Дочек српских спортиста назван промоцијом национализма: Зашто се стидимо онога што је наше?

БелиВук

Ističe se
Poruka
2.906

Doček srpskih sportista nazvan promocijom nacionalizma​

Kako je i sam Đoković istakao, nikada nije doživeo takvu atmosferu, te je ovaj doček bio poseban u njegovom životu. Ipak, pojedini korisnici društvenih mreža su našli prostora da u spektakularnom dočeku pronađu mesto za negativne komentare, te su osudili pevanje pesme "Veseli se srpski rode" i skandiranje "Kosovo je Srbija", a ceo skup nazvali promocijom nacionalizma.
"Ja sam video ogromne količine nacionalizma, s obzirom na količinu uspeha, ako se to smatra sportskim nacionalizmom, onda ga je bilo. Ako je Veseli se srpski rode nacionalistička pesma, zaista mi je smešno, jer mi smo uvek skloni da i u onome u čemu smo neverovatni, a to je Novak Đoković, pronađemo nešto. Zašto se stidimo onoga što je naše?", započeo je Apostolovski.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=09&dd=14&nav_id=2399153

Како сме Ђоковић да промовише Српско националистичку Марш На Дрину?
Screenshot-2023-09-19-at-23-19-49-Ko-je-ozna-io-do-ek-ko-arka-a-i-okovi-a-kao-paradu-nacionalizma-Ju.png

Хрвати могу са својим спортистима да певају усташке песме, то је другосрбијанцима у реду, али није им у реду да Срби певају националистичке песме и радују се са својим спортистима. Како би тек реаговали да су певане песме за Српску Крајину?

Хрвати могу са својим спортистима да певају усташке песме, то је другосрбијанцима у реду, али није им у реду да Срби певају националистичке песме и радују са својим спортистима. Како би тек реаговали да су певане песме за Српску Крајину?
Mora se reagovati.
Šta veliš, šta nam je činiti?

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2023&mm=09&dd=14&nav_id=2399153

Како сме Ђоковић да промовише Српско националистичку Марш На Дрину?
Screenshot-2023-09-19-at-23-19-49-Ko-je-ozna-io-do-ek-ko-arka-a-i-okovi-a-kao-paradu-nacionalizma-Ju.png

Хрвати могу са својим спортистима да певају усташке песме, то је другосрбијанцима у реду, али није им у реду да Срби певају националистичке песме и радују се са својим спортистима. Како би тек реаговали да су певане песме за Српску Крајину?

Sto je "cer" jel to srbijanski za šćer?

Bože... pustila sam suze na prenosu dočeka naših zlatnih momaka, plus je tu bio i dugogodišnji zlatni momak, naš Nole!
Ne znam da li sam prva, druga ili kakva god po redu i vrednosti Srbija... ali to je stvarno bilo od svih nas slabo zasluženo, ali se desilo po ko zna koji put!
Divno ih je bilo gledati kao naše velike zvezde, osvetlali su nam obraz u celom svetu...
Veseli se, srpski rode!
Lepo je to, lepotu treba obeležiti i proslaviti!

Како би тек реаговали да су певане песме за Српску Крајину?
То је тебе у ствари погодило, што нису певане песме за тзв. Српску Крајину, какви "другосрбијанци" и њихова "реакција", јер "другосрбијанци", мислим на оне праве, престају да размишљају о Новаку Ђоковићу оног момента када се заврши тв пренос неког његовог меча, ако уопште и гледају.

То је тебе у ствари погодило, што нису певане песме за тзв. Српску Крајину, какви "другосрбијанци" и њихова "реакција", јер "другосрбијанци", мислим на оне праве, престају да размишљају о Новаку Ђоковићу оног момента када се заврши тв пренос неког његовог меча, ако уопште и гледају.
Није ме погодило. Другосрбијанци су дно дна. Иди слушај твог идола томпсона.

Pa...
neka.
Srebro... ponekad sija kao zlato! ;)
Сребро за српску србијанску кошарку која памте боље дане није да се "пушта суза". Изгубили од Немачке где је кошаркашка традиција нешто као код нас крикет.

