Naša Milka Canić....
Kraljica
Kraljica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naša Milka Canić....
Kraljica
Do sad nisam video ovu reklamu
Glupa reklama. Onaj grabi one vocne jogurte kao da su dzabe a Milka Canic mu kaze: DOBRO VECE
Најгоре од свега је што она мисли да је позната и вољена због тога што је образована, паметна, посебна и што је омладина поистовећује са знањем. Она мисли да се о њој толико прича због харизме њеног ,,добро вече" и њеног знања. Чак јој је мило што се деца угледају на такве људе, што познају праве вредности. Ако вам није досадно да гледате - разговор с Милком
Ne znam samo koja budaletina je osmislila reklamu.
...Milka je car...Kako moze nekog da nervira
Боже сачувај, она није нормална. Мене би било срамота да ме памте по две речи. И притом она реклама за јогурт... Страшно, мислим да се спрда са нама.
....Ja prvi put vidim reklamu... ....Zenu boli uvo,zaradjuje samo da pokazuje svoje lepo lice na nacionalnoj televiziji ...
Pa znam da nije...Ajde nije ona toliko losa...Moja jedna drugarica je radila na RTS-u kao sminkerka i naravno sminkala je i Milku ...Kaze da je morala da je smika 45 min ...A da ovako nije losa,fina je......A sto se tice reklama.......Strasno...