Dobro jutro, dobar dan i laku noć 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...isto i ovde, priroda uziva, ali se mi raspadosmo:(
...ja to onako od milja, da mu vratim zajam za ono debele, matore i tome slicno...:lol:
...skoro se svaki "sredi" cim se ozeni, nece ni on uteci od toga, samo kad se malo opusti...;)
Znam. :lol:
Morace prvo decu da izrodi, a onda da se uprasi! :lol:
Neka, neka...zvaces nas da pomaGamo posle.... :p :lol:

Nego kad smo kod zivotinjica: doneli mi 4 sarana...ostavio muz u kuhinji - kad mrda se kesa :sad2: ... oni jadnici zivi jos uvek. :(

Znam. :lol:
Morace prvo decu da izrodi, a onda da se uprasi! :lol:

Neka, neka...zvaces nas da pomaGamo posle.... :p :lol:

Nego kad smo kod zivotinjica: doneli mi 4 sarana...ostavio muz u kuhinji - kad mrda se kesa :sad2: ... oni jadnici zivi jos uvek. :(

...jeste, mora da se zna kojim redom to ide, prvo decica pa posle stomacic:lol:
...mrdali, ne mrdali zavrsice u loncu...vi cete se sutra lepo gostiti...

...jeste, mora da se zna kojim redom to ide, prvo decica pa posle stomacic:lol:
...mrdali, ne mrdali zavrsice u loncu...vi cete se sutra lepo gostiti...

Nisam dala muzu da ih ubije...tek sutra da ih ocisti...on naravno; ja to ne mogu taman ih vratila u jezero. :confused:
Moracu na dva nacina da spremim, muz voli sa povrcem, cerka nece ni da cuje. Nikako da se svi sloze oko istog. :lol:
Idem da vidim sta kaze kulinarka. :)

Nisam dala muzu da ih ubije...tek sutra da ih ocisti...on naravno; ja to ne mogu taman ih vratila u jezero. :confused:
Moracu na dva nacina da spremim, muz voli sa povrcem, cerka nece ni da cuje. Nikako da se svi sloze oko istog. :lol:
Idem da vidim sta kaze kulinarka. :)

....njoj mozes da uvaljas u kukuruzno brasno pa u rernu na pek papir, saran je sigurno malo masan, pa ne treba nista drugo sem zacina,
napravi joj marinadu i blitvu uz to, neka uziva....ako bi tako jela...
....mi volimo ribu svakako, i svaku vrstu kod nas je prosto steta sto je ovako skupa, bila bi mnogo cesto na meniju da nije kao sto je...

....njoj mozes da uvaljas u kukuruzno brasno pa u rernu na pek papir, saran je sigurno malo masan, pa ne treba nista drugo sem zacina,
napravi joj marinadu i blitvu uz to, neka uziva....ako bi tako jela...
....mi volimo ribu svakako, i svaku vrstu kod nas je prosto steta sto je ovako skupa, bila bi mnogo cesto na meniju da nije kao sto je...
Da, ona voli tako spremljeno, a prilog posebno.
A muz bas hoce da bude punjeni saran, tako se njemu svidja. Doneli mi 4 komada, niti su preveliki, niti su mali. Imam utisak da bi nam dva bilo malo, ako bi spremila 3, sta da radim posle sa onim jednim. Ovako cu sva 4 da spremim, a muz i cerka svakako obozavaju ribu, pa njima nikad nije previse, a i rucaju 3 puta. :lol:

Idem, dok da stignem do kreveta proci ce jos sat vremena. :cao:
Laku noc.....:zag:

Da, ona voli tako spremljeno, a prilog posebno.
A muz bas hoce da bude punjeni saran, tako se njemu svidja. Doneli mi 4 komada, niti su preveliki, niti su mali. Imam utisak da bi nam dva bilo malo, ako bi spremila 3, sta da radim posle sa onim jednim. Ovako cu sva 4 da spremim, a muz i cerka svakako obozavaju ribu, pa njima nikad nije previse, a i rucaju 3 puta. :lol:

Ebo ih saran:evil:
evo ja cu da pecam, on nek sprema:think:

:kolac:
:zag:

Ne mogu bre toliko od jednom! :lol:

Ja imala cas fizike - opet...ali ona moja tikva od sina nista ne kapira...dzaba gibim vreme. :evil:
Kako ga samo apsolutno ne interesuje fizika, hemija i matem. mene sramota od njegovih profesora. :confused:
Ostali predmeti mu petice i cetvorke, a sta ce sa ovima pojma nemam. Pubertetlija... :tiganj:

I da...cao svima, valjda nemate i vi fiziku?! Znam samo za neke u Sumadiji sto imaju hemiju.... :whistling:

Kanda na moj racun ćero:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back