Dobro jutro, dobar dan, dobro veče i laku noć...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e mi smo sve ugovorili za badnji dan i božić...

za badnji dan žmu kuva riblju čorbu,nekoliko vrsta ribe,samoupecane,šaran,som,deverika...
posle peče opet žmu,riblje pljeskavice,mešavina soma,tolstolobika i još neke,zaboravih koje ribe,pa se peče smuđ i malo šarana...
krompir salata..
trenutno pravim kolače za božić koji će biti kod sveki...
kolači su kokos kuglice,cimet grancle i mančmelou...
kod sveki cicvara,najomiljeniji deo božićnog menija,supa,sarma,jagnjetina,piletina....

a vi kakote????:flert:

znaci da batalim sve i dodjem:zblesav:

e mi smo sve ugovorili za badnji dan i božić...

za badnji dan žmu kuva riblju čorbu,nekoliko vrsta ribe,samoupecane,šaran,som,deverika...
posle peče opet žmu,riblje pljeskavice,mešavina soma,tolstolobika i još neke,zaboravih koje ribe,pa se peče smuđ i malo šarana...
krompir salata..
trenutno pravim kolače za božić koji će biti kod sveki...
kolači su kokos kuglice,cimet grancle i mančmelou...
kod sveki cicvara,najomiljeniji deo božićnog menija,supa,sarma,jagnjetina,piletina....

a vi kakote????:flert:
.______"__"""____________________________

A kod mene pripreme i ne prestaju. Pece se pita, pohuje meso - za veceru. :aha:

ja dobila gomilu voca, ima i kivija imamo li neki brzinski kolač, msm recepat?[/QUOTE]
jeote, samelješ keks dodaš malo soka i seckanog kivija..banana..( mekano voće-ne jabike i kruške) itd voća turiš šlag-dva i formiraš ploču..i od gore šlagitj :znamiguje:
pa posle caskom pod tus, a kuca cista..
i nar ociscen :manikir:

meni je kuhinja bela..jel znate vi kako to izgleda kad izlupate nar da bi ga ocistili :rida:

jeote dive ti ko hiltijem da čistiš nežnu votjku nar :hahaha:

lepo se skineš..i ideš u qpatilo sa narom..ali koristiš muškitja da "hasan-secka i Tranžira"..missim..TO..nar :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back