Дочек српских спортиста назван промоцијом национализма: Зашто се стидимо онога што је наше?

Sto se tiče pesama koje su bile na samom dočeku, smatram da se previše ulazi u dubinu i analizu. Veseli se srpski rode jeste “banger” sto bi rekli klinci,
Стварно није потребно да се улази у "дубљу анализу", а да би се разумело да је на ЗВАНИЧНОМ пријему за репрезентацију Србије, непримерено пуштати националистичку песму "Весели се српски роде", из простог разлога јер у Србији не живе само Срби. Наиме, ради се о репрезентацији Републике Србије, а не репрезентацији "српског рода". То јест, може да се пушта, али онда не треба кукати када нпр. Санџаклије навијају за Турску.

1695464432888.png

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-64056085

Глупо је да се пушта песма "Весели се српски роде" на ЗВАНИЧНОМ пријему везано за репрезантацију Србије из простог разлога јер у Србији не живе само Срби. Наиме, то је репрезентација Републике Србије, а не репрезентација "српског рода".

Pogledajte prilog 1415338

Naime zanimljivo je da se protiv te pjesme nikada ne bune ni Mađari, ni Slovaci ni bilo koji drugi narod. Smeta jedino takvima kao ti. I profesionalnim političarima i mrziteljima Srbije.

Naime zanimljivo je da se protiv te pjesme nikada ne bune ni Mađari, ni Slovaci ni bilo koji drugi narod. Smeta jedino takvima kao ti. I profesionalnim političarima i mrziteljima Srbije.
Čudiš se njemu...😂😂😂
On ni sam sebe ozbiljno ne shvata.😉

Стварно није потребно да се улази у "дубљу анализу", а да би се разумело да је на ЗВАНИЧНОМ пријему за репрезентацију Србије, непримерено пуштати националистичку песму "Весели се српски роде", из простог разлога јер у Србији не живе само Срби. Наиме, ради се о репрезентацији Републике Србије, а не репрезентацији "српског рода". То јест, може да се пушта, али онда не треба кукати када нпр. Санџаклије навијају за Турску.

Најбоље би било да пусте песмице неких пајдомана, да се србофоби не би жалостили.

Најбоље би било да пусте песмице неких пајдомана, да се србофоби не би жалостили.
Ма најбоље Саво да тебе доведу као диџеја, па да ти пушташ оне ваше јуловске :hahaha:

Čudiš se njemu...😂😂😂
On ni sam sebe ozbiljno ne shvata.😉
За разлику од тебе ја сам прави органски Србин из Србије. Али не живимо само ми у Србији. Има и вас других.

За разлику од тебе ја сам прави органски Србин из Србије. Али не живимо само ми у Србији. Има и вас других.
Ti pored Srbina prošao nisi.

Из којег си кантона?

Поморавље. Нисмо још кантон, али биће и тога када се Србија децентрализује.
Ти си из Поморавља, као што сам ја из Небраске.

Ali iz nekih razloga jeste. Kada kažem jeste mislim na komšu, tebe i slične. Jer smeta vam samo i isključivo srpski nacionalizam. Hrvatski, muslimanski, milogorski, albanski vam ne smetaju. Naprotiv podržavate ih.

Poslednja izmena:
Ali iz nekih razloga jeste. Kada kažem jeste mislim na komšu, tebe i slične. Jer smeta vam samo i isključivo srpski nacionalizam. Hrvatski, muslimanski, milogorski, albanski vam ne smetaju. Naprotiv podržavate ih.
Smeta mi jer je to nezdravi udbaski nacionalizam sa osme sednice koji ovu propalu državu drži u limbu 90ih. Šta me briga za BiH i HR,ja tamo ne živim. Nacionalizam koji je bio pokriće za pljačkaške pohode na druge države i pljačkanje same Srbije.

Poslednja izmena od moderatora:
Smeta mi jer je to nezdravi udbaski nacionalizam sa osme sednice koji ovu propalu državu drži u limbu 90ih. Šta me briga za BiH i HR,ja tamo ne živim.
Aha. Dakle srpski je nezdrav. A ostali su zdravi. Dobro bar pošteno priznaješ.

Све је то нормално. Српски национализам га угрожава, шиптарско-усташки не. Све је ствар интереса, ми треба да се боримо за своје, а они нека то спрече ако могу или нека наставе да лају.

Aha. Dakle srpski je nezdrav. A ostali su zdravi. Dobro bar pošteno priznaješ.
Ti iz Zvornika ćeš meni da solis pamet? Verovatno su tvoj otac i stric ubijali muslimane po Zvorniku,bacali ih u Drinu pa si veći Srbin od mene iz Pomoravlja?

Smeta mi jer je to nezdravi udbaski nacionalizam sa osme sednice koji ovu propalu državu drži u limbu 90ih. Šta me briga za BiH i HR,ja tamo ne živim. Nacionalizam koji je bio pokriće za pljačkaške pohode na druge države i pljačkanje same Srbije.
Дај онда пример 'здравог' српског национализма.

Дај онда пример 'здравог' српског национализма.
Patriotizam je kada želiš da živiš u uređenoj i čistoj državi gde se pristojno zivi od svog rada i da se ponosis sto si gradjanin iste.

Ti iz Zvornika ćeš meni da solis pamet? Verovatno su tvoj otac i stric ubijali muslimane po Zvorniku,bacali ih u Drinu pa si veći Srbin od mene iz Pomoravlja?
A i ti si iz Pomoravlja :hahaha: Mog pokojnog oca ne uzimaj u usta. Ja se ne stidim toga ko sam i šta sam. Za razliku od nekih. Što se tiče rata svi moji su čisti i pred Bogom i pred ljudima.

Идиотизам од тебе, има националних мањина у Хрватској па се не буниш што хрвати певају националистичке и усташке песме кад прослављају спортске успехе њихових спортиста, најпопуларнији певач у Хрватској је усташки певач Томпсон, ни то вама не смета. Паметном доста.

Patriotizam je kada želiš da živiš u uređenoj i čistoj državi gde se pristojno zivi od svog rada i da se ponosis sto si gradjanin iste.
Дебилизам је кад негираш геноцид над србима док славиш усташе, шиптарски и потурички тероризам. Немачка је имала велики дочек кад је њихова фудбалска репрезентација освојила светско првенство у фудбалу, кошарка није популарна у Немачкој зато нису ни правили велики дочек. Што је Србија у оваквом стању обрати се твојима из ЕУ и САД који су 1999 извршили геноцид над Србијом и починили ненакнадиву штету.

Back