minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...koji film-ing...?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...fil-ming za osecaj.![]()

onaj bre, neshto posebno ima u kaVani...![]()

...aaa, fil u šerpi... to najviše volim da omantam...
- - - - - - - - - -
...nastavi da objašnjavaš... pratimo...![]()

Nocas cerka i ja naletele na neki kanal, sprema neke kolace devojka, isipava cokoladnu kremu i ostaje posuda cela cokoladirana - samo smo se pogledale, sa istom patnjom. .![]()

shta da objashnjavam kad vas dvoje, izelice, prichate o filu iz sherpe...aaa, fil u šerpi... to najviše volim da omantam...
- - - - - - - - - -
...nastavi da objašnjavaš... pratimo...![]()

shta da objashnjavam kad vas dvoje, izelice, prichate o filu iz sherpe![]()

Ja sad kad se setim, ona moja majka je sve grebela, nista ne ostane za tucu....i ja sam se ranije pogledao sa sestrom... pa se pobijemo...![]()
...cokoladni ili vanila, ne menja stvar.shta da objashnjavam kad vas dvoje, izelice, prichate o filu iz sherpe![]()

nije ti bash ishlo...ali zato sherpa sa filom jeste...dobro i to je neshto...pa da, meni su se pismeni sastavi uvek vraćali sa 'promašio temu'...![]()

strashno, poseban sluchaj...Ja sad kad se setim, ona moja majka je sve grebela, nista ne ostane za tucu.![]()
...cokoladni ili vanila, ne menja stvar.![]()

Ja sad kad se setim, ona moja majka je sve grebela, nista ne ostane za tucu.![]()
...cokoladni ili vanila, ne menja stvar.![]()

pa da navalish na grebanje, nije loshe...mala kucna zabava...vidiš, dala si mi ideju, mogao bih da napravim neki čokoladni fil i sa njim ubrljam sve šerpe po kući...![]()

nije ti bash ishlo...ali zato sherpa sa filom jeste...dobro i to je neshto![]()

Dopunski chasovi su uvek bili delotvorni...promašivanje u sexu neću da prijavim... ko zna gde ćeš ga svrstati...![]()

...vidiš, dala si mi ideju, mogao bih da napravim neki čokoladni fil i sa njim ubrljam sve šerpe po kući...![]()

Ko ce da ih pere posle, misli o tome.![]()

...kad ja oližem šerpu pranje nije potrebno...![]()
... 

.
Sramota.
Niste mogli da me sačekate da odgledam seriju.
Svi ste otišli da spavate kao neke šmizle.

Ja kidnula, pre nego se neko seti dole na temi da pomene Floberovu "Gospodju Bovari".![]()

...koji film-ing...?![]()