- Poruka
- 333
Ja idem sa sve pecenim prasetom na raznju i parolom "Ogranicava me samo moralni zakon u meni i zvezdano nebo iznad mene"! 

NEcemo da se vredjamo zamolio bih moderatore da ovo sankcionisu!i prilici ti svinjska glava...jedino te ona i ogranicava.![]()
Pazi, Vojvoda je dugo bio lokovan, bice samo tako zeljan mladog radikalnog mesa...Ja idem sa sve pecenim prasetom na raznju i parolom "Ogranicava me samo moralni zakon u meni i zvezdano nebo iznad mene"!![]()
Bolje ponesiJa idem sa sve pecenim prasetom na raznju i parolom "Ogranicava me samo moralni zakon u meni i zvezdano nebo iznad mene"!![]()
Знао сам да гураш у другу класуBolje ponesi![]()
Hoće li još u avgustu doći, možda će pet osoba iz RS biti zainteresovani da dođu na doček, akoDodik dozvoli, mada sumnjam da će dozvoliti!Долази брзо
Ahahahahaha, pa nije Republika Srpska vasha pederacija, pa da mora da se pita hodza da bi negde otishao...Hoće li još u avgustu doći, možda će pet osoba iz RS biti zainteresovani da dođu na doček, akoDodik dozvoli, mada sumnjam da će dozvoliti!
Samo kad' ga niko ne vidi.nemoj tako...nego jel ti jedes prasetinu?
![]()
**** se nekome, ali Dodik Srbin neće dati da se dođe na doček.Ahahahahaha, pa nije Republika Srpska vasha pederacija, pa da mora da se pita hodza da bi negde otishao...
Samo kad' ga niko ne vidi.![]()
Nema on tu shta da da ili ne da, slobodni ljudi, imaju puno pravo da dodju u bratsku im Srbiju kad' god im se prohte.**** se nekome, ali Dodik Srbin neće dati da se dođe na doček.
@dragosh: Da, što da ne!?
Уосталом иста смо државаNema on tu shta da da ili ne da, slobodni ljudi, imaju puno pravo da dodju u bratsku im Srbiju kad' god im se prohte.
**** se nekome, ali Dodik Srbin neće dati da se dođe na doček.
@dragosh: Da, što da ne!?
Izvoli:Ljudi, prestanite, jede mi se prasetina![]()
Dace Bog uskoroУосталом иста смо држава![]()
лепо мммммммммммIzvoli:
![]()
Mljac mmm mljac mljac![]()
Mljac mmm mljac mljac![]()
Šta da ti kažem,od tog Šekija mi se uvek prisewe...Знао сам да гураш у другу класу
Bice i toga brate veruj mi!Уосталом иста смо држава![]()
ма јок пише да си гурач 2. редаŠta da ti kažem,od tog Šekija mi se uvek prisewe...![]()