Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
e ljudi moji gde ja gubim vreme, umesto da idem da trazim cipele. Mm mi dao pare za sandale, otputovao...imam rucak...a ja sedim za racunarom...![]()
Sta ce ti cipele kad si trudna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ljudi moji gde ja gubim vreme, umesto da idem da trazim cipele. Mm mi dao pare za sandale, otputovao...imam rucak...a ja sedim za racunarom...![]()
Sta ce ti cipele kad si trudna

papci u saftupa nisam prase, nemam kopita..tj kako se kazu prasece noge?
![]()
papci u saftu![]()

gde li nam je Cicak?
nema je ceo dan
Ko ce ga znati..verovatno se seli posto sam je locirao.![]()
Posto sam na drugom mestu rekao globalno sta mislim, da li u ovoj liberalnoj...mogu dobiti picance (ali nesto ostro, jes` da je rano ali se mora israti...grlo

Posto sam na drugom mestu rekao globalno sta mislim, da li u ovoj liberalnoj...mogu dobiti picance (ali nesto ostro, jes` da je rano ali se mora israti...grlo
)
![]()
i da ne budem pametna vec bas ono..prava plavusa

Ko ce ga znati..verovatno se seli posto sam je locirao.![]()
ovde ti je samoposluzivanje...sve moze...sem neljubaznosti i dobre volje
a ja se najvise radujem sto mogu da smaram do mile voljei da ne budem pametna vec bas ono..prava plavusa
![]()
A...jesi li, mislim...plavusa 
, pa sad` moram da se...mucim
)
od tebe zena na severni pol samo da se iseli...inace tesko ce ti pobeci...brzo trci ovo prasnece...

Pa ti k'o da nisi žensko, šta čekaš idi u kupovinu....![]()

Pa ti k'o da nisi žensko, šta čekaš idi u kupovinu....![]()
...sto ja ne volim shoping.![]()

...jaja![]()
...mrzi me da setam po radnjama,udjem u dve,ako bas moram,i dosta mi je.A tek ako treba da probam nesto....

...mrzi me da setam po radnjama,udjem u dve,ako bas moram,i dosta mi je.A tek ako treba da probam nesto....

znas kako ja probam? naslonim na sebe![]()