doci cu ti u snovima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

antonija87

Početnik
Poruka
1
....i jesi,proslo je hmmm skoro godinu dana..i mislila sam da sam na sjajnom putu,manje vise zadovoljna sobom,a ponajvise zadovoljna cinjenicom da nemam vise emocija za tebe,da nemam vise emocija ni za koga..cudno je da me je takva cinjenica radovala,ali posle boli koja me je iskidala do tancina emotivna tupost je pravi blagoslov.Uzivala sam u usputnom seksu,u totalnom glupiranju obojenim neizvesnoscu...cinilo me je zivom da spavam sa svakim ko mi se svidi,da provodim vreme a da nikako ne osetim nista dublje od onog 'lepo mi je'..pruzalo mi je osecaj moci,mogla sam da uzivam bez posledica.Ti,ti mi nisi bio ni na kraj pameti,iz mukotrpnix visemesecnix analiza sam sxvatila da te ne zelim,da ne budis u meni nista ...pa cak ni onda kada sam spavala sa tobom,a ti verovatno xteo nesto vise,nisam mogla da se ne nasmejem i da na tvoje pitanje sta posle kazem ista drugo sem NISTA ,,,,nisam mogla da ti kazem da se posle vracam decku,to je bila suvisna informacija za tebe,A sada,u mom krevetu si pricas mi nesto,kreces da me poljubis a meni je u glavi 'hvala ti Boze ovo sam xtela,samo jos jednom da ga imam' OTKUD MI TO U GLAVI?! Otkud ti u mom krevetu,sanjam,neee previse je realnoooo,ali ipak BUDIM SE,krevet mi je prazan a mozak pun novonastalix zakljucaka....i dalje te jebano volim i ako sam to duboooooko sabila u sebi i zatrpala racionalizacijom,usputnim seksom i emotivnom tuposcu.......zar nisi mogao da mi ostanes u podsvesti,a ja da nastavim da se kurvam....nista mi nije falilo dok danas nisam zaspala....bila sam srecna u svojoj mentalnoj tuposti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back