Ниси ти (кобајаги) пустила "сузу радосницу" због кошаркаша и сребра већ су зато што су се поклонили твом Чипуљчанину.

Сребро за српску кошарку која памте боље дане није да се "пушта суза". Изгубили од Немачке где је кошаркашка традиција нешто као код нас крикет.
Nemacka drzavna TV prenosila samo finale.. docek normalno skroman jer je reprezentativna kosarka drugorazredni sport za razliku od fudbala. Ali u nebeskoj sns Smrdiji je naravno sve drugacije nego u civilizovanom svetu.

Celom svetu? Nemacka drzavna televizija je prenosila samo finale,docek zlatnih kosarkasa je bio skroman,reprezentativna kosarka je drugorazredni sport za razliku od fudbala. Srbija ce uvek biti poznatija po ratovima i Milosevicu nego po Nokovicu.
Ko tebi ili meni daje ikakvo priznanje da smo uradili išta dobro ikad u svom poslu?
Sport...ok! Običan narod kroz njih projektuje čak i sopstvenu ličnu vrednost.
Mi ostali smo samo... "peasants". Hleba i igara! Eto, eto radosti!

Ko tebi ili meni daje ikakvo priznanje da smo uradili išta dobro ikad u svom poslu?
Sport...ok! Običan narod kroz njih projektuje čak i sopstvenu ličnu vrednost.
Mi ostali smo samo... "peasants". Hleba i igara! Eto, eto radosti!
Sta ce meni priznanje o cemu pricas?

Сребро за српску србијанску кошарку која памте боље дане није да се "пушта суза". Изгубили од Немачке где је кошаркашка традиција нешто као код нас крикет.

Ниси ти (кобајаги) пустила "сузу радосницу" због кошаркаша и сребра већ су зато што су се поклонили твом Чипуљчанину.
Nema tradiciju? Ti isti su bili evropski prvaci još 93.Imali Novickog. Tako da slobodno reci priznajem mrzim Srbe i sve što se sa njima da povezati.

И то на трећем каналу државне телевизије преносили.
Eto. U rangu kriketa.. a i kada je SRJ pobedila USA "u sred Amerike bre" sto kazu patriJote..dvorana bila prazna.. osim nesto navijaca "Jugoslavije". Amerikance zabole za nacionalni tim,kod njih postoji samo NBA. Jos jedna pobeda nad nepostojecim neprijateljima.

Бламираш се. Американци код којих је кошарка најпопуларнија побеђени од Немачке. Да изаберемо вас који сте опљачкали Србију 800 милијарди, е па нећете више.

Бламираш се. Американци код којих је кошарка најпопуларнија побеђени од Немачке.
Па зато што на то такмичење Американци увек шаљу аматерске репрезантације који би изгубиле од сваког НБА тима.

Eto. U rangu kriketa.. a i kada je SRJ pobedila USA "u sred Amerike bre" sto kazu patriJote..dvorana bila prazna.. osim nesto navijaca "Jugoslavije". Amerikance zabole za nacionalni tim,kod njih postoji samo NBA. Jos jedna pobeda nad nepostojecim neprijateljima.
Само Срби играли у репрезентацији СРЈ. Ког брига колико је било у дворани. Битно је американцима итекако њихов национални тим. Ви другосрбијанци идите код хрвата и певајте томпсонове усташке песме. Немате шта да тражите у Србији.

Тако је. Но, Немачка овог пута јесте била добра, а репрезентација Србије је имала више среће него памети и зато је дошла до финала, а не због квалитета.

Немачка јесте била добра, а репрезентација Србије је имала више среће него памети и зато је дошла до финала, а не због квалитета.
Bila je najbolja na svetskom,Americi su malo kao bitnije samo Olimpijske igre. Uvek bilo i bice. A izuzetno limitiranu Srbiju je pokrenula ona uzasna povreda Simanica i doza srece i ludosti.

Back