Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Mah, mah zeMske
Drugarima pozdrav
Jos uvek ne spavate![]()
Cao tibi!!!

Ma kakvi spavamo...rano je jos...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mah, mah zeMske
Drugarima pozdrav
Jos uvek ne spavate![]()

...oooo gde si ti Tibi druze nije te bilo odavno kod nas...
...zar si zaboravio da smo mi dezurni nespavaci![]()
, slabo mi ide

Znam....isto i ovde, priroda uziva, ali se mi raspadosmo
...ja to onako od milja, da mu vratim zajam za ono debele, matore i tome slicno...
...skoro se svaki "sredi" cim se ozeni, nece ni on uteci od toga, samo kad se malo opusti...![]()
Neka, neka...zvaces nas da pomaGamo posle....moji prasići![]()

... oni jadnici zivi jos uvek. 
Gledam malo da ogranicim virtuelni zivot na minimum, slabo mi ide
ali...pratim ja vas, samo sam miran u cosku
![]()

Znam.![]()
Morace prvo decu da izrodi, a onda da se uprasi!![]()
Neka, neka...zvaces nas da pomaGamo posle....![]()
Nego kad smo kod zivotinjica: doneli mi 4 sarana...ostavio muz u kuhinji - kad mrda se kesa... oni jadnici zivi jos uvek.
![]()

...jeste, mora da se zna kojim redom to ide, prvo decica pa posle stomacic
...mrdali, ne mrdali zavrsice u loncu...vi cete se sutra lepo gostiti...

Nisam dala muzu da ih ubije...tek sutra da ih ocisti...on naravno; ja to ne mogu taman ih vratila u jezero.
Moracu na dva nacina da spremim, muz voli sa povrcem, cerka nece ni da cuje. Nikako da se svi sloze oko istog.![]()
Idem da vidim sta kaze kulinarka.![]()
Da, ona voli tako spremljeno, a prilog posebno.....njoj mozes da uvaljas u kukuruzno brasno pa u rernu na pek papir, saran je sigurno malo masan, pa ne treba nista drugo sem zacina,
napravi joj marinadu i blitvu uz to, neka uziva....ako bi tako jela...
....mi volimo ribu svakako, i svaku vrstu kod nas je prosto steta sto je ovako skupa, bila bi mnogo cesto na meniju da nije kao sto je...

Da, ona voli tako spremljeno, a prilog posebno.
A muz bas hoce da bude punjeni saran, tako se njemu svidja. Doneli mi 4 komada, niti su preveliki, niti su mali. Imam utisak da bi nam dva bilo malo, ako bi spremila 3, sta da radim posle sa onim jednim. Ovako cu sva 4 da spremim, a muz i cerka svakako obozavaju ribu, pa njima nikad nije previse, a i rucaju 3 puta.![]()
Ebo ih saran
evo ja cu da pecam, on nek sprema![]()
Ma jok...eseje pisem odlicno...lektire prepricavam - samo usmeno!, vatam beleske za pismene,...nema sta vise da se iznenadim.![]()
Nego, da li su sva muska deca ovako lenja,...cerka mi je bila (i jos je) vrednica za skolu, ljubi je majka!![]()
A malu barabu moram buldozerom da guram...
Obecala sam mu celog leta posao u berbernici!!!![]()

Ne mogu bre toliko od jednom!![]()
Ja imala cas fizike - opet...ali ona moja tikva od sina nista ne kapira...dzaba gibim vreme.
Kako ga samo apsolutno ne interesuje fizika, hemija i matem. mene sramota od njegovih profesora.
Ostali predmeti mu petice i cetvorke, a sta ce sa ovima pojma nemam. Pubertetlija...
I da...cao svima, valjda nemate i vi fiziku?! Znam samo za neke u Sumadiji sto imaju hemiju....![]()

ko je reko rakija....????![]()

pa kad se samo ceses.što, baš je fino
edit:
toliko je fino da sam u 4 reči omašila u 3![]()
pa kad se samo ceses.![]()
![]()
![]()
?
otprlike, sa tobom nikako da pohvatam kad si ozbiljna, a kad se zezas. :/šta si stavio i ove propratne smajlije, da se ne naljutim?

otprlike, sa tobom nikako da pohvatam kad si ozbiljna, a kad se zezas. :/

..dobar dan![]()

ne znam sto meni se cini da sam jasan tad
kako ne možeš, kad sam ozbiljna nema ni tačke ni zareza ni smajlija
a bogami ni rečenice mi nisu podugačke
nego što ja ne kontam tebe kad kreneš da se zekiš, uvek mi treba prevod![]()