Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro veče narode 💖
Čestitam Docu i Selkhet ❤️❤️❤️
Pozdravite ga puno 💖
Et tema došle i pričamo mi ženski tim o slavi, šta se sprema i kad i tako to.
Ovde ima jedna prodavnica koja daje čekove na godinu dana, pisala sam kad hoću, a cene jeftinije nego u Bg za sve istu robu.
Dezodorans Nivea ženski klasik 190 dinara, moja farba 230 dinara, i slično.
Sad popila kafu i odmaram se malo.
Pustila me glava.
 
Umorna sam, vazda nekog posla, ali je ovo odmor. Ništa posao, telefon, kompjuter. Pomognem u kući i posle samo gledam tv, učestvujem u porodičnom životu, pričam i družim se. Volim praznike. Koliko god bilo posla u kući, nikada se od njega ne umorim.
Već sam odavno rekla da meni posao uzima svu energiju.
Samo da iznesem mišljenje o šporetu. Hvala Bogu sve greje i svuda je lepo, toplo, možemo da slavimo u kratkim rukavima i haljinama 💖
 
Dobar dan.
Ćerka i zaova prave tortu, čoko moko. Svekrva je kolač i reformu već napravila. I sarma se krčka.
Ja sam bila u nabavci šta je ostalo i izvela kuče.
Sad su me oslobodile dok one prave da im ne smetam.
Kupila sam svekrvi omiljenu čokoladu i rekla je meni je moja Marija kupila. Marija je jedna žena koja joj stalno pomaže i kad me je tako nazvala, ko da mi je rekla ne znam šta. Eto tako se osećam sad, vrlo sam ponosna.
 
Dobro veče 🤗
Treba da podignemo slavu.
Muž i ja se vratili iz crkve, nekako sam izašla kolima, okrenula se na putu i vratili se, pa smo ćerka i ja pravile mimozu.
Posle kačila zavesu i sad odoh da bacim smeće i posle zaova da me farba.
Ubacili smo pse u drugu kuću i dremaju. I tamo je naloženo.
Inače sa novim šporetom se štedi struja na bojlerima, jer je provedena topla voda kroz celu kuću.
Zaova je rekla hvala Bogu tj vama kad je ovo stavljeno.
U kući je banja i ja u tome uživam 🤗 hvala Bogu.
 
Podigli smo jutros slavu, priredili običaje i jeli. Trpeza je savršena. Sad posle ovolike klope mogu samo da zaspim. Ćerka i ja smo jutros uradile po kuhinji, a zaova je išla po pečenje. Pečenje je mnogo lepo, baš sam slatko jela. I pse smo nas dvoje namirili. A ova čoko moko torta je baš po mom ukusu.
Sve je mnogo lepo.
Sad smo svi malo odmorili.
 
Zaova me je mnogo lepo ofarbala, prelepa mi je kosa. Danas ceo dan u haljini sa kratkim rukavima, stepeni je napolju 5, to je grejanje, u celoj kući, hvala Bogu.
Pričamo, gledamo tv. Oni sad gledaju seriju crna svadba koja mene uopšte ne zanima tačnije odvratna mi je, pa ću da odem na sprat, jer je svuda toplo, da slušam muziku. Za ručak sam jela samo supu, toliko sam doručkovala da me ceo dan muči. Danas ceo dan odmor. Imam i svoj kanabe, muž svoj 🤭 svekrvi je sve mnogo lakše palo jer smo se svi podelili oko posla, i ona je vesela dremala celo popodne.
Baš se odmaram. Bilo mi je tako potrebno.
 
Ceo dan mi i duša i srce spava. Kako vidim jastuk onesvestim se. Mislila da je od korone, ali kaže drugarica i kod nje sve identično, a koronu nije imala, i na dva kraja grada smo. Koji je sad đavo :eek:

Ova mala odozgo sad pored svih ludisti koje su do sad smislili ide u muzičku i svira neki duvački instrument. Najrađe bi joj ga u guuzicu nabila, dokle više bre da trpim ludake i njihova iživljavanja. Evo ne mogu :evil:
 
Pa reci joj da ugasi. Neće valjda noću da svira.
Meni se ceo dan spava isto ali ja sam jela mnogo i od toga.
Moj muž je izgubio mnogo energije dok nije naučio Pljucka da ne laje i ne kuka za njim. Ali moji psi su mirni. Naučili smo ih. Muziku godinama puštam samo na slušalice zbog beba ispod.
Postoji kućni red i treba da se poštuje.
 
Obožavam savete tipa seks poze isprobajte obavezno. Šta ako me to uopšte ne interesuje? Šta ako je meni super sa mojim skromnim seks budžetom? Shvatanje seksa danas kao neke gimnastike me nervira jer je seks sve samo ne uđi izađi i gotovo. To može da ti kaže samo neko ko ne zna da je intima između dvoje stvar koja nema veze sa seks pozom. Pišu gluposti i navode ljude na pogrešan odnos o takvom bitnom aspektu života kao što je intima sa partnerom.
 

Back
Top