86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ако, ако... Море је лек за тело и душу. Нема бољег ни козметичара ни терапеута.Poslaću ti i ja,mada idem na BiH more,nije to ni slično,ali moram da se odmorim pa gdje god .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако, ако... Море је лек за тело и душу. Нема бољег ни козметичара ни терапеута.Poslaću ti i ja,mada idem na BiH more,nije to ni slično,ali moram da se odmorim pa gdje god .

To sam ja malo pisala da održim temu dok se ne vrati .ja reko vratila se ljubinka i nastavila tamo gde je stala![]()
![]()
Nema ledy i niko na temi ne piše. Hajde živnite malo,nije tema jedna žena.
Sta je bilo bespotrebno?Bespotrebno je to sa Lady bilo.
Rekla bih da je slično mišljenje i drugih ljudi koji su pisali na ovoj temi i da je zato tiha.
Sta je bilo bespotrebno?
Ja ne vidim da smo je u bilo cemu povrijedili.Bespotrebne su reakcije na jednog forumasa koji nikoga ne ugrožava, ne psuje, ne vredja i ne pakosti.
Bespotrebno smo je povredili...a jesmo je povredili, za mene tu nema spora.
Svako ima svoje mišljenje, moje je ovakvo. I to je okej, neka forum nastavi u istom stilu, to je njegov stil a ljudi ne moraju da dolaze. Pošteno.
Ja citam i dosadne i nedosadne...kako kad.Prosto je i jednostavno,ne čitaš onog ko ti je dosadan. Kao i svi i ona je nekom dosadna nekom ne. Nema potrebe biti grub sa nekom kao svojom istinom i svojim vidjenjem. Ja imam utisak da kad je bila gruba bila je zato što se brani . Nekako je tradicija da se nekom sve može reći a nekom se sve toleriše. Ima puno grubljih od nje pa dobiju podršku na svoju grubost i nekulturu.
Što se tiče zatrpavanja tema, onako uopšteno, mislim da rešavanje toga nije posao forumaša. Moderacija je ta koja uređuje forum, upravlja, daje mu neke okvire, vodi računa o kršenju pravila...itd.Sve bi to meni bilo razumljivo da je ona jedina . Ne vidi se niko drugi ko zatrpava sve teme. To je ok?
Da je sve stalo na tome što si joj ti napisala to još ne bi bilo previše, teško je zadržati meru kad nas ima puno, pa svako doda po malo, i eto, tako sabrano, brzo se prelije čaša.Ja ne vidim da smo je u bilo cemu povrijedili.
I zaista ne osjecam nikakvu krivicu.
Ona se ponijela kao uvrijedjeno dijete od pet godina,a odavno bi trebalo da je prevazisla taj nivo.
Pisala je,blago receno,dosadne blogove o sebi i svom zivotu,sa ponavljanjem jednog te istog svaki dan.Ali je pisala na forumu,sto znaci da je legitimno pravo drugih da je komentarisu i da iznose svoje misljenje.A nije uvreda reci ociglednu cinjenicu.I opet joj niko nista nije zabranio i niko je nije vrijedjao.Samo se komentarisalo ono o cemu je ona sama pricala.
Sama prica npr.o muzu...a ako neko nesto prokomentarise...njen komrntar je sta te briga za mog muza.Pa i nije nikog briga,dok ga ona nije spomenula.
Na drugim temama,na neke dobronamjerne opaske je znala biti i te kako ostra prema drugima.A ovamo kao uvrijedjena.
Licno,nemam nista protiv nje,kao ni protiv ostalih forumasa,ali ne volim to durenje i prebacivanje krivice na drugog.Uvijek je neko njoj kriv,uvijek je ona nekakva zrtva,uvijek je ona povrijedjena i uvrijedjena.A realno,banalnost je u pitanju.
, ali više nisam
.Odoh!
Upravo tako sam i ja doživjela njeno pisanje i nije mi smetalo. Ljudima ponekad treba nešto da izbace iz sebe,ovo je način da ae rasteretiš bez da brineš hoće li se to rašititi po komšiluku i familiji.Ljubinku sam posmatrala kao osobu kojoj je pisanje ovde ventil, nije previše bila zainteresovana za komunikaciju sa ostalima, za ozbiljne razgovore i razmene mišljenja. Spomenula sam joj i ja jednom supu iz kesice, ali više nisam
Što se tiče zatrpavanja tema, onako uopšteno, mislim da rešavanje toga nije posao forumaša. Moderacija je ta koja uređuje forum, upravlja, daje mu neke okvire, vodi računa o kršenju pravila...itd.
Većina preskoči ono šta im ne odgovara, tako je lakše, a i ne dolazi do sukoba. Za sudbinu foruma neka se brinu oni koji su za to zaduženi.

zendeli, nikome nije smetalo njeno pisanje, nego njen stav i odnos prema drugima, ako s eiko drzne da joj ne ide niz dlaku.Upravo tako sam i ja doživjela njeno pisanje i nije mi smetalo. Ljudima ponekad treba nešto da izbace iz sebe,ovo je način da ae rasteretiš bez da brineš hoće li se to rašititi po komšiluku i familiji.
, mislim na zivotni savet, na forumski dijalog, na duhovitu repliku..ne, ona tera po svom, ali ako neko ne ispostuje srca i odmori se postove, nekako se odmah promoli manje bogougodna osoba koja sikce kao mahalusa. ajde bre..i onda neko napada ljubinku. 

i kad malo gricnemo jedni druge sve to se računa kao forumski staž .