Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro jutro!
juce sam bila na nekom ručku. Došao je direktor anasteziologije KCS pravo sa satanka iz Vlade, gde je bio i dr Ivanusa iz sv zdr org i vidno je bio očajan. Kažu ocekuje se novi talas za dve nedelje u Srb, pun nam je grad Indusa.
Meni kaže taksista pre neki dan da vozi Induse svakodnevno.
Drug koji je pilot ( dobio otkaz u Fly Emirates zbog korone) kaže da je u hotelu IN Sandzaj Indus,njegov kolega koji čeka ovde da ide za Kuwait.
Mi smo im međju zemlja za middle east. Takodje kažu da je porastao broj prijema u Bataju i svi su ne vakcinisani.
Ja posle pričam mami a ona meni pa prošle sub je Kalenić bio pun Indusa.
Eto za dobro jutro.

Prilozi

• D28B8512-3221-4645-A329-6BEB07BF5290.jpeg
    D28B8512-3221-4645-A329-6BEB07BF5290.jpeg
    117,8 KB · Pregleda: 21
Ок, јасно је да смо као држава убеђени да смо победили корону, и да нико не уме да размишља унапред.
Значи, у се, и у своје кљусе...
Ništa ja nisam ubeđena. Bez maske ne idem ni do kontejnera. Svega se pridržavam kao i kad je sve počelo. Samo lud može da poveruje da to tek tako, danas ima sutra nema....svašta.

Ок, јасно је да смо као држава убеђени да смо победили корону, и да нико не уме да размишља унапред.
Значи, у се, и у своје кљусе...
Pa šta vredi kad puštamo Induse, da im budemo međju zemlja dok ne odu za Bahrein, Kuwait, Oman… postoji agencija verovali ili ne koja ih iz Indije ovde dovodi da posede 15.dana pa da idu dalje. To su neki koji su u nekom momentu izasli iz zemalja u kojima rade otišli u Indiju i sad ne mogu da se vrate bez 15 dana međju zemlje.
i ne mogu stvarno o tome ali sam morala da vam kažem…

Poslednja izmena od moderatora:
Ništa ja nisam ubeđena. Bez maske ne idem ni do kontejnera. Svega se pridržavam kao i kad je sve počelo. Samo lud može da poveruje da to tek tako, danas ima sutra nema....svašta.
Држава, Афро, не ми сиротиња раја...
Укидају мере, не прате шта се у околини и свету дешава, као да у балону живимо па смо недодирљиви.

Pa šta vredi kad puštamo Induse, da im budemo međju zemlja dok ne odu za Bahrein, Kuwait, Oman… postoji agencija verovali ili ne koja ih iz Indije ovde dovodi da posede 15.dana pa da idu dalje. To su neki koji su u nekom momentu izasli iz zemalja u kojima rade otišli u Indiju i sad ne mogu da se vrate bez 15 dana međju zemlje.
i ne mogu stvarno o tome ali sam morala da vam kažem…
Е, ово, без контроле улазе.
Тако је и прошле године почео хаос.

Poslednja izmena od moderatora:
Држава, Афро, не ми сиротиња раја...
Укидају мере, не прате шта се у околини и свету дешава, као да у балону живимо па смо недодирљиви.

Vezano za ovo, na ovogodišnjem Roland Garosu sledeća situacija: u Francuskoj je policijski čas valjda od 21 ili 21:30, tako nešto. I na pola večernjeg programa izbace publiku napolje, igrači nastave da igraju.
Polufinale Djoković - Nadal, dupke pun stadion. Približi se vreme za policijski čas, kad ono publika i dalje sedi. Onda u kadru neki deda starac Fočo od 100 ljeta, uz sledeći komentar "ovaj gospodin koji je u kadru je nazvao predsednika države irekao da publika ostaje do kraja meča". I tako je i bilo.
Tako da... Pričam ti priču...
I u Španiji koja je do juče bila pod karantinom i policijskim časom, tribine dupke pune. Mislim...

Сви се опуштају, а биће нам жао...

Ja ne pričam o tome. Ako jedan telefonski poziv anulira odluku predsednika/parlamenta o policijskom času zbog meča Djokovića i Nadala, o čemu mi zapravo ovde pričamo? Ko upravlja pandemijom i koje će mere biti na snazi? Da li to zavisi od toga da li su u finalu zvučna imena? Šta da su igrali neki levi (a dešava se)? Onda bi bilo policijskog časa? I ko je taj koji jednim pozivom može da anulira odluke na državnom nivou. A mi se zamlaćujemo nošenjem maski.

Ja ne pričam o tome. Ako jedan telefonski poziv anulira odluku predsednika/parlamenta o policijskom času zbog meča Djokovića i Nadala, o čemu mi zapravo ovde pričamo? Ko upravlja pandemijom i koje će mere biti na snazi? Da li to zavisi od toga da li su u finalu zvučna imena? Šta da su igrali neki levi (a dešava se)? Onda bi bilo policijskog časa? I ko je taj koji jednim pozivom može da anulira odluke na državnom nivou. A mi se zamlaćujemo nošenjem maski.
До тог меча, прекидали су мечеве да растерају публику, све знам.
Али, ја мислим да је корона исто имала обзира, па није нападала тих пар сати...
Ја мислим да нас неко озбиљно зеза, или је корона куртон од болести, или је намењена смањењу популације.
Ево, и после годину и кусур дана, нисам начисто.

indijski premijer prije mjesec dana, ako ne i vise se obratio ***** i merkelovoj sa molbom da prestanu da pricaju o takozvanom indijskom soju korone, jer u indiji tako nesto ne postoji
e sad ovi da bi nastavili da plase, zastrasuju ljude su dali imena delta, gama itd
senat u americi je reko da je ovo laz, u 30 njihovih zemalja nema nikakvih mjera
kako su zivi u bjelorusiji, svedskoj, africi itd

До тог меча, прекидали су мечеве да растерају публику, све знам.
Али, ја мислим да је корона исто имала обзира, па није нападала тих пар сати...
Ја мислим да нас неко озбиљно зеза, или је корона куртон од болести, или је намењена смањењу популације.
Ево, и после годину и кусур дана, нисам начисто.
Хрватски лекари и научници су испали храбрији од наших. Много их је више који се одваже да изнесу свој став.

Back