Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve sam ja to probala. U sok, ostane gorko i masno, dušu da povratiš. Jer za decu nije na bazi alkohola, nego, ne znam šta...
uljni rastvor, sarma, gulaš, nešto jakog ukusa ako to vole,
znam da izgleda smešno al vredi probati, imaju i medari te rastvore, ne znam kako oni to naprave, ima ih po njihovim sajmovima ili ako znaš nekog ko se time ozbiljno bavi i nije prevarant, obično su svi kad za decu uzimaš ozbiljni, neće se igrati s tim, možda je blaže, ne znam, nisam ga nikad uzimala pa mogu da nagađam samo

uljni rastvor, sarma, gulaš, nešto jakog ukusa ako to vole,
znam da izgleda smešno al vredi probati, imaju i medari te rastvore, ne znam kako oni to naprave, ima ih po njihovim sajmovima ili ako znaš nekog ko se time ozbiljno bavi i nije prevarant, obično su svi kad za decu uzimaš ozbiljni, neće se igrati s tim, možda je blaže, ne znam, nisam ga nikad uzimala pa mogu da nagađam samo
Jel mi veruješ da sam sve živo probala, ali njima toliko smeta da ni sa čim ne uspem da ga prikrijem. Imam i taj domaći, ali se pravi sa alkoholom, pa se ne preporučuje deci... Ako nešto ima ovde kod mene, onda meda i proizvoda od meda ima.... Nema veze, da ne davim više sa tim.

Jel mi veruješ da sam sve živo probala, ali njima toliko smeta da ni sa čim ne uspem da ga prikrijem. Imam i taj domaći, ali se pravi sa alkoholom, pa se ne preporučuje deci... Ako nešto ima ovde kod mene, onda meda i proizvoda od meda ima.... Nema veze, da ne davim više sa tim.
Propolis treba uzeti na prazan stomak, I moje dete ga je odmalena uzimalo na maloj kocki zutog secera po 20 kapi cini mi se...i nakon toga pauza pa dorucak.

Ja uopšte ne mogu decu da nateram da piju propolis. A kad sam ga probala, onaj za decu mislim, plakala sam jer je tako grozan, a ja sam ih jurila da piju. Jel zna neko neki fazon kako da se ne oseti? Ono masno, gorko, ma bljak!
На коцку шећера,бре, капи.
Поента је да се дуже сиса, немој таблете него капи прополиса.
Таблете су бљакс.

На коцку шећера,бре, капи.
Поента је да се дуже сиса, немој таблете него капи прополиса.
Таблете су бљакс.
Pa kapi sam im i davala.
propomel_kapi_za_decu_530.jpg

Sve sam ja to probala. U sok, ostane gorko i masno, dušu da povratiš. Jer za decu nije na bazi alkohola, nego, ne znam šta...
Ништа не фали ако је на бази алкохола, нема он 2 године.
Ја сам мојој направила од грудве прополиса и комовице, нема бољег за имунитет и грлобоље.
Чак је и куповни бољи од таблета.

Ништа не фали ако је на бази алкохола, нема он 2 године.
Ја сам мојој направила од грудве прополиса и комовице, нема бољег за имунитет и грлобоље.
Чак је и куповни бољи од таблета.
Ma nisam davala tablete! Nisam ni znala da ima. Uzimala taj, kupovni, u apoteci, a imam i domaće kapi od čoveka što pravi med.

Ma nisam davala tablete! Nisam ni znala da ima. Uzimala taj, kupovni, u apoteci, a imam i domaće kapi od čoveka što pravi med.
Е, то детету дај, на коцку шећера 5 капи 3 пута дневно, најбољи је тај домаћи.
За имунитет цео месец, па пауза 2 месеца.
Кад боли грло већ је 2.дана боље.

• Podržavam
Reactions: Red
И да, моја те алкохолне користи од 6.године, таман за твог јунака.
Kog junaka, čuće se do tebe kad budem probala da mu dam. Taj ne može da proguta ništa gazirano, a ako omane čašu pa proba, posle moram i jezik da mu perem. Jednom uzeo tonik tako, mislio da je voda, jedva smo preživeli. :lol:

Kog junaka, čuće se do tebe kad budem probala da mu dam. Taj ne može da proguta ništa gazirano, a ako omane čašu pa proba, posle moram i jezik da mu perem. Jednom uzeo tonik tako, mislio da je voda, jedva smo preživeli. :lol:
Моја исто не пије газирано, ни дан данас, али ове капи да.
Није он мутко да неће алкохол, свашта...немој да си ми и зета тако васпитавала, ће те утепам.

• Haha
Reactions: Red
Моја исто не пије газирано, ни дан данас, али ове капи да.
Није он мутко да неће алкохол, свашта...немој да си ми и зета тако васпитавала, ће те утепам.
A ne, njega samo nahrani i miran. Ako ima i gazirano, još bolje. :lol:

ma ne daviš bre, kako možeš da daviš kad pričamo o cvrčkovima, begaj mama dosadna si :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back