Naša Milka Canić....
Kraljica
Kraljica

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Naša Milka Canić....
Kraljica![]()
Do sad nisam video ovu reklamu![]()
![]()
![]()
Glupa reklama. Onaj grabi one vocne jogurte kao da su dzabe a Milka Canic mu kaze: DOBRO VECE![]()
Најгоре од свега је што она мисли да је позната и вољена због тога што је образована, паметна, посебна и што је омладина поистовећује са знањем. Она мисли да се о њој толико прича због харизме њеног ,,добро вече" и њеног знања. Чак јој је мило што се деца угледају на такве људе, што познају праве вредности. Ако вам није досадно да гледате - разговор с Милком
Ne znam samo koja budaletina je osmislila reklamu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Milka je car...Kako moze nekog da nervira
![]()
Боже сачувај, она није нормална. Мене би било срамота да ме памте по две речи. И притом она реклама за јогурт... Страшно, мислим да се спрда са нама.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Ja prvi put vidim reklamu...
![]()
![]()
![]()
....Zenu boli uvo,zaradjuje samo da pokazuje svoje lepo lice na nacionalnoj televiziji
...
Pa znam da nije...Ajde nije ona toliko losa...Moja jedna drugarica je radila na RTS-u kao sminkerka i naravno sminkala je i Milku...Kaze da je morala da je smika 45 min
...A da ovako nije losa,fina je...
...A sto se tice reklama....
...Strasno...
![]()