mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.145
Ovih dana ću da prošetam do lagune i vidim šta imaju u ponudi od knjiga na tu temu za devojčice.
Može li neka preporuka?
Može li neka preporuka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ти је, бре, откуд сам ти љутаDrage moje devojke izvinite tek sam sad videla![]()
U petak, ali hvala, mnogo vas volim
I za Miici isto
@mina68 hvala
Molim te da se pod hitno odljutiš ako si ljuta, tebe nikad u usta nisam uzela po lošem, i da se vratiš na temu iz odmah
Hvala vam devojke, čestitke u petak![]()

Дете ушло у пубертет, не треба ти књига, ти је најбоље знаш, не чекај да те пита, него користи ситуације да разговарате, онако, кад се намести.Ovih dana ću da prošetam do lagune i vidim šta imaju u ponudi od knjiga na tu temu za devojčice.
Može li neka preporuka?

Дете ушло у пубертет, не треба ти књига, ти је најбоље знаш, не чекај да те пита, него користи ситуације да разговарате, онако, кад се намести.
Јер, ако пита, питаће директно, маљем у главу![]()
Slatke mukeZnam.
Nedavno me je jedan takav malj baš žestoko mlatnuo.
Srećom šok je kratko trajao i posle toga smo popričale.

Slatke muke![]()
Мислим да је прерсла те књиге, то је за вртићки узраст. То што се прочита у књигама већ зна. Причајте.Ovih dana ću da prošetam do lagune i vidim šta imaju u ponudi od knjiga na tu temu za devojčice.
Može li neka preporuka?
Ovih dana ću da prošetam do lagune i vidim šta imaju u ponudi od knjiga na tu temu za devojčice.
Može li neka preporuka?
Јаооој... Хоћу да сам у пубертету!Kad si meta puberteta - izdavač je Pčelica iz Čačka.
Imaju i psihološke priručnike za decu tog uzrasta.
Evo ti linkovi:
https://pcelica.rs/kad-si-meta-puberteta-devoj?search=kad si meta puberteta
Ovo je jedan od priručnika, ima ih 4:
https://pcelica.rs/psiholoski-priruc-bez-briga?search=psihol

Јаооој... Хоћу да сам у пубертету!![]()
![]()
✔✔✔Zauz, može, dnevna doza cinka 320 mg, magnezijuma 310 mg.
Mоја препорука такође за тај узраст. Али она је још увек дете, воли више дечије, то је лепо. Моје дете и ја смо некако брже одрастали![]()
Шта ти је, бре, откуд сам ти љута
Врло мало пишем ових дана, једино сам око Евровизије писала мало више, читам на прескок, лајкнем, али ме мрзи да пишем...
Онда сам љута на цео форум![]()

Nije to ništa strašno,ta razlika. Izmedju mene i kćerke je 32 godine. Nemamo problema sa razumijevanjem uopšte .Hvala, Bogi.
Ti si bila i mlađa.
Manja i razlika u godinama.
Između mene i moje je 37 godina razlike.
Луда женоDobro je jer te nema pa sam se brinula
Šaljem ljubac evo vaki![]()

Nije to ništa strašno,ta razlika. Izmedju mene i kćerke je 32 godine. Nemamo problema sa razumijevanjem uopšte .