Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo je jedna firma Saljic...dok im se melem zvao JOMELOP pravila ih je za njih neka firma Menta iz Padeja...a onda su se popick.ali
Sad ih Saljici prave sami...i Melop E i Melop G i Pronasol
Predpostavljam da su ovi prethodni zastitili ime ili nesto slicno. Ne znam koja je prica u pitanju,al slucajno znam da su ovi zeleni pravi,zasigurno.
aa znaci ipak jeste neko picckaranje
a jel isti sastav

i cekaj jesi videla sto sam ja okacila slike, i onaj zeleni koji sam koristila kao jomelop, jel to od te druge firme dok su jos bili u ljubavi?

ne mogu sajt da otvorim sto si okacila, nece da ocita, verovatno je presaren, zato moram ovako da te pitam

Gde siiiiiiiiiiiii :zag: .

Kako si,kad putujes,kako buduci mali lekar :cmok2: .

Evo me upravo se spremam da odem da se vidim sa drugaricom, a pre toga da nešto odradim u gradu :aha:
Držim se, danas sam se osećala ok pa nisam popila nijedan lek za bolove :srecna: bolucka i smeta ali šta je tu je... pred spavanje ću ipak morati :lol:
Putujem sutra u 17:30 mi kreće autobus :aha: majka me danas tolko iznervirala popodne kad sam se čula sa njom da sam na ivici suza svo vreme posle toga bila :sad2:
Kako si mi ti mila? :zag:

Evo me upravo se spremam da odem da se vidim sa drugaricom, a pre toga da nešto odradim u gradu :aha:
Držim se, danas sam se osećala ok pa nisam popila nijedan lek za bolove :srecna: bolucka i smeta ali šta je tu je... pred spavanje ću ipak morati :lol:
Putujem sutra u 17:30 mi kreće autobus :aha: majka me danas tolko iznervirala popodne kad sam se čula sa njom da sam na ivici suza svo vreme posle toga bila :sad2:
Kako si mi ti mila? :zag:
Lepo .
Dobro,samo pij.
Uzas,sta reci kad ne zelis da je otkacis i da se nosis sa njom sta da ti saopstim .
Ja sam kuci,gledam reprizu Bele Ladje,da se malo nasmejem jer sam :( .

Metlo prva pesma mi ne deluje kao njegova :think: ?

Ova druga :srecna: .

DBB to je normalno-svi kad omatore treba u staracki dom da odu a ne da ometaju zivot potomstvu ako ih imaju (osim u slucaju da je glupo potomstvo sebe resilo da istraumira cuvanjem matoraca u zamenu za imovinu i tako sebi zeznulo psihu ili da postoji negde nesto odvojeno gde matorci mogu sami da zive) .

Poslednja izmena:
Samo je jedna firma Saljic...dok im se melem zvao JOMELOP pravila ih je za njih neka firma Menta iz Padeja...a onda su se popick.ali
Sad ih Saljici prave sami...i Melop E i Melop G i Pronasol
Predpostavljam da su ovi prethodni zastitili ime ili nesto slicno. Ne znam koja je prica u pitanju,al slucajno znam da su ovi zeleni pravi,zasigurno.

Шаљићева маст је само једна.
Праве је само они у породици,
Све остало је мање или више успела копија.

А маст је стварно чудо.
Не само да све залечи
већ ни ожиљци не остају

А маст је стварно чудо.
Не само да све залечи
већ ни ожиљци не остају

O tome i pricam...ovo i jeste porodica Saljic :)

DBB to je normalno-svi kad omatore treba u staracki dom da odu a ne da ometaju zivot potomstvu ako ih imaju (osim u slucaju da je glupo potomstvo sebe resilo da istraumira cuvanjem matoraca u zamenu za imovinu i tako sebi zeznulo psihu ili da postoji negde nesto odvojeno gde matorci mogu sami da zive) .

Ma svakome po zasluzi po mom mišljenju... ja npr bih svekrvu primila u kuću odmah! Žena je vrh, sve radi, uvek pomaže... ma puslica od žene... a moja majka ima 2 spremačice i idalje se žali kako je preopterećena :roll:

А маст је стварно чудо.
Не само да све залечи
већ ни ожиљци не остају

...e ovo je istina, samo treba doci do njihovog telefona i naruciti...al to malo teze ide...

- - - - - - - - - -

Ma svakome po zasluzi po mom mišljenju... ja npr bih svekrvu primila u kuću odmah! Žena je vrh, sve radi, uvek pomaže... ma puslica od žene... a moja majka ima 2 spremačice i idalje se žali kako je preopterećena :roll:

...pa kako nije, treba to zaposliti, pa iskontrolisati, nije to lako:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back