Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
I premijerno za vas tek ukrašena torta 🎂

Prilozi

• IMG_20211023_143018.jpg
    IMG_20211023_143018.jpg
    178,6 KB · Pregleda: 30

mali roker

Elita
Poruka
16.592
Dobar dan.
Pijem kafu.
Ćera radi domaći.

Malopre dobijem vest, umro je neko koga sam dugo poznavala.
Osećanja su mi baš pomešana jer je on na neki način odgovoran za situaciju u kojoj se nalazimo.
Jbg.
Hoće to kad imaš poverenja u nekog.
I veruješ da će te savetovati ispravno baš zato što ga poznaješ.
Vest me je pogodila i osećam i tugu i bes i zabrinutost jer nzm u kom pravcu će se sad stvari odvijati.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobar dan drugari.
Kucam sa drugog telefona pa sam malo haotična i spora.
Ručali smo ćevape na kajmaku iz Valtera, ja kažem mužu tolika mesta smo mi otkrili, ali nema veze. Bilo je baš super. Sad pravimo pauzu, da se ja konačno obučem i sredim, pa da iznosimo tortu. Popile smo kafu, on jede after eight. Umorila sam se dok sam otišla, jer sam još kilava, ali je bolje.
Njih dvoje postavljaju oglas.
Uvek u našim porodičnim proslavama uživamo tako da je sve opušteno i da je sve podređeno uživanju. Zato se datumi pamte. Zato volimo da to vreme provedemo lišeni briga i samo uživamo u tim našim trenucima na svoj način.

mali roker

Elita
Poruka
16.592
@mali roker draga, znam kako se osećaš. Žao mi je. Misli pozitivno, uvek bude sve u redu, vodi računa o sebi i svojima, to je najpreče :vzagrljaj:

I biće sve u redu.

Sad malo bogaram, jer sam išla kao da radim, ovo više bilo da nam pedu vidi put.
Realno nismo mogle ništa da uradimo, ali smo morali da se pojavimo.
Sutra ćemo da nagrabusimo jer majstori završavaju....

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobro veče.
Naravoučenije
Pre akcije se skinite da ne mislite oćelse nešto pojebati, uprljati i tako to...
Posle doduše zapatite kijavicu ko neki ovde, koji su stavili sada čaj
Odnela sam (ne ne to je bilo pre naravno) onom našem prijatelju tortu 🎂
Za večeru pravim picu na kupovnoj kori, samo složim i ćao, mada ne dišem koliko sam se najela.
Nije u stanu hladno koliko se neke stvari ipak delaju pod ćebetom jbg :lol:
Skuvala sam čaj. Nisam ni toliko loše koliko me još malo boli grlo, ali ne mnogo, i nos mi se smirio.
On se dopisuje, a ja malo na forum.
Obukla sam na kraju kućne stvari i uvalila se u krevet, radovi se nastavljaju sutra, danas svi uživamo.
Nadam se da će se Mišica lepo provesti na rođendanu.
Tek sam sada u stanju da nešto čitam ili da slušam muziku, imam njene slušalice, mada bih sada samo dremnula dok mi je ovako toplo.
Idem da stavim med u čaj i popijem dok nisam zaspala. Ko neko dete sam, ili kao pas, sita, srećna i mogla bih samo da spavam 🤗

mali roker

Elita
Poruka
16.592
@mali roker polako... Gledaj da se što manje trošiš i nerviraš, da sve lako prođe, to ti od srca želim 🤗

Hvala.
Večeras sam se lepo opustila.
Sa ćerom odgledala prvi deo Harija Potera.
Sad razmišljam do kog dela je za njen uzrast.
Pročitala sam sve delove i odgledala ceo serijal, jedino ono neko dete nisam ni gledala ni čitala.

Znam i ja da će sve biti kako treba, samo to treba i dočekati.

Još ću malo zujati po forumu i laganica u prnje.
Uvek kažem sebi
Idemo dalje......
Čudo kako ti ostanu upamćene neke reči iz nekih filmova i serija, ali skoro uvek se setim scene kad učitelj plače, malo smo plakali, pa šta, idemo dalje.....

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Ja da ti kažem strpljenja, koja baš i nisam oličenje strpljenja, ali ajde... Opusti se... Život je jedan. Uživaj sa ćerom i mužem, deca nam uvek leče dušu. Videćeš kad poraste do fakulteta, pa počne ona da brine o tebi. Videćeš, a znaš i sama, da su nam deca dar od Boga i blagoslov na ovom svetu, da ima neko ko može uvek da nam izleči dušu.
Ne kažem da bračni drug ne može. Itekako može. Ali ljubav prema deci je ono što nam uvek sve učini lakšim, podnošljivijim i sa smislom.
Lepo je kad uz sve to imaš i saputnika kroz život koji to jeste, i prijatelj i sapatnik.
Sve ostalo Rokerko su prolazne stvari. I ne vredi oko njih gubiti energiju više nego što je potrebno. Čuvaj svoje porodično utočište, a sve te brige, sutra će biti juče...

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Nas dvoje smo večerali, a utom je i ona došla. Ja sam pustila muziku na njene sluške, kojima se upravo ispraznila baterija, pa sam opet na suvo.
Popile smo kafu u ovo doba iz istog razloga, prejele smo se.
Ona će da izvede kuče, ja ne mogu.
Zadovoljno predem sad, iako na suvo, još jedan upisan dan i još jedno slavlje i opuštencija i život a la mi. To je život. Ostalo su sitnice.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobar dan.
Ustala sam u 1, ništa nisam spavala. Kasno smo legli, a noćas sam imala košmar na košmar. Boli me glava užasno.
Kad vidim poslove po kući, plače mi se. Jedina srećna okolnost je što mogu sve polako i s mirom i bez žurbe da uradim, imam ceo dan pred sobom, pa ću polako.
Dok mi se ručak krčka, ja ću malo da kutim, a ostalo ću već nekako uraditi.
Danas ću mimo najnužnijeg da se odmaram koliko god mogu, jer se još ne osećam najbolje.