Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Mister

Buduća legenda
Poruka
48.858
Dobro veče devojke 😘
Koliko dešavanja u dva dana, haos :lol:
Prvo i glavno je da je ćerka danas upisala IV godinu na budžetu bez ijednog prenetog ispita, a posle se vakcinisala kineskom vakcinom
Druga bitna vest je da ona sutra ide sa mnom u Galeriju da i ja primim kinesku vakcinu, a sutra ide i zaova ali u drugom gradu.
Još samo muž da se vakciniše, a i on će uskoro.
Ona je hvala Bogu 💖 dobro 💖
Dalje šta ima još bitno, mnogo toga i bitnog i nebitnog. Dobili smo stari orahov nameštaj na poklon, to je muževljev prijatelj kome je poklonio kuče, ali je celu operaciju pratilo mnogo peripetija, da sad ne pričam o tome, jer neću da izlažem ljude koji stvarno vrede.
Na poslu smo danas sređivali i čistili, donela sam kući ćerki torbu za faks, ukrasnu kesu, dve fensi patent olovke u pakovanju, i njima dvoma po majicu, reklamne, dobre za spavanje, to je sve izbeglo bacanje. Za akciju nas je direktor sektora častio picom, pa sam ručala na poslu fensi pice, rukola ovo ono.
Onda je moj muž pozajmio neke sitne pare jednom komšiji prijatelju, koji je vrlo veliki preduzetnik, da mi je neko rekao da ću ja njemu pozajmiti koja brojim svaki dinar sada, i to pred slavu, i to mi njemu, koji ima mnogo više od nas, rekla bih mu leba ti ne seri.
Išla sam kolima i ustala rano, a kasno legla, čekajući muža da mi priča tu priču koja me sinoć baš povredila, pa sam kasno zaspala, i strašno mi se spava ceo dan.
Onaj tender za Evropu dobija prve oblike, danas potvrdila posao za prvi kvartal.
I tako toliki post a rekla sam samo najosnovnije...
bravo za tvoju cerku sto je dala sve ispite u roku..Po Bolonjskoj deklaraciji je malo uprosceno davanje tih ispita no svejedno je tesko..Ja sam u Zagrebu na startu studija izgubio prvu godinu jer nisam mogao da se snadjem s onim Knjizurinama..no proslo to fala bogu no ja se i danas pitam sto sam morao da izgubim sedam godina ako vise nisam u novinarskoj bransi..Sto se vakcine tice odradite to jer je Korona jos i danas enigma za vrvne lekare i epidemiologe..

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
bravo za tvoju cerku sto je dala sve ispite u roku..Po Bolonjskoj deklaraciji je malo uprosceno davanje tih ispita no svejedno je tesko..Ja sam u Zagrebu na startu studija izgubio prvu godinu jer nisam mogao da se snadjem s onim Knjizurinama..no proslo to fala bogu no ja se i danas pitam sto sam morao da izgubim sedam godina ako vise nisam u novinarskoj bransi..Sto se vakcine tice odradite to jer je Korona jos i danas enigma za vrvne lekare i epidemiologe..

Hvala Mister ♥️
Hoćemo i muž će da se vakciniše
Jedva čekam! 💕
Kad znam da smo nas troje bezbedni, i njih dve, sve ostalo mi deluje lako 💕
Ja sam studije završila prva u generaciji, udata, sa malim detetom :lol:
Počela da radim kad mi je ostao jedan ispit i opet prva završila.
Ćerka kaže ja znam samo tebe koja si u roku završila sa detetom a i udala se :lol:
Još ovu godinu da slisti, nek joj je sa srećom, pa da krene da zarađuje i da uživa u svom zanimanju od tog fakulteta.
Mi smo jedini roditelji koji su rekli nemoj raditi ovo leto kad je dala uslov u julu, već se odmaraj celo leto, a i posle. Drugi roditelji teraju svoju decu odmah u mengele.
Neka ona dođe do svog dinara i svoje samostalnosti, to je i meni bio najsvečaniji trenutak, odmah posle najsrećnijeg kada sam dobila nju 💖💖💖

