- Poruka
- 21.194
vidi...ne znam kako da ti kazem,ali ovo ti kazem onako ko detetu,ne bi bilo lose da porazgovaras sa nekim,to puno pomazecinim zato sto vas mrzim, vas gadne jadne, ruzne, glupave i dosadne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidi...ne znam kako da ti kazem,ali ovo ti kazem onako ko detetu,ne bi bilo lose da porazgovaras sa nekim,to puno pomazecinim zato sto vas mrzim, vas gadne jadne, ruzne, glupave i dosadne
na kojoj temi?

cinim zato sto vas mrzim, vas gadne jadne, ruzne, glupave i dosadne
pa de si ti bre,nema te sto godinadakleM..uvek dodjem u pogresnom trenutku..![]()

ajd sad produzi,ja sam ti ono rekla u najboljoj nameri,a ne da se presseravam sa tobom

jao u vezi leba sto sam se danas osramotila.u nepoznatom drustvu danas pricam,kao ja cu snajku drzati na belom hlebu(kao pazicu je)odo da šijem, nema leba ovde
jao u vezi leba sto sam se danas osramotila.u nepoznatom drustvu danas pricam,kao ja cu snajku drzati na belom hlebu(kao pazicu je)
a onda mi objasne da to ne znaci to,vec kao samo na lebu i vodi

a i za ono mrka kapa sam mislila da drugo znaci...moze da se tumaci na razne nacine![]()
to farbaj nekog drugogpa proradila tema![]()
aj priznaj gde si sada bilaevo me..jel jos pichvajz?