Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

9C9B53EA-0F61-4B89-8C96-5137A25620E2.jpeg

Samo da vam mahnem! Na odmoru sam. Kćerka mi je maturirala, sinoc i matursko veče prošlo, bukvalno bez sekunde stresa, uzela je iz ormana malo mog malo njenog, trošak 0 😂, sprema prijemni, i to je to sto imam da vam kažem.
Nadam se da ste svi dobro i zdravo ( i vakcinisano) 😂

Pogledajte prilog 952502

Samo da vam mahnem! Na odmoru sam. Kćerka mi je maturirala, sinoc i matursko veče prošlo, bukvalno bez sekunde stresa, uzela je iz ormana malo mog malo njenog, trošak 0 😂, sprema prijemni, i to je to sto imam da vam kažem.
Nadam se da ste svi dobro i zdravo ( i vakcinisano) 😂
na tebe mislim citavo jutro
jel ti se oporavila kosa?

Utrljavaj ricinusovo ulje u koren i biće ti kosa savršena, samo malo strpljenja ti treba.
opadanje ima veze sa koronom kaze moja dr
ja verujem da ima veze sa stresom koji je organizam pretrpeo i sa kortiko na kojima sam bila tri meseca
nema sta ricinusovo da pomogne sa utrljavanjem, kad je kosa opala
ali bas opala
do marta sam maltretirala frizerku da mi svaki put istanji donji deo kose jer nisam mogla da je obuhvatim snalom kad je podignem
sad je kosa toliko proredjena da je to neopisivo
2/3 kose mi je opalo
i to otpada u pramenovima kao posle hemoterapije
znam da ce za tri meseca da pocne da raste ponovo, ali bas nesto nisam odusevljena ni da idem celava :)

ja verujem da ima veze sa stresom koji je organizam pretrpeo i sa kortiko na kojima sam bila tri meseca
ali bas opala
do marta sam maltretirala frizerku da mi svaki put istanji donji deo kose jer nisam mogla da je obuhvatim snalom kad je podignem
2/3 kose mi je opalo
znam da ce za tri meseca da pocne da raste ponovo, ali bas nesto nisam odusevljena ni da idem celava :)
Dobro ti znaš bolje, a meni je potpuno opala kosa i porasla gušća nego ikad zahvaljujući ricinusu.

ali bas opala
2/3 kose mi je opalo
Ista priča je kod mene. Ja sam pila svašta i mazala sve sto su mi savetovali a onda otišla na pregled kod dr. Vaisa po savetu koleginice koja je isto prošla kao ja. Uradjen UZ temena gde se lepo vidi koliko nedostaje kose i to je veoma neprijatna slika za pacijenta ali takodje se vidi odmah i da li su folikuli živi i gde dlaka pokušava da probije. Tu sad ima otezavajucih okolnosti tipa ako je teme zamasćeno sto je meni bilo ( a inače mi se ne masti kosa ekstremno) pa i taj lipidni sloj otežava dlaci da krene.
Tako sam dobila, msm kupila naravno dva sampona i neke ampule i krenula na mezoterapiju jednom nedeljno. Smenjuje se koktel koji se ubrizgava. Elem, ja odem na dva tretmana i pred treći kolabiram, srećom pa padnem na glavu 😂 i rascopam istu pa dok mi je to zaraslo tamo amo nisam nastavila…
Inače, ima pomaka ali bukvalno od pre mesec dana primećujem novu kosu i da je gušća.

Dobar dan svima.
Mi se sad vratile kući.
Htele u Dunavskom da gledamo predstavu, nismo jer je juče bila.
Ipak nismo uzalud išle, malo prošetale, sedele na travi, ćera iskoristili da se popne na par drveta, gledala kornjače, pojele sladoled.
Iskoristili da navratimo i do knjižare, kupile 3knjige.
Ona odmah uzela da čita jednu, ja uživam konačno u kafi, jer sam jutarnju popila bukvalno s nogu.
Još ručak da se napravi i već pola dana prošlo.

Back