne okolini iako im to niko nije tražio

Mica Trofrtaljka je njima nejasna pojava, RIP joj duši

eto jel vidiš da je Stojko kroz humor surovo u pravu?

naša generacija se umela sprdati sa nametnutim vrednostima što današnja generacija doživljava kao transfer blama dok kuriozno na youtube objašnjavaju kako su oni uspešno skapirali nametnute trendove pa da objasne okolini iako im to niko nije tražio

Mica Trofrtaljka je njima nejasna pojava, RIP joj duši
nije in vino vertas
nego u humoru je istina!

Back