Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Drage moje devojke izvinite tek sam sad videla :vzagrljaj: :heart:
U petak, ali hvala, mnogo vas volim :heart:
I za Miici isto :heart:
@mina68 hvala :obozavam:
Molim te da se pod hitno odljutiš ako si ljuta, tebe nikad u usta nisam uzela po lošem, i da se vratiš na temu iz odmah :heart:
Hvala vam devojke, čestitke u petak :vzagrljaj:
Шта ти је, бре, откуд сам ти љута :eek:
Врло мало пишем ових дана, једино сам око Евровизије писала мало више, читам на прескок, лајкнем, али ме мрзи да пишем...
Онда сам љута на цео форум :rotf:

Ovih dana ću da prošetam do lagune i vidim šta imaju u ponudi od knjiga na tu temu za devojčice.
Može li neka preporuka?
Дете ушло у пубертет, не треба ти књига, ти је најбоље знаш, не чекај да те пита, него користи ситуације да разговарате, онако, кад се намести.
Јер, ако пита, питаће директно, маљем у главу :lol:

Дете ушло у пубертет, не треба ти књига, ти је најбоље знаш, не чекај да те пита, него користи ситуације да разговарате, онако, кад се намести.
Јер, ако пита, питаће директно, маљем у главу :lol:

Znam.
Nedavno me je jedan takav malj baš žestoko mlatnuo.
Srećom šok je kratko trajao i posle toga smo popričale.

Ovih dana ću da prošetam do lagune i vidim šta imaju u ponudi od knjiga na tu temu za devojčice.
Može li neka preporuka?
Мислим да је прерсла те књиге, то је за вртићки узраст. То што се прочита у књигама већ зна. Причајте.
Евентуално од Креативног центра Секс за почетнике јер ту пишу и мало шкакљивије, није само о менструацији и како се рађају бебе, то знају одавно.

Mоја препорука такође за тај узраст. Али она је још увек дете, воли више дечије, то је лепо. Моје дете и ја смо некако брже одрастали :confused:

Prilozi

• 1.jpg
    1.jpg
    178,7 KB · Pregleda: 7
  • 2.jpg
    2.jpg
    39,3 KB · Pregleda: 7
Mоја препорука такође за тај узраст. Али она је још увек дете, воли више дечије, то је лепо. Моје дете и ја смо некако брже одрастали :confused:

Hvala, Bogi.
Ti si bila i mlađa.
Manja i razlika u godinama.
Između mene i moje je 37 godina razlike.

Шта ти је, бре, откуд сам ти љута :eek:
Врло мало пишем ових дана, једино сам око Евровизије писала мало више, читам на прескок, лајкнем, али ме мрзи да пишем...
Онда сам љута на цео форум :rotf:

Dobro je jer te nema pa sam se brinula
Šaljem ljubac evo vaki :obozavam:

Samo ću da se javim da pravim pauzu na kratko, noge me jako bole i sva sam u žuljevima, a danas stigla do nove željene kilaže, bar nešto.
Na poslu imam mnoooogo toga nezavršenog, a jedva klimam, imam još dva teška sastanka i gomilu ugovora koji čekaju.
Popodne samo želim da ležim i slušam muziku i oporavim ove noge, namazaću pavlovićevu da ovo malo živne, stopala mislim.
U kući mi je haos, noge me užasno bole, a ja samo želim da se odmorim i oporavim.

Nije to ništa strašno,ta razlika. Izmedju mene i kćerke je 32 godine. Nemamo problema sa razumijevanjem uopšte .

Iskreno.
Nemamo je ni nas dve.
Komentar se više odnosi na tu neku zrelost.
I na neki način moja spremnost da se razgovara o nekim temama.
Jer uvek pomislim još je mala da bi razumela.
Kad ono, na velikom odmoru oni uveliko pričaju o tome.
Ustvari, tema se poklopila sa nekim dešavanjima u drugim porodicama
I tako je L mene pitala

Back