Dobro veče devojke 😘
Koliko dešavanja u dva dana, haos

Prvo i glavno je da je ćerka danas upisala IV godinu na budžetu bez ijednog prenetog ispita, a posle se vakcinisala kineskom vakcinom
Druga bitna vest je da ona sutra ide sa mnom u Galeriju da i ja primim kinesku vakcinu, a sutra ide i zaova ali u drugom gradu.
Još samo muž da se vakciniše, a i on će uskoro.
Ona je hvala Bogu 💖 dobro 💖
Dalje šta ima još bitno, mnogo toga i bitnog i nebitnog. Dobili smo stari orahov nameštaj na poklon, to je muževljev prijatelj kome je poklonio kuče, ali je celu operaciju pratilo mnogo peripetija, da sad ne pričam o tome, jer neću da izlažem ljude koji stvarno vrede.
Na poslu smo danas sređivali i čistili, donela sam kući ćerki torbu za faks, ukrasnu kesu, dve fensi patent olovke u pakovanju, i njima dvoma po majicu, reklamne, dobre za spavanje, to je sve izbeglo bacanje. Za akciju nas je direktor sektora častio picom, pa sam ručala na poslu fensi pice, rukola ovo ono.
Onda je moj muž pozajmio neke sitne pare jednom komšiji prijatelju, koji je vrlo veliki preduzetnik, da mi je neko rekao da ću ja njemu pozajmiti koja brojim svaki dinar sada, i to pred slavu, i to mi njemu, koji ima mnogo više od nas, rekla bih mu leba ti ne seri.
Išla sam kolima i ustala rano, a kasno legla, čekajući muža da mi priča tu priču koja me sinoć baš povredila, pa sam kasno zaspala, i strašno mi se spava ceo dan.
Onaj tender za Evropu dobija prve oblike, danas potvrdila posao za prvi kvartal.
I tako toliki post a rekla sam samo najosnovnije...