gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cao Tiger!
pa, dobro, de si ti?![]()

ne pominji,glup je ko top
kupim danas pesak za macku,stavim ga u to,on kopa,misli stici ce do kine
izadje iz toga,udje u stan i popiski se.
ja dreknem NE i odnesem ga u pesak,on opet kopa
udje unutra,pa se popiski,ja dreknem ne,a on jadnicko otrci na terasu i sedne u pesak i viri
i tako svaki put.
on misli da je pesak cosak![]()
Moja kuca je naučila za 3 dana da ide na mesto predviđeno za te radnje,ali je došla iz kuće, i tamo je već od strane kuje bila učena gde da ide. Druga kuca koja je rasla napolju a kasnije uvedena u naš stan je sve sama znala nikad nikakav nered nije napravila a kad bi napolje samo zacvili ispred vrata. Ako ti zatreba bila koja informacija koju ne uspeš da nađeš piši pp rado ću ti pomoći. Ako hoćeš da ubrzaš učenje obezbedi mu transporter u koji će da bude zatvoren dok spava,kad se probudi odmah ga nosi na mesto koje mu je wc,jer psi se neće unerediti gde spavaju,a štenci vrše nuždu kad se probude.
i kod tebe
ja u kuci drzim dva psa i dve macke..
i polako me izdaje strpljenje i popusta ljubav..
macke su nocna bica..najmanje 4x ustanem da im otvorim i zatvorim vrata..
psi su ok..ako se neko ne zezne i ne da im neku klopu kad tome vreme nije..onda celu noc dezuram ko lujka u bade mantilu na trotoaru dok dzukci u sumici ne obave posao..
sve u svemu nije nam dosadno..
od kako sam sam rodila dete, nisam sastavila 4 vezana sata nocnog sna..spavam na jedno oko..
sto zbog grceva i izbjanja zubica, sto zbog nocnog sacekvinja zbog socijalnog decijeg zivota..sto zbog razmazenih ljubimaca..

Imaš temu: http://forum.krstarica.com/showthread.php/398487-Kad-%C5%A1tene-do%C4%91e-u-ku%C4%87u kad budeš imala vremena iščitaj ,ima svašta nešto korisno,a ima i kako se kuca uči da ne vrši nuždu po stanu,neki skapiraju za par dana neki malo duže,ali svi skapiraju mnogo brže od dece koja nose pelene i po 2-3 godine.Pošto si imala macu a ne kucu ,mislim da će ti biti korisno,jer su oni dva razliita sveta,jedino zajedniko im je što su sa iste planete.
Moja kuca je naučila za 3 dana da ide na mesto predviđeno za te radnje,ali je došla iz kuće, i tamo je već od strane kuje bila učena gde da ide. Druga kuca koja je rasla napolju a kasnije uvedena u naš stan je sve sama znala nikad nikakav nered nije napravila a kad bi napolje samo zacvili ispred vrata. Ako ti zatreba bila koja informacija koju ne uspeš da nađeš piši pp rado ću ti pomoći. Ako hoćeš da ubrzaš učenje obezbedi mu transporter u koji će da bude zatvoren dok spava,kad se probudi odmah ga nosi na mesto koje mu je wc,jer psi se neće unerediti gde spavaju,a štenci vrše nuždu kad se probude.
![]()

tiger nam se dopingovala![]()

..kad za dvaes minuta,tri razlicita god.doba, zivci mi se pomesali
[/B]ja sve ovako,iznesem ga na terasu,on odmah utrci unutra i popiski se.
mozda ne voli da piski na hladnom
pozdrav za sve koje su dosle
sram te bilo kakva repka![]()
..pa dobro majku mu sta se odma ljutis..
ima komšije da ti popizde ako krene da piški i na njihove 
pa kako da se ne dopingujem...kad za dvaes minuta,tri razlicita god.doba, zivci mi se pomesali
![]()

kod mene i dalje nije pala kap kiše![]()