Dobro predavanje o sprovođenju uništenja Srbije za vreme komunista

Sam naslov vec kazuje debilitet takvog posmatranja....i autosovinizam i razbijanje svakog normalnog pristupa, gde da mrzis svoj narod, pripadnike svog naroda i da svakog oznacavas kao unistitelja svog naroda...

Cista satanizacija srpskog naroda...
Okanite se izmisljanja i projektovanja svog zla na druge.....i ubedjivanja ostalih glupaka da treba da uniste sami sebe...

Stvarno dosta vise, stisnite muda pa krenite od ponistavanja lopovluka chik ako smete, obicnog potkradanja komsija, stranaca, tudjinaca, svakog koga mozete...
Stisnite muda pa krenite od podizanja kulture govora i svesti , a ne spustanja na nivo budala....zarad nekih tudjih interesa i svoje zlobe..

Sam naslov vec kazuje debilitet takvog posmatranja....i autosovinizam i razbijanje svakog normalnog pristupa, gde da mrzis svoj narod, pripadnike svog naroda i da svakog oznacavas kao unistitelja svog naroda...

Cista satanizacija srpskog naroda...
Okanite se izmisljanja i projektovanja svog zla na druge.....i ubedjivanja ostalih glupaka da treba da uniste sami sebe...

Stvarno dosta vise, stisnite muda pa krenite od ponistavanja lopovluka chik ako smete, obicnog potkradanja komsija, stranaca, tudjinaca, svakog koga mozete...
Stisnite muda pa krenite od podizanja kulture govora i svesti , a ne spustanja na nivo budala....zarad nekih tudjih interesa i svoje zlobe..
Galama, galama - kako to podseća na brozoslovenske tekovine. :kafa:

Kultura dijaloga sugeriše da se upoznaš sa temom slušajući predavanje i da se eventualno osvrneš na iznete teze kontraargumentima.

Ne , ne sugerise..
Moras da imas argumente a ne u samom naslovu izmisljas etiketiranje kao osnovu daljeg razglabanja..

Dijalog je vrlo slozena stvar za neke ljude..

Ne mozes pod dijalogom ocekivati da ti lupas ko otvoren prozor a da te osoba pazljivo slusa koliko god vremena ti imao da lupas...
To nije dijalog...
Šta misliš, da li je Siton Votsonov plan sproveden do kraja?

Šta misliš, da li je Siton Votsonov plan sproveden do kraja?
Nije...Niti ce biti sproveden uopste...
Sad da li je bilo nekih sitnih detalja da se usmeravaju neki ljudi prema tome, to ko zna..sta ja znam sta neki politicar zudi u sebi unutra....Kao sto Pasic zudi da prepolovi Jugoslaviju i da mu smetaju Hrvati...ali ih i ne mrzi nego ignorise, totalna debilana...gordost do daske...

Totalno lupetanje a zamisli 10 emisija...
Ali je CIA plan iz 1981 sproveden do kraja...bas do kraja...

• Haha
Reactions: PA8
Ideologija titoizma: Zapad oblači boje Kominterne da bi se obračunavao sa Srbima

Šta mislite, da li je Siton Votsonov plan sproveden do kraja? Da li su Ustavom iz 1974. crvene ustaše Srbiju vratile u period pre Balkanskih ratova?
Otavaranje tema sa youtubom klipom :hahaha:
E moj profesore na kakve si niske grane spao

''Crvene ustase'' koje su pobili ustase na Blajburgu ? :lol:

• Haha
Reactions: PA8
Bez Tita i Partizana ne bi bila Srbija
1000000916.jpg

Ideologija titoizma: Zapad oblači boje Kominterne da bi se obračunavao sa Srbima

45L_DEvAdm8:129

Šta mislite, da li je Siton Votsonov plan sproveden do kraja? Da li su Ustavom iz 1974. crvene ustaše Srbiju vratile u period pre Balkanskih ratova?

Стракоте јукотитосма, брт

Back