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Mi večeras uživamo.
Ovo nam je zaista trebalo, da se svo troje opustimo.
Ako, uživajte :vzagrljaj:
Ja sam uzela odmor za slavu, 3 dana. Tada ću malo pobeći od posla, konačno.
A mi se večeras opuštamo.
Ona uživa u muzici a nas dvoje na svoj način.
Ne mogu sad da se odlučim, pošto se on vratio na Zvezdu, da li muzika, knjiga, dremnuti, forum ili da se bavim svojom kućnom logistikom.
Čini mi se da mi privatno vreme curi, ali ga koristim kao lav.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Kad se sad nisam šlogirala, neću nikad. Ne možeš ti u ovoj državi da živiš da te ne kradu. Stigao nam je račun za Infostan neverovatnih 16.200 dinara jer je u avgustu pukla cev u zgradi i oni nama naplaćuju što je voda oticala. Reči nemam. Žalim dan što nisam otišla odavde, iz ove zemlje. Samo kradi, kradi, kradi. Ulje, pšenica, benzin, a sad i voda?!
Ja predlažem da uvedu porez na vazduh i da nam takođe naplate to što smo živi.
Očigledno valja skupiti pare za one davancije 30 evra, 20 evra.
Državne institucije su ruglo. Reči nemam. Pošten čovek od svoga rada u ovoj zemlji ne može da živi normalno. Samo lopovi i džukele žive pristojno i više od toga. Mnogo sam besna.
Račun za vodu je 5.600 dinara. Šta pijem zlatni eliksir mladosti. Koliko je to vode isteklo, pola ade ciganlije?
MUKA MI JE!
Nemam nijednu reč hvale ni za jednu državnu instituciju sa kojom imam posla. Nijednu.
Ne samo naša država, ceo svet slavi lopovluk, sebičluk, krađu i opijanje masa kroz lažnu demokratiju. Svet bogatih koji parazitira na svetu siromašnih.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Sutra počinjem da čitam Enciklopediju mrtvih od Kiša, priče. Biće zanimljivo.
Neću dozvoliti da mi život prolazi u nerviranju oko ove države i besmisla današnjeg društva. Imam neki svoj moto, uzeću od života sve što mi pruži, a da ostanem kakva jesam. Sve što je trebalo proživeti, proživela sam u pravo vreme. Nije ovaj nesrećni svet vredan uopšte da gubim živce. Idem da čadim. Neka lude drugi, mene to ne zanima.

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Sutra počinjem da čitam Enciklopediju mrtvih od Kiša, priče. Biće zanimljivo.
Neću dozvoliti da mi život prolazi u nerviranju oko ove države i besmisla današnjeg društva. Imam neki svoj moto, uzeću od života sve što mi pruži, a da ostanem kakva jesam. Sve što je trebalo proživeti, proživela sam u pravo vreme. Nije ovaj nesrećni svet vredan uopšte da gubim živce. Idem da čadim. Neka lude drugi, mene to ne zanima.
Za koga si navijala na proteklim izborima

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Primila sam vakcinu i dobro se osećam. Sve sam završila jako brzo i prevoz nas je poslužio. Rekli su mi mirovanje dva dana i lagana ishrana. Idem da perem sudove i spremam ručak. Došla je voda. Zaovu su vratili sa vakcinacije, nije je primila. U Galeriji nema nikakve gužve, sve ide brzo, imaju sve vakcine, a rade svakim danom od 12 do pola 8. Mnogo sam srećna. Sada mogu malo mirnije da razmišljam o koroni.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobro veče 👋
Slušam muziku, nas dve smo večerale. Uključila sam klimu, sad je već ozbiljno hladno u stanu.
Dobro se osećam posle vakcine.
Malo sam slušala muziku i malo sam odremala, i malo pričala sa njima dvoma. Danas sam posle ručka samo odmarala, rekli su da mirujem i ja mirujem. I stvarno mi prija.
Inače sam jako srećna, obe smo jako srećne, kao da ti je neko neki teret koji ti čuči u malom mozgu svakodnevno skinuo sa vrata.
Ne samo zato što sam slobodna. Već zato što sam bezbedna. Zato se iskreno osećam sada opušteno i po preporuci odmaram.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobar dan.
Ništa nisam spavala, samo 6 sati, legla u 4, ustala u 10. Kao nesrećnik se osećam, boli me glava, pila sam tabletu. Probala sam da odspavam, ali ne ide. Kad već nisam zaspala, oprala sam kosu pa sad odoh da stavim ručak. Nije hladno u stanu, a napolju je baš lepo vreme. Malo sam džonjala, ali glava ne popušta. On je nekako zaspao posle, ona isto nije kao ja. A već sam i gladna. Što se vakcine tiče, malo me boli ruka, ali sam dobro. Jedino ovo nespavanje. Probaću posle ručka da dremnem.
Nešto mi je jutros palo na pamet, u ovoj našoj zgradi, muž i ja im sve probleme rešavamo, popravljamo lift, vodu i tekuće probleme. Nisu toga ni svesni, većina je skroz nezahvalna, a treba realno od zlata da nas prave. Da nije nas, ova zgrada bila bi u raspadu. Fakat.
Nije to nešto ni bitno, samo razmišljam naglas. Imam voće za užinu ali mi se ne jede.
Tako sam nekako da ne znam šta bih od sebe i sve mi je teško, a da zaspim ne mogu, ko pravi baksuz.
Idem da stavim ručak, jer sam i gladna i već je kasno.