Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Ne diram, dacu ti i moj!Ne diraj mi caj od zalfije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne diram, dacu ti i moj!Ne diraj mi caj od zalfije.

vish kaka'e
![]()

Vilerov.goblen?!![]()

Tacno, izjavljeno mnogo puta pred svedocima, odgovornim korisnicima krste....sloki, vidi ovako, kad malo bolje razmislim i kada razložimo situaciju u sitna crevca... stvari stoje ovako:
ona je rešila da ti utrapi zaovu.
tako da je svako opiranje uzaludno... i bojim se da drugog rešenja i nema...![]()

...sloki, vidi ovako, kad malo bolje razmislim i kada razložimo situaciju u sitna crevca... stvari stoje ovako:
ona je rešila da ti utrapi zaovu.
tako da je svako opiranje uzaludno... i bojim se da drugog rešenja i nema...![]()

...baš sam se pitao zašto je Mo već uzela čamac, blokove i konopac kao poklon za venčanje...![]()

...baš sam se pitao zašto je Mo već uzela čamac, blokove i konopac kao poklon za venčanje...![]()

Ne spominji to ....sve,sve...al shto posrebreni posluzavnik![]()
... glupaca jedna kojoj sam pozajmila moj, strpala ga u masinu za sudje...ne znam kako cu da ga povratim u prvobitno stanje, samo sam ga odlozila, da me ne bi videli na vestima. 
Ne spominji to ....... glupaca jedna kojoj sam pozajmila moj, strpala ga u masinu za sudje...ne znam kako cu da ga povratim u prvobitno stanje, samo sam ga odlozila, da me ne bi videli na vestima.
![]()

Ne spominji to ....... glupaca jedna kojoj sam pozajmila moj, strpala ga u masinu za sudje...ne znam kako cu da ga povratim u prvobitno stanje, samo sam ga odlozila, da me ne bi videli na vestima.
![]()

...istrljaj ga pepelom iz kamina...![]()

...istrljaj ga pepelom iz kamina...![]()

Mislim da cu da je ubijem prvo, kad mi se pojavi pred ocima, ako se pojavi.![]()

Lepo ja ne dajem svoje stvari nikome, ali imam neke po kuci sto daju, pa zaborave i kome su dali.kupovinom novog
zaboravio sam tachno,imas tecno srebro sto se moze premazati kao emajl
- - - - - - - - - -
toto...ugljenishi do kraja...daj mu rustichni sharm![]()

Jeste, vala i neka je!el udata?![]()

Mislim da cu da je ubijem prvo, kad mi se pojavi pred ocima, ako se pojavi.![]()

Jeste, vala i neka je!![]()

...sloki rešio da prvo izvede generalnu probu sa onim blokovima...
- - - - - - - - - -
...za svaki slučaj...
- - - - - - - - - -
...ja već zamišljam nastavak horor filma kako zaova isplivava na obalu sa sve blokovima u zubima...![]()

pa da vidimo kako upijaju vlagu...kao postojan gradjevinski materijal...znash kako kazu da na zeni pochiva temelj kuce
nego,da chujemo scenario za nastavak![]()

...nastavak bi bio:
sloki na brzinu razbija kasicu prasicu, cepa jastuk, dušek i jorgan, iskopava nešto iza kuće... i kreće užurbano na put oko sveta za 8 888 dana...![]()

...nastavak bi bio:
sloki na brzinu razbija kasicu prasicu, cepa jastuk, dušek i jorgan, iskopava nešto iza kuće... i kreće užurbano na put oko sveta za 8 888 dana...![]()