Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Affro*

Zaslužan član
Poruka
109.173
Nisam spavala noćas. Učini mi se nešto sumnjivo, izmerim temperaturu kad ono 38,8...popijem paracetamol i spadala je jedno 2h, to je teklo iz mene kao da imam bar 2 česme negde skriveno ugrađene. Posle ustanem da posklanjam po kuhinji sve što nisam mogla juče, mislila sam da ni nemam više temperaturu ali 37 se drži na nivou zadatka :)
Pojma nemam šta je ovo, osim ako nije sve zajedno nus pojava od terapije. Kad prođe onaj ludi nalet kašlja potpuno lepo dišem. Srećom nije daleko sreda pa ću raditi pcr test i videti da li je moguće da je korona, a ni sa kim u kontaktu nisam bila.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobar dan svima 👋
Mi se konačno ogrejali.
Pustili smo klimu, a uljani sklonili i podigli temperaturu na 24. I kod ćerke sam otvorila da se ugreje.
Verovatno ćemo kad budemo mogli kupiti inverter klimu da imamo za zimu za dogrevanje, za sada služi i ova naša, hvala Bogu super je ugrejala, bar nekakvo rešenje 💖
Ja radim budžet, od kuće sam do četvrtka. Sad mi je fino toplo pa sam i bolje volje.
Tačno je da kad se krećeš je toplije, ali ja uz komp ceo dan sedim.
Bilo kako bilo, bar smo našli rešenje da se dogrejemo.
Ćerka je donela iz prodavnice i kafu i cigarete, ja sam doručkovala predjelo i čokoladu, a ona taman donela moju kafu i cigarete. Odmah sam bolje volje kada mi nije zima.
Pravim pauzu na kratko pa odoh dalje da radim.
Zvala me je i moja bankarka, rekla sam hvala lepo, ne treba mi ništa sad (i ne dao Bog da treba) ali sam memorisala broj da imam za ne daj Bože mogućnost.
Trudim se da ostanem revnosna i izbegavam usluge banke koliko god mogu, već više od deceniju. Sve potrebe sam pokrivala čekovima, što uopšte nije loše rešenje.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Što se tiče banke, obraćam se samo kad moram. U suštini kad ostanemo bez para, pišem čekove. Ili nešto sitno pozajmim. Čekovi se uvek otplate na kraju.
Bili smo po lekove. Uz mnogo peripetija, pošto je muž zaboravio dokumenta, uzesmo lekove u poslednji čas. Svratila sam i u prodavnicu. Jedva sam uterala kola u garažu od parkiranog majmuna ispred.
Kad sam došla jela sam i popila kafu, da se malo opustim.
Sad konačno da se odmorim malo.
Telefoni su na izdisaju, ali bar nije zima u stanu, danas je klima mnogo pomogla.
Vakcinisaću se kad ugrabim vreme. U radno vreme ne mogu, oni svi rade do pola 4, pa kad je tako neka čeka. Ionako ja to podnosim dobro. Od nedostatka vremena nisam još ni karticu uplatila, ali neće pobeći. Mislim kad već nigde ne možeš vikendom da se vakcinišeš. Meni je ionako svejedno.

gost 435474

Aktivan član
Poruka
1.496
Dobar dan.
Pustila sam klimu da se malo zagreje stan. Radim budžet ali ide baš teško. I onaj tender za Evropu mi uze život.
Doručkovala i popila kafu.
Ćerka ode do prodavnice.
Sekiram se oko posla, znam da ne bi trebalo, ali to je jače od mene.
Sekiram se zapravo oko mnogih stvari, ali ne mogu o svemu tome na forumu.
A i šta mi pomaže sekiracija, osim da realno posmatram problem i vidim i mislim o nekom rešenju.
Čekam neke bolje dane, a to će mi doći tek verovatno od decembra, daj Bože i ranije, nadam se...