Dobro jutro, dobar dan, dobro vece i laku noc... vol 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
volim sto svako pise za sebe, pa se zgodi jedna papazjanija od postova. :)
sad razmisljam o tom sapunu u vodi.u vodi kao kadi ili u vodi u onom cancetu za sapun?

U mokrom ćošku od kade.

A to isto dete što je ostavilo sapun skače mi po nervnom sistemu jer hoće pare za šešir. Ovakav.

sesiri%20leto%202012%20(5)_1336125499_620x0.jpg

Razumem te.
Moje dve ćerke bliznakinje jedna u beogradska druga vojvodjanska prosveta.
A udžbenici za svaki predmet skoro različiti :evil:

Od ovih starijih ćerki najmlađa može da koristi samo udžbenik za muzičko.

ma najbolje mi je sto sam prosle godine pukla 15000za knjige, apola knjiga uopste ne koriste..nego diktiraju i tako neke trice i kucine.
da ih pobijes sve.

Radne sveske i nastavni listići isto prazni, ali mora dete da ih ima iako se domaći zadaci i ne praktikuju u njima.

Ma samo da su sve na broju, prezivecemo. :lol:

Davaj decu ovamo kod mene, knjige su besplatne za sve (osnovna i srednja), jos od 2006. :)

Sad ce da utrci i neki recept...:lol:

Čekaj da i vama ulete strane izdavačke kuće, pa ćeš videti belaja.
To je tako agresivna kampanja, udaviše ove naše izdavače, ali šta ćeš nakaradna država na svim nivoima.

...pa čoveče, zovi onog spajdermena iz komšiluka da ti pomogne...:lol:

Koto ima bolji recept za prvu pomoć.
Dojavila mi u reputacijama.:D

Hoću i ja takav šešir :zaljubljena:
Moja cerka ima zuti i borde, letnji, podelite, ravnopravno. :lol:
Čekaj da i vama ulete strane izdavačke kuće, pa ćeš videti belaja.
To je tako agresivna kampanja, udaviše ove naše izdavače, ali šta ćeš nakaradna država na svim nivoima.
Uleteli odavno...i odleteli neki. :lol:

Ona planira da seca razredu (sa njom ide na put) po celom Beogradu da bi našla šešir.
Ako ne nađe taj, kupiće ovaj
http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2015/A00%200292949%20001%2030%201463.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=2&call=url[file:/product/large]
Lep je i taj, ali onaj prvi je baš baš!

Moja cerka ima zuti i borde, letnji, podelite, ravnopravno. :lol:
Kulturno ću odgovoriti: hvala, može! :lol:

Kad smo kod šešira, danas sam se počastio u seknd hendu, đe volim vazda da se modno upotpunim. Tu su:
- somotski šešir, na driker, gde izgleda na kaubojštinu, ili po potrebi da se raspusti na safari ili intelektualni fazon, koji će mi cenim oneobičiti svaku kombinaciju uz koju ga budem nosio.
- Šulja Tom Tejlor, retro dezena i odličnog kroja, za tako neko odelo da budem kul il da joj se neobavezno podvrnu rukavi uz farmenke.
- Šulja St. Oliver, lepog kroja i takođe retro dezena, ljucki kratkih rukava, a ne onih što ti se spuštaju ispod podlaktica pa izgledaš ko krkan.
- Grejač za vrat od finog pamuka iz Val Gardene, koji će možda imati ulogu grejača, a većma će mi glumiti čarapu na glavi leti mesto potkape.
- Arafatova mahrama, koju sam još otkad sam dečak bio žudio da posedujem, al nikako je ne dobih za stalno il ne kupih da mi bude lična svojina.

Egzaktno sve u kompletu 1150 RSD.

VDWPobC.jpg

I jedan ohrabrujući klip za gospođe u lošem danu i lošem raspoloženju:

Kad smo kod šešira, danas sam se počastio u seknd hendu, đe volim vazda da se modno upotpunim. Tu su:
- somotski šešir, na driker, gde izgleda na kaubojštinu, ili po potrebi da se raspusti na safari ili intelektualni fazon, koji će mi cenim oneobičiti svaku kombinaciju uz koju ga budem nosio.
- Šulja Tom Tejlor, retro dezena i odličnog kroja, za tako neko odelo da budem kul il da joj se neobavezno podvrnu rukavi uz farmenke.
- Šulja St. Oliver, lepog kroja i takođe retro dezena, ljucki kratkih rukava, a ne onih što ti se spuštaju ispod podlaktica pa izgledaš ko krkan.
- Grejač za vrat od finog pamuka iz Val Gardene, koji će možda imati ulogu grejača, a većma će mi glumiti čarapu na glavi leti mesto potkape.
- Arafatova mahrama, koju sam još otkad sam dečak bio žudio da posedujem, al nikako je ne dobih za stalno il ne kupih da mi bude lična svojina.

Egzaktno sve u kompletu 1150 RSD.

VDWPobC.jpg
Super! :D

Ja jedino ne bih maramu spojila uz tebe, a ne znam sto. Valjda ne volim politicke poruke koje idu uz nju. :)

- - - - - - - - - -

U mom malom gradu odavno postoje seknd hend radnje i sve do pre par meseci nisam ni jednom usla. A usla sam zbog sina, jer sam mu ustupila moje stare farmerice u koje se zaljubio, pa sam morala da potrazim te neke retro modele, a gde, ako ne tamo. Nasla sam mu samo jedne, jer je mrsavko pa nema nesto tih malih brojeva.
I da, kostale su 3 e.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back