Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e mi smo sve ugovorili za badnji dan i božić...
za badnji dan žmu kuva riblju čorbu,nekoliko vrsta ribe,samoupecane,šaran,som,deverika...
posle peče opet žmu,riblje pljeskavice,mešavina soma,tolstolobika i još neke,zaboravih koje ribe,pa se peče smuđ i malo šarana...
krompir salata..
trenutno pravim kolače za božić koji će biti kod sveki...
kolači su kokos kuglice,cimet grancle i mančmelou...
kod sveki cicvara,najomiljeniji deo božićnog menija,supa,sarma,jagnjetina,piletina....
a vi kakote????![]()

znaci da batalim sve i dodjem![]()
pa izvolte...Helou helou![]()
.______"__"""____________________________e mi smo sve ugovorili za badnji dan i božić...
za badnji dan žmu kuva riblju čorbu,nekoliko vrsta ribe,samoupecane,šaran,som,deverika...
posle peče opet žmu,riblje pljeskavice,mešavina soma,tolstolobika i još neke,zaboravih koje ribe,pa se peče smuđ i malo šarana...
krompir salata..
trenutno pravim kolače za božić koji će biti kod sveki...
kolači su kokos kuglice,cimet grancle i mančmelou...
kod sveki cicvara,najomiljeniji deo božićnog menija,supa,sarma,jagnjetina,piletina....
a vi kakote????![]()

.______"__"""____________________________

A kod mene pripreme i ne prestaju. Pece se pita, pohuje meso - za veceru.![]()

pa posle caskom pod tus, a kuca cista..
i nar ociscen
meni je kuhinja bela..jel znate vi kako to izgleda kad izlupate nar da bi ga ocistili![]()

da bi zaboravijo mora znaš...ja nikad nisam znao...

kalimera kalispera kalinihta ti kani kala...što li sam ja bila ubeđena da znaš pomalo grčki?????![]()

kalimera kalispera kalinihta ti kani kala...![]()

i dosta...
pa dobro..ja ipak znam malko više...joj,kad će mart,ja opet odoK na promo turu dole...![]()

i dosta...
pa dobro..ja ipak znam malko više...joj,kad će mart,ja opet odoK na promo turu dole...![]()
AJ sidji onda jos malo nize, pa do mene![]()

a da se popneš ti tada malko više????
organizovana grupa kukla mou...paralia,pefkohori,hanioti...obilazak objekata...![]()
bar tamo da se vidimo bar tamo da se vidimo
ko zna.... mozda i ispadne nesto

aj s nama...pokupimo te kod Niša...![]()
a da se popneš ti tada malko više????
organizovana grupa kukla mou...paralia,pefkohori,hanioti...obilazak objekata...![]()
injaoooooooooooooo...
a svakako sam od 10.jula na moru ...tako daaaaaaa![]()

Gde na moru?![